Ne kadar sessiz bir aksam
Aaa ne zaman ictinaaaa gecen ben 1tane sigara ictim aklima simdi geldi bunu görunce
Yokyaaa disariya çıktıkya kahveyle ictim ama igrendimAaa ne zaman ictin
Iyi devam etmemissin
Bu ara benim de canim cekiyor ama kardesim de yok icememYokyaaa disariya çıktıkya kahveyle ictim ama igrendim
Arkadasta verdi baslamicaksin dime verirsem 1tane yok dedim kahveyle iccem sözBu ara benim de canim cekiyor ama kardesim de yok icemem
Tiksinmen iyi olmuş canim baslamazsin en azından bende öyle canim çekti diyorum ama sadece elimde olsun diye icime cekemiyorum dumani zatenArkadasta verdi baslamicaksin dime verirsem 1tane yok dedim kahveyle iccem söz
Ben dumani cekmezsem icmiş olmamkiTiksinmen iyi olmuş canim baslamazsin en azından bende öyle canim çekti diyorum ama sadece elimde olsun diye icime cekemiyorum dumani zaten
Valla insan özlüyor canim kendine vakit ayirip kahve icmeyiBen dumani cekmezsem icmiş olmamki
Ama özlemisim dısari cıkip kahve içmeyi
Afiyet olsun canim patatesler fazla olmuşBugünkü öğünler böyle şimdide filtre kahve içiyorum yanına 2 kare bitter.
Su 3 litre olmuştur
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Aynen canimyaaa valla kismet olursa eylul 4yasina girsin krese vercem caliscam artik canım sıkıldıValla insan özlüyor canim kendine vakit ayirip kahve icmeyi
afiyet olsun canım kaptan demis bende dicektim fazla geldi patatesBugünkü öğünler böyle şimdide filtre kahve içiyorum yanına 2 kare bitter.
Su 3 litre olmuştur
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Valla sabahta ekmek falan olmuyor karbonhidrat ihtiyacı hissediyorumAfiyet olsun canim patatesler fazla olmuş
Bende kusmukluİyi akşamlar.. anca fırsat buldum gelmeye
Bol çiş ve bayram temizliği
Bence ekmek koy 2dilim tambugdayValla sabahta ekmek falan olmuyor karbonhidrat ihtiyacı hissediyorum
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar.. anca fırsat buldum gelmeye
Bol çiş ve bayram temizliği
Nasıl toparlandımı biraz?Bende kusmuklu
Öyle yapaym yarın daha da hafif geçiririm mutlaka.Bence ekmek koy 2dilim tambugday