- 21 Kasım 2013
- 23.046
- 72.962
Hayırlı yaşları olsun oglunun cnmSelam kızlar napıyosunuz yarında buyuk oğlumun dogum günüydü ama herkes evde dıye bugunden yaptık bızde cok yorgunum.
Tatıllerı bıtıreydık kazasız belasız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı yaşları olsun oglunun cnmSelam kızlar napıyosunuz yarında buyuk oğlumun dogum günüydü ama herkes evde dıye bugunden yaptık bızde cok yorgunum.
Tatıllerı bıtıreydık kazasız belasız
Spor konusunda ben bıle senı tutabılırımYok ya 2 kişi beni tutuyor . Sağolsun kaptanım ön sırada .
Gunaydin canimGünaydınnn
Hayırlı sabahlar
Hayırlı işler cümleten
Doğru söze ne hacet canımsınSpor konusunda ben bıle senı tutabılırım
Yaparsın sen daha erken saatlerdeyiz . Akşama çok var. Kolay gelsin sana , ben arada bir buralardayım etrafı kolaçan ediyorum.Yuruyus yalan oldu benım kız etken uyandı evde bıseyler yapmaya calısıyım
Kuzum ders çalışıyorum işte. Sabah 5 te kalkmışım kafam 1 milyon başım ağrıyor. Şöyle 2.5 saat yürüyüşe çıktım eve geldim evde oyana buyana koştur. Oldu bu kadar çocukları 7 de yatırıyordum yatırmadım 7nden 9 kadar da Eva ve diğer sporları yapıp 9 da yatışa geçtim uyumuş o uyuyuş. Ben de yarış denilince elimden geleni yaparım. Şimdi yine ders çalışacağım çocukları gönderdim okula ondan sonra spor yapacağım. Hadi kolay gelsin bizlere . Beni etiket yapmayı unutma. Kilon ne alemde ben göremedimBu nasıl spor ya hanı ders calısıcaktın sen
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul Fitt_anne sleepy angelHayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
Canım geçen pazartesi ile bu pazartesi farkın mı bu, yoksa cumadan bu güne mi? Cumadan bugüne ise gerçekten harikasın, bi haftalıkta olsa süper ama 3 günlük ise ayrı bi güzelHayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
3 gunde ne yaptin canim super eksi gormussun tebrik ediyorumHayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
Günaydın canimGünaydın kızlar, mutlu haftalarrr
oyyy benimm canımmmm iyiyim kuzummm iyiyim sen nasılsınn
Geçen hafta yani cuma gününden bu tarafa . Bugün haftanın başı diye geçen hafta yazdım . Yani 3 günlük . Teşekkür ederimCanım geçen pazartesi ile bu pazartesi farkın mı bu, yoksa cumadan bu güne mi? Cumadan bugüne ise gerçekten harikasın, bi haftalıkta olsa süper ama 3 günlük ise ayrı bi güzel
Teşeklür ederim kaptanım3 gunde ne yaptin canim super eksi gormussun tebrik ediyorum
Günaydın canim
Günaydın canım hosgeldin nasilsin