Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın herkese :KK68:
Cuma kilom 64.1
Bugün 63.6
Fark -0.5
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Kaptanlarım ben memlekete gidiyorum ne zaman geleceğim belli değil İnternet falan az çekiyor zaten yediğime dikkat etsem bile spor yapamam o yüzden gelince yine görüşürüz inşallah fazla kilo almam
Eksin cok guzel canim hayirli yolculuklar💕

Bugün ters tarafından kalktı benim kız hiç bir şey yaptırmıyor ☹️balkonda bezini çıkarıp s...😱gun zor geçecek belli 🙄 öğleden sonra AVM gidecem alışveriş yapmam lazım akşama gelirim öpüyorum sizi 😘😘

Ah ah bende yatabilsem şu yarışlar bitince. Çok özledim sabah uykusunu 😊
İşin yoksa yat uyu kaptanım. Keyfine bak.
Ben aslinda yatmazdim bu aralar nedense uyuyorum zaten 1ay sonra incir baslicak sabah ezanindan öglene kadar iş olcak arariz bugunleri🤭

Bugün herkes şaşırtıyor beni. Sen havlu atıyorsun daha neler.
Özel taktik mi yoksa. 🙈🤫🤫🤫
Canım kaptan yardımcım spor konusunda iddiam yoktu zaten çünkü bebek olunca günü günümü tutmuyor .Sabah yuruyuse gificektim uyandı bi kaç hareket yaptım sadece .Yavru olmasa 50bin adım atardım günlük ne olucak ayagimami yapışacak 😂

Herkese merhaba
Cuma 55.0 idim Bugün 55.4
Susuz kaldım ondan artı geldim
Karnım çok şişmesin diye gün de en az 3 litre su içen ben 1 litre ile kapattım 2 günü...
Neyse bugün devam ederim 🤩🤩🤩 içmeye
Düğünümüz de bitti bitmese iyiydi ama bitti işte çok güzel geçti eşim düğünde oynadı 🤣🤣
Oğluma da nöbetleşe herkes baktı 20210712_120454.jpg

Canım kaptan yardımcım spor konusunda iddiam yoktu zaten çünkü bebek olunca günü günümü tutmuyor .Sabah yuruyuse gificektim uyandı bi kaç hareket yaptım sadece .Yavru olmasa 50bin adım atardım günlük ne olucak ayagimami yapışacak 😂
Gerçekten 50 bin yapabilir misin?maşaallah sana ne kadar azazmin var ya . 🤗🤗🤗 Benim beli kopuyor ya . Sabah yatak beni kendine çekiyor . Kalkma Nehir yat diye. Sabahları ayaklarımın üzerine zor basıyorum. Yürüyünce belim ağrıdan çatlıyor. Dinleniyorum biraz kendime geliyor belim. Ama ayaklarım için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Çok ağrıyorlar alıştım değilim ben bu kadar yürüyüşe .

X