- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
1 muz
Öğlen
1,5 dilim ekmek ile peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik
Ara
2 kayısı
2 hurma
Filtre kahve
Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
3 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canımSalı menüsü
Sabah 12
Omlet
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Akşam 5 30
1 kepçe yayla çorbası
4 yk et kavurma
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şalgam
2,5 lt su
Eki Görüntüle 2888393
223 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kolay gelsin canimSelam, eşya hazirliyorum ev darma duman. Akşam menü veririm. Telefonu elime alamiyorum
Sağol abla, bende bu boğaz ağrısı sık sık oluyor. Başımda migrenim e bağlıyorum . Boğazdan doktora gidiyorum birşey yok diyor. Sesim arada gidip geliyor onun içinde gittim. Midenin asidin den kaynaklanıyor ilaç iç geçer diyor. Bende bilmiyorum. İlaçta kullanmıyorum sadece kullandığım ağrı kesici osa şiddetli olursa. İlk önce afedersin kurmayı deniyorum kusunca rahatlıyorum. Kusamazsam ağrı kesici hapı kullanıyorum . Bopazım içinde ferahlatıcı şeker gibi ilaçlar var . Akşama kadar geçmezse ondan kullanıyorum. Sabah başladı ama uyuyup uyamdım terlemişim iyi geldi . İyiyim şimdi çok hafif var. Ama o hiç birşey. Çok şükür iyiyim yani .Geçmiş olsun nehircim ..uyumadan limonlu ıhlamur veya benzeri bir şeyler içseydin...yaz gribi mi oldun
Migrenin kusturdugunu biliyorum da boğaz ağrısı yaptığını duymamıştım. Çok geçmiş olsun.Sağol abla, bende bu boğaz ağrısı sık sık oluyor. Başımda migrenim e bağlıyorum . Boğazdan doktora gidiyorum birşey yok diyor. Sesim arada gidip geliyor onun içinde gittim. Midenin asidin den kaynaklanıyor ilaç iç geçer diyor. Bende bilmiyorum. İlaçta kullanmıyorum sadece kullandığım ağrı kesici osa şiddetli olursa. İlk önce afedersin kurmayı deniyorum kusunca rahatlıyorum. Kusamazsam ağrı kesici hapı kullanıyorum . Bopazım içinde ferahlatıcı şeker gibi ilaçlar var . Akşama kadar geçmezse ondan kullanıyorum. Sabah başladı ama uyuyup uyamdım terlemişim iyi geldi . İyiyim şimdi çok hafif var. Ama o hiç birşey. Çok şükür iyiyim yani .
17sindeydi canim bakmadim ama randevum cumartesi saat 4teE Elif_Eylul ikinci doz asini ne zaman olacaksin,tarihleri yine değiştirmişler sanirim 16si cumaya randevu aldim simdi
Benim 19 unda gosteriyordu ama bizim burada asi her zaman olmuyor kardesim gelmis mi diye bakti 16 sinda alabildim sureyi kisaltmislar17sindeydi canim bakmadim ama randevum cumartesi saat 4te
Allah Allah neden öyle yapiyolarkiBenim 19 unda gosteriyordu ama bizim burada asi her zaman olmuyor kardesim gelmis mi diye bakti 16 sinda alabildim sureyi kisaltmislar
Anlamadim ki canim kardeslerim de 26 sinda olmustu onlarada erken cikiyorAllah Allah neden öyle yapiyolarki
Valla simdi baktim 9temmuz 30temmuz arasi hakkaten ama 17sinde randevumAnlamadim ki canim kardeslerim de 26 sinda olmustu onlarada erken cikiyor
Haberlerede baktim da pek birsey bulamadimValla simdi baktim 9temmuz 30temmuz arasi hakkaten ama 17sinde randevum
Miğren boğaz ağrısı yapmıyor. Boğazı Midenin asidi yapıyormuş.Migrenin kusturdugunu biliyorum da boğaz ağrısı yaptığını duymamıştım. Çok geçmiş olsun.
Bayrama kadar hizlı aşılama olcak demisti aksamHaberlerede baktim da pek birsey bulamadim
Kendine mi yorum yazdın sen.afiyet olsunnmakarna mısır biraz karbonlar birikmis su bende cok az iciyorum artirmamiz lazim
afiyet olsun ..harika kahvaltispor mukemmell
oh sifa olsun
erisin yaglar gitsin kilolar
afiyet olsunsu spor goremedim
afiyetler olsun
afiyet olsunhurma almam lazim benimde iyi oluyor
afiyet olsunnrukola ne kiz sporrr cok etkileyici
dürüm dondurma aman amaannnkiraz sapı sifa olsun
afiyet olsunohh ev tertemiz su an ne guzel
harikaaa sporrrr yine
afiyet olsunnndun de az su icmistin bugun bende dikkat edicemm ne dersin beni etijetle su icin
afiyetler olsun
afiyet olsun.cig mantar hic yemedim hemde kahvaltida yemissin arkadasim
ilk 2 gun hatrina sucugu gormedimbugun karar vermis bulunmaktasin guzel menu istiyrumm su berbat bugun en az 2 lt haydi bakalim sen yaparsin
afiyet olsun menude su spor goremedim
allahim sifa versin insa
Öne cekmisler. Esimde bugün 2. Dozu olduAnlamadim ki canim kardeslerim de 26 sinda olmustu onlarada erken cikiyor
Reflü mü var acabaMiğren boğaz ağrısı yapmıyor. Boğazı Midenin asidi yapıyormuş.
Aynen canim bende 16 sina aldim randevuyu ilcede olunca her zaman biontech asisi bulunmuyorÖne cekmisler. Esimde bugün 2. Dozu oldu
rokaya benziyor kizlar yazmis zatiTutku44
Bu otun adı canım . Türkçesi başka birşey mi yoksa ? Rukola değil miay yine yanlış mı yazdım yoksa .
denemeye cesaretim bile yok aslinda yeniliklere acik sanirim kendimiCig mantar iyi oluyor ama fazlasi mide bulandiriyor
nerede yaşiyon arkadasim hangi ulkeBurda rucola o yüzden Türkçesi de rukoladır dedim attım tutmadı
gel abla buyur buraya gel hava yagmurlu evler soguk bildigin kazakliyim su anMutlu öğle sonları canımserinliğinin kıymetini bil...keşke ışınlansam yanına
bende oyle salcali bulgur pilavi yanina cacik veya karpuz offffCacik yenmez mi yaa
Hele bol salcali bulgur pilavi yaninda sarimsakli cacik. Anaaaam olurum ben 3 ogun yesem doymam
tesekkur ederimm walla temizlik detayli yaomadim cok kirli degil ev . diploma denkligi icin belgelerle ugrasiyorum dipsiz kuyu gibi allahim sen yardim etKolay gelsin canim
evetttKendine mi yorum yazdın sen.
Ahhh ah bana soğuk serinlik deme simaycim.rokaya benziyor kizlar yazmis zati
denemeye cesaretim bile yok aslinda yeniliklere acik sanirim kendimi
nerede yaşiyon arkadasim hangi ulke
gel abla buyur buraya gel hava yagmurlu evler soguk bildigin kazakliyim su an
bende oyle salcali bulgur pilavi yanina cacik veya karpuz offff
tesekkur ederimm walla temizlik detayli yaomadim cok kirli degil ev . diploma denkligi icin belgelerle ugrasiyorum dipsiz kuyu gibi allahim sen yardim et
evettt