Bayramda eşimin kızı gelecek. Onunla Ankara'ya döneceğiz. Köye vakit bulabilir miyiz bilmiyorum. Eşim emeklilik işlemleri için tekrar Bursa'ya dönmek zorunda. Bu yıl gelemeyecek gibiyiz. Orası sıcak olsa da gündüz gölgeler serin oluyor hele akşamları muhteşem oluyor...her şekilde çok etkilemez sıcaklar. Köyün kıymetini bil tatlimm..Tatil planiniz yok mu bu taraflara dogru ablacim
Haftaya daha da sicak olacakmis burasi bile 37 derece görünüyor
Anladim ablacim yogun gunler seni bekliyormus seneye gelirsiniz kismet olursaBayramda eşimin kızı gelecek. Onunla Ankara'ya döneceğiz. Köye vakit bulabilir miyiz bilmiyorum. Eşim emeklilik işlemleri için tekrar Bursa'ya dönmek zorunda. Bu yıl gelemeyecek gibiyiz. Orası sıcak olsa da gündüz gölgeler serin oluyor hele akşamları muhteşem oluyor...her şekilde çok etkilemez sıcaklar. Köyün kıymetini bil tatlimm..
Kedini ve seni özlediğimi hissettim bir anAnladim ablacim yogun gunler seni bekliyormus seneye gelirsiniz kismet olursa
Bizim evin konumundan dolayi yaz kis ev serin oluyor abla disari cikmadigim surece sicakligi cok hissetmiyorum
Eger ankarada olsaydık tum pencereler acik olurdu ama kedide olunca acamazdik sicaktan piserdik artik
Ayy abla ben ikisini de yemem ki hic cacık yemedim simdiye kadarKedini ve seni özlediğimi hissettim bir an
Çok tuhaf değil mi anlattıklarından köyü ve Ankara'daki evinizi gözümde canlandirdim.bahcenizde semizotu toplayıp cacık yapar zorla da sana yedirirdim
Cacik yenmez mi yaaAyy abla ben ikisini de yemem ki hic cacık yemedim simdiye kadar
Kolay gelsin canimcamasirlar var asilacak
camasir var katlanacak ..
temizlik var kim yapacak..
simay sonra spor yapacak
arkasindan ders calisacak ..
ben gider aşamalar gerceklesirken gelirim
Yemekler konusunda azicik cins biriyimCacik yenmez mi yaa
Hele bol salcali bulgur pilavi yaninda sarimsakli cacik. Anaaaam olurum ben 3 ogun yesem doymam
Sehriyeli bulgur pilavıyla da cok guzel gidiyorCacik yenmez mi yaa
Hele bol salcali bulgur pilavi yaninda sarimsakli cacik. Anaaaam olurum ben 3 ogun yesem doymam
Yanlış insana çattın ablaaaa yemez o cinsCacik yenmez mi yaa
Cuma bildirim yapcam kaptanımIzne ayrilinca 6 ay beklemene gerek yok ki canim
Izin kilonda ya da altinda oldugunda her zaman listeye donebiliyorsun
Kilo alirsan da 3 ay beklemek gerekiyor
ama mutlaka cuma bildirimini bekliyorum
İşte onu bildiğimden...yediricem hiç kaçarın yokAyy abla ben ikisini de yemem ki hic cacık yemedim simdiye kadar
Yiyemem ki abla yaa kokusu agir geliyor banaİşte onu bildiğimden...yediricem hiç kaçarın yokçok sağlıklı ama olmaz yiyeceksin
Semizotu kokmaz ki ilahi ne diyeceğimi şaşırdım.Yiyemem ki abla yaa kokusu agir geliyor bana
Semizotu kokmaz da cacik yapacagim dedin ya icine sarmisak koyarsan kokarSemizotu kokmaz ki ilahi ne diyeceğimi şaşırdım.burnuna mandal taksak olur mu
Yaa kötü olmus canim insallah istediginiz yere gidebilirsinizMerhaba kızlar.
Bizim istek dışı tayinimiz çıktı. Kayseriymiş hiç bilemiyoruz bile moralimiz bozuldu. Biz Eylül’de Ege veya Akdeniz düşünüyorduk. Daha eve de gitmedim eşim dava açacakmış o zaman hiç gidemeyiz ya da kaybederi. İkisi de işime gelmiyor.
Evet ya çok kötü oldu. Görev süresi de 8 yıl az da değil. Eşim gitsin ben çocuklarla Ege’ye tayin isteyimYaa kötü olmus canim insallah istediginiz yere gidebilirsiniz
Sarımsak koymayizSemizotu kokmaz da cacik yapacagim dedin ya icine sarmisak koyarsan kokar
O zaman tadina bakabilirimSarımsak koymayiz