Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım
Tek kelıme ıle muhtesemsın kılonu gordum ve bu saatten sonra rakıbın degıl ortıb olmak ısterımKuzum ders çalışıyorum işte. Sabah 5 te kalkmışım kafam 1 milyon başım ağrıyor. Şöyle 2.5 saat yürüyüşe çıktım eve geldim evde oyana buyana koştur. Oldu bu kadar çocukları 7 de yatırıyordum yatırmadım 7nden 9 kadar da Eva ve diğer sporları yapıp 9 da yatışa geçtim uyumuş o uyuyuş. Ben de yarış denilince elimden geleni yaparım. Şimdi yine ders çalışacağım çocukları gönderdim okula ondan sonra spor yapacağım. Hadi kolay gelsin bizlere . Beni etiket yapmayı unutma. Kilon ne alemde ben göremedim
Olsun onu da oluruz canım . seninle orti olmak ta isterim sende muhteşemsin.Tek kelıme ıle muhtesemsın kılonu gordum ve bu saatten sonra rakıbın degıl ortıb olmak ısterım
Kankam yaOlsun onu da oluruz canım . seninle orti olmak ta isterim sende muhteşemsin.
Ekside olman guzel canim
Gunaydin canimGünaydın kızlar. Poni Bon doğum gününmüş nice sağlıklı hayırlı fit yılların olsun inş
Eksin cokk guzel tebrik ederim canimCuma günü:72.4
Bugün:71.8
Sagol canım tesekkür ederimSağlıkla sıhhatle doğum günü kutlu olsun oğluşunun.
Saol cnmEksin cokk guzel tebrik ederim canim
Tamam soylerim canimSaol cnm
Yalnız kaptanım o E Elif_Eylul e söyle sabah meyveme karışmasın
Açlıktan elim ayağım dolanıyor yoksa
Gunaydin canim ekside olman guzel
Gerçekten 2 kilo mu kalbime iniyordu
Canım senide tebrik ederim çok kısa sürede güzel bir kilo vermiş sinGerçekten 2 kilo mu kalbime iniyordu
Eksin cok guzel canimHayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
Günaydin canim hosgeldin nasilsin
Eskin cok guzel canimCuma günü:72.4
Bugün:71.8
Ben sadece muzun ama sadece muzzzz zararini yazdim sana yoksa sabah meyve yeniyo✌Saol cnm
Yalnız kaptanım o E Elif_Eylul e söyle sabah meyveme karışmasın
Açlıktan elim ayağım dolanıyor yoksa
Pazartesiye göre eksiler cok guzel kizlarGünaydın kızlarr cuma günü revani ve sarma yedim abarttım biraz ama olsun cumartesi ve Pazar yine sağlıklı beslenerek dikat ettim bence ben bu işi çözdüm sayılır
- 300.
Zipzip- E Elif_Eylul
Gunaydin canim dengelemeyi ogrenmissin tebrik ederimGünaydın kızlarr cuma günü revani ve sarma yedim abarttım biraz ama olsun cumartesi ve Pazar yine sağlıklı beslenerek dikat ettim bence ben bu işi çözdüm sayılır
- 300.
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canimBen sabah kalkip tekrar yatanlardan oldum bu ara
Günaydın