- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Smoothie de öneririm tok tutuyor havucta yiyebilirsin ama seker oldugu icin acikma.olasiligin varBen sahurda havucu rendeleyip yoğurtlayıp yiyordum birde ceviz . Çiğ havuç , Çünkü havuç susatmıyormus diye. Öyle yapsam olur mu acaba sizce ?
Çok şükür bir düşünenim var şikayet edersem nolayimBen seni takip ederim biliyosun abla 007fülüz
Aşk olsun abla biliyosun seni sevdigimiÇok şükür bir düşünenim var şikayet edersem nolayim
Çok şükür dediğim gerçekten çok şükür...Aşk olsun abla biliyosun seni sevdigimi
Hoş buldum canımHoşgeldin canımbaşlangicin hayırlı olsun pek bir kilon da yok umarım en kısa sürede hedefine ulaşirsin
Bayramdan sonraki hafta kapışalım bi ifadeni alıyım seninBir ara seninle beni rakip yapsınlar , bir seninle kapışayım . Çok istiyorum nedense seninle yarışmayı
Gecmis olsun canımBugun başım cok arıyor ya sabah güneşi çarptı yada uykusuzluktan
Teşekkür ederim kaptancigimGecmis olsun canım
Gecmiş olsun canimBayram için yaprak aldım 1 hafta sonra sarıcam ılk defa kuru olarak kavanozlara bastım lakin hafıf terleme yapmışBu şekilde yaprak muhafaza eden var mı hanımlar ,?acabq cururmu buzdolabına koydum tırstımda
HahBen bilmem ağzından çıktı bıkerekıyasıya mücadele edıcez sonra da kazqnan ben olucam
Şu 3 haftanın içinde kapıştık kapıştık , bir daha 6 hafta sonra kapışırım artık okullar açılıncaBayramdan sonraki hafta kapışalım bi ifadeni alıyım senin
Daha belli olmadi canim
Kolay gelsinOğlumda diyor. Anne gel dövüş oynayalım oda benim boyumun ölçüsünü almak istiyor. Ben oyuna gidiyorum bakalım kim kazanacak
Bu hafta kapışalım senle ne dersınŞu 3 haftanın içinde kapıştık kapıştık , bir daha 6 hafta sonra kapışırım artık okullar açılıncaama çok istersek yine kapışırız
Cordelia kaptanım gördünüz mü biz kapışmak istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?