Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sahurda havucu rendeleyip yoğurtlayıp yiyordum birde ceviz . Çiğ havuç , Çünkü havuç susatmıyormus diye. Öyle yapsam olur mu acaba sizce ?
Smoothie de öneririm tok tutuyor havucta yiyebilirsin ama seker oldugu icin acikma.olasiligin var

Bayram için yaprak aldım 1 hafta sonra sarıcam ılk defa kuru olarak kavanozlara bastım lakin hafıf terleme yapmış Bu şekilde yaprak muhafaza eden var mı hanımlar ,?acabq cururmu buzdolabına koydum tırstımda

Bayram için yaprak aldım 1 hafta sonra sarıcam ılk defa kuru olarak kavanozlara bastım lakin hafıf terleme yapmış Bu şekilde yaprak muhafaza eden var mı hanımlar ,?acabq cururmu buzdolabına koydum tırstımda
Gecmiş olsun canim
Keske direk buzluga atsaydin hicbirsey olmuyordu

Son düzenleme:
Bayramdan sonraki hafta kapışalım bi ifadeni alıyım senin
Şu 3 haftanın içinde kapıştık kapıştık , bir daha 6 hafta sonra kapışırım artık okullar açılınca ama çok istersek yine kapışırız
Cordelia kaptanım gördünüz mü biz kapışmak istiyoruz.

Fitt_anne sen benim ifademi almadan , Nehire mi geçtin. Olmaz önce ben ifade vereceğim .

Bu hafta kapışalım senle ne dersın
M MissHayaLet bacım mezun olmuşsun Benim yarı kılomdasın sen ye benım yuzumden boşa sıkma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…