Basiniz sagolsun canimeşimin dedesi vefat etti adanaya geldik.Çok aktif olamayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniz sagolsun canimeşimin dedesi vefat etti adanaya geldik.Çok aktif olamayacağım
Tebrik ederim canim inşallah sağlıkla hedefine ulaş. Birinci olduğuna göre hedefine ulaşmaya az kaldı demektirTeşekkürler kaptanım. Sayenizde zirvedeyim.
Ben de listedeki herkesi tebrik ediyorum.
Az kaldı canım. Teşekkürler.Tebrik ederim canim inşallah sağlıkla hedefine ulaş. Birinci olduğuna göre hedefine ulaşmaya az kaldı demektir
Evet canım. Teşekkürler. Ben de seni tebrik ederim.Cordelia tebrik ederim cnm, demiştim 1. Belli diye
O boynuz ne öyle . Hayırdır sinirli misin iyisin demi?Kızı dısarı cıkarıcam uzaktakı parka goturuyum kı adım atmış olurum
Yok ya 2 kişi beni tutuyor . Sağolsun kaptanım ön sırada .Oh sefan olsun ıyce dınlenmış keyıf almışsındır inşallah Bence benı tut nehırın tutanı cok
Başjnız sağolsun canım .Allah rahmet eylesineşimin dedesi vefat etti adanaya geldik.Çok aktif olamayacağım
Aaa niye kiz acilmiyor muAlkışşş adım sayar elfatiha
Yaniiii saatte dayanmadi adimlara
Ne oldu canim neden bozulduAlkışşş adım sayar elfatiha
Yaniiii saatte dayanmadi adimlara
Selam canimSelam kızlar,
Muhteşem bi takımız gerçekten. Takımımızın farkı hep ortada. Ayrıca zayıflamak isteyen yeterki istesin illaki yapıyor analizlerden de görüldüğü gibi.
Birde bayram haftasının birleştirilmesi bencede iyi olmadı. Nasılsa 2 hafta sonra tartılacağım düşüncesiyle gevsemeler olur diye düşünüyorum. Ama takım arkadaşlarımın bu yanılgıya dusmeyecegine inanıyorum. Sonucta yaz aylarini dolu dolu degerlendirip bolca kilo vermek varken, neden alalim degil mi kizlar? Kurbanda kararinca et yemekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama tatlıyı gömmek en büyük yanilgi olacaktir.
Seytanı planlarım var demek ıstemıstım sadeceO boynuz ne öyle . Hayırdır sinirli misin iyisin demi?
Kesınlıkle Haklısın arkadasım gercekten Isteyene bahane yok ıstemeyene bahane cokSelam kızlar,
Muhteşem bi takımız gerçekten. Takımımızın farkı hep ortada. Ayrıca zayıflamak isteyen yeterki istesin illaki yapıyor analizlerden de görüldüğü gibi.
Birde bayram haftasının birleştirilmesi bencede iyi olmadı. Nasılsa 2 hafta sonra tartılacağım düşüncesiyle gevsemeler olur diye düşünüyorum. Ama takım arkadaşlarımın bu yanılgıya dusmeyecegine inanıyorum. Sonucta yaz aylarini dolu dolu degerlendirip bolca kilo vermek varken, neden alalim degil mi kizlar? Kurbanda kararinca et yemekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama tatlıyı gömmek en büyük yanilgi olacaktir.
Aaa niye kiz acilmiyor mu
Gitti karardi vallaNe oldu canim neden bozuldu
Selam canim
Yapacak birsey yok diger takımları bilmem ama ayni sekilde bildirim ve menu paylasmaya devam edecegiz
Bayram haftasi bildirimde yapacağız
Yoksa toparlamak zor daha once gördük
Kesınlıkle Haklısın arkadasım gercekten Isteyene bahane yok ıstemeyene bahane cokSelam kızlar,