Çok teşekkürler daha da eksileri göreceğim inşallahEksin cok guzel canim hayirli yolculuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler daha da eksileri göreceğim inşallahEksin cok guzel canim hayirli yolculuklar
Günaydın canim sifa olsun inşallah
Günaydın canim hayirli yolculuklar gelince bekleriz her zaman
Çok teşekkürler kızlar görüşmek üzere burayı çok sevdim yine buraya gelmek isterim kendinize iyi bakınİyi tatiller canım.
Eksin cok guzel canim demekki haftasonu dikkat edilince eksiler geliyomusHayırlı sabahlar
Bugün -400 a
Ah ah bende yatabilsem şu yarışlar bitince. Çok özledim sabah uykusunuBen sabah kalkip tekrar yatanlardan oldum bu ara
Günaydın
Ben aslinda yatmazdim bu aralar nedense uyuyorum zaten 1ay sonra incir baslicak sabah ezanindan öglene kadar iş olcak arariz bugunleriAh ah bende yatabilsem şu yarışlar bitince. Çok özledim sabah uykusunu
İşin yoksa yat uyu kaptanım. Keyfine bak.
Blof yapmam için benim de 2,vermem lazım an itibariyle ama detoksuz mümkün değil benim içinacaba blöf mü yapıyorsun. Sen böyle kolay kolay pes edecek hatuna benzemiyorsun. Neyse cuma günü belli olur neler yaptığın.
Kaptanım yaptıklarımı yazdım menü ve sporu da yazdım . detoks falan da yapmadım bilmem oldu işte bende şok yaşadım ama senin be elisa nın sayesinde beni desteklediğiniz için teşekkür ederim1,8 kilo mu? Nasil yani? Ne yaptın nasıl yaptın hemen soyleeeeee.
Yarar yarar . Çok sevdim ben seni , sende harikasın . Enerjin müthiş. Ne kadar kilo giderse bizim için o kadar iyiNehir6161 canım benim spor konusunda havlu atıyorum ben
ım kapasitem üstünde spor yapıyorsun kılo ıcın elımden gelenı yaparım bi işe yararsa tabi ıı
Canım kaptan yardımcım spor konusunda iddiam yoktu zaten çünkü bebek olunca günü günümü tutmuyor .Sabah yuruyuse gificektim uyandı bi kaç hareket yaptım sadece .Yavru olmasa 50bin adım atardım günlük ne olucak ayagimami yapışacakBugün herkes şaşırtıyor beni. Sen havlu atıyorsun daha neler.
Özel taktik mi yoksa.
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et yorulmamaya çalışGunaydin ilk doz aşımı oldum bekliyorum
Ne ara rakip olduk yaw hiç hatırlamıyorumBu hafta rakibim var sleepy angel rakibim.
Gerçekten 50 bin yapabilir misin?maşaallah sana ne kadar azazmin var ya . Benim beli kopuyor ya . Sabah yatak beni kendine çekiyor . Kalkma Nehir yat diye. Sabahları ayaklarımın üzerine zor basıyorum. Yürüyünce belim ağrıdan çatlıyor. Dinleniyorum biraz kendime geliyor belim. Ama ayaklarım için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Çok ağrıyorlar alıştım değilim ben bu kadar yürüyüşe .Canım kaptan yardımcım spor konusunda iddiam yoktu zaten çünkü bebek olunca günü günümü tutmuyor .Sabah yuruyuse gificektim uyandı bi kaç hareket yaptım sadece .Yavru olmasa 50bin adım atardım günlük ne olucak ayagimami yapışacak
Nerelerdesin sen .söyle bakim nerelerdesin ortalıkta yoksun. Rakip olduk haberin yok canım benim .Ne ara rakip olduk yaw hiç hatırlamıyorum
Uzun zaman sonra spora başladım canım onun da etkisi oldu benceEksin cok guzel canim demekki haftasonu dikkat edilince eksiler geliyomus