Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Filizcim eline sağlık, lakin bu bir hastalık oluyor bit süre sonra çoluğu çocuğu da boyayasın geliyor😂 ben bütün evi yetmedi anamın evinin yetmesi yayaladaki evi boyadım, az önce de kvye senin şu mutfağı boyasak mı ya diyordum😂 dikkat et😂

Özel değilse nerde çalışıyor eşiniz böyle kovar gibi hadi git diyebiliyorlar

Çok hoş şeylet yapıolar cnm çok güzel durur,kulpları da drğiştirmek istersen instadan kulpçu adresi verebilirim özelden,3kez aldım memnunum
Bağımlılık yaptı galiba sende bende şimdi başka boyalar ve fırçalar bakıyor um bütün evi boyayacm😂

Nehir6161 Nehir6161 birinci olmuş. Fitt_anne Fitt_anne sende iyi gaza getirdin. Bende laz damarina bastım. Helal laz kızı. 🧿🧿🧿🌹🌹🌹👏👏👏
Süper yaaa. Çok Sevindim.
Çok teşekkür ederim. Kızlar valla iyi gazladınız beni , çok iyiydiniz. Sen Fitt_anne Fitt_anne ye geçince motivasyonum gitti desem yalan olmaz . Ama rakibim güçlüydü.
Tatlı istedik ev sahipleri kayboldu git der gibi😅😅
Hoşgeldin Nehir ben, Biz tatlı yemiyoruz ki canım. Yemediğimiz şeylerden misafire ikram etmek saygısızlık olur. Ama yediklerimizden ikram edelim. Yoğurt ve salata ikram edebiliriz bu satten sonra. Yanına da çay yada kahve . Ne istersiniz. Menümüz bunlar sadece 😆

Çok teşekkür ederim. Kızlar valla iyi gazladınız beni , çok iyiydiniz. Sen Fitt_anne Fitt_anne ye geçince motivasyonum gitti desem yalan olmaz . Ama rakibim güçlüydü.

Hoşgeldin Nehir ben, Biz tatlı yemiyoruz ki canım. Yemediğimiz şeylerden misafire ikram etmek saygısızlık olur. Ama yediklerimizden ikram edelim. Yoğurt ve salata ikram edebiliriz bu satten sonra. Yanına da çay yada kahve . Ne istersiniz. Menümüz bunlar sadece 😆
Çok mantıklı da misaf için kiyaya köşeye bişeyler koyun ayol kan şeker falan düşerse ya😁

Ben geri gidiyim bari gözümü çıkaracaksınız bir tatlı istedik diye 😢😂
images-1.jpeg

Screenshot_20210716_204448.jpg
Screenshot_20210715-224607.jpg
kızlar yarın düğün var sizce hangisini giyim önceden almıştım yorumları bekliyorum takımıma da sordum da az kişiyiz malum sizlere de sormak istedim

Eklentiler

• Screenshot_20210715-224556.jpg
    Screenshot_20210715-224556.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210715-223620.jpg
    Screenshot_20210715-223620.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 23
X