Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuuuuuuu hadi bakalım geri tepme yok devamkeeeee
Ac ac bekleme canimKabız ve aç oturan ben
Tebrikler Canım eksin cok guzel hosgeldin 6lara
Eksin cook güzel tebrik ederim canim 6 li rakamlara hosgeldin
Ay olmaz tartilacaktim bugün umutluyum bugünAc ac bekleme canim
Sagol canim inşallahVuuuuuuu hadi bakalım geri tepme yok devamkeeeee
Sagol canim benim sizin sayenizdeEksin cook güzel tebrik ederim canim 6 li rakamlara hosgeldin
Sagol canim sizin sayenizdeTebrikler Canım eksin cok guzel hosgeldin 6lara
İkinci kez günaydın :)
Kaptanim kilom burda
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
Günaydın kızlar
Cumax76. 9
Bugun 75.7 yuzde 1.5 @zipzip E Elif_Eylul Cordelia Nehir6161
Eki Görüntüle 2889265
Günaydın
10dk dır telefonla cebelleşiyorum yazmadı
Geçen cuma 67.7
Bugün 67.0
Fark 0.7
Zipzip-
Eki Görüntüle 2889310
Şimdiden iyi bayramlar herkese bayramdan sonra görüşürüz
Kızlar tebriklerr
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok gzl eksiGünaydın kızlar
Cumax76. 9
Eki Görüntüle 2889265
Sagol canimKızlar tebriklerr
Tebrikler canimKilo bildirimim
Geçen hafta 64.50
Bu hafta 63.65
Fark 850 gr
Yüzde %1,318
Eki Görüntüle 2889347
Zipzip- E Elif_Eylul
Haftaya duzelir insallah tebrikler canimBen bu hafta elimden geleni yaptim sporum azdi uykum azdi stresim coktu. Onun disinda bu beslenme tarziyla hep 1 kilo civari verirdim.
Cok uzgunum
GECEN Cuma 66.3
BU Cuma 66.15
Giden 150 gr
%0.226
Zipzip-
Teşekkür ederim canım seninki de çok güzel tebrik ederim güzelimHarika eksi canım
Kaçsaydım ben hemen kaçırdım. Ben burda duruyorsam demekki sende ışık var ki burdayımZaten benden dolayi kaçıyolar takimdan
Maşaallah hedefine ulaşana kadar devamkeAllah affetsin ben kurban bayramlarını sevmiyorum. Şöyle ki bizim büyükbaş hayvan çiftliğimiz var. Sabah ezanında gidilir gece 11-12 ye kadar hayvan keser eşim. Gelen giden müşterilere kahvaltı yemek falan derken rezillik. Zaten normal maaşlı işi de var bayram tatili yok. Bu sene bebeğim var gitmeyeceğim ben evde çocuklarla takılırım kaçamak da olmaz zaten. Ama sonraki hafta tatile çıkacağız kısmet olursa. İnş kendime uygun menüler ayarlarım. Çok motiveyim 64 olmam lazım. Az kaldı azmimi kaybetmemeliyim
Tarih ve zipzip kaptanın adı yanlış . Tebrik ederim canım çok güzel böyle devam süpersinGünaydın kızlar
Cumax76. 9
Eki Görüntüle 2889265
Ben memnunum Allah ım ebeden razı olsun birtanemdenYa bence en ıyısı evlenmemek.
Neden olmuyor ki kaptanım yüzde kaç olması lazım takıma girmesi içinBugun 16 temmuz canim
Eksin cook guzel tebrik ederim ama liste icin yetmiyor
Bayram dönüşü listeye alalim bayramda dikkat et canim
Amin canım . Sizinde başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende babamı 19 yıl önce kaybettimAmin canim cümlesinin mekani cennet olsun inşAllah
Çok geçmiş olsun canım . Şifalar diliyorum.Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
Çok iyi hatunsun, sensiz yaşayamıyorHayırlı cumalar canım hosgeldın
Ben evlenınce 4.5 sene beraber oturdum sonra evı ayırdık onlar kıracıyı cıkarttı alt kata ındı. Her aksam onlardaydık. Bensızde gıtmıyordu bır surede onu cektım. Hala bıle oyle bensızde ınmıyo. Yukarı eve cıkıcam dıyelımkı benıde bekle dıyo daha oturucak. Aılesıde kızıyo senı omu dogurdu bu yasa getırdı dıye
Tebrikler eksin çok güzelGünaydın
10dk dır telefonla cebelleşiyorum yazmadı
Geçen cuma 67.7
Bugün 67.0
Fark 0.7
Zipzip-
Eki Görüntüle 2889310
Şimdiden iyi bayramlar herkese bayramdan sonra görüşürüz
Aman cvp vermesin takma kafana sakın toka takGüzelim sağol sorduğun için diyetisyn son attigim ,kendinize iyi bakinli msja dahi cvp vermedi. Bayramda memlekete gidicem dönünce başka diyetisyen düşünüyorum bakalım.
Çok iyi kilo vermissin tebrik ederim meton bu kadar iyiyken nasıl kilo aldın canm sen?
Maşaallah korktum senden kız şimdi. Bu hafta ne yapsak ki rakiplerimizi iptal mi etsek
Tebrikler canim eksin cok guzelKilo bildirimim
Geçen hafta 64.50
Bu hafta 63.65
Fark 850 gr
Yüzde %1,318
Eki Görüntüle 2889347
Zipzip- E Elif_Eylul
100 gram artı neyseki haftaya eksiyle gelirsinGecen hafta 82.6
Bu hafta 82.7
Haftaya daha guzel olurBen bu hafta elimden geleni yaptim sporum azdi uykum azdi stresim coktu. Onun disinda bu beslenme tarziyla hep 1 kilo civari verirdim.
Cok uzgunum
GECEN Cuma 66.3
BU Cuma 66.15
Giden 150 gr
%0.226
Zipzip-