Benimi takip ediyorsun kizzzzzBiliyorum 10.takimda oldugunu surekli gördugum icin etiket yaptim canim
Sevindim nediyimki
Tebrikler canim
Eksin guzelde ne ara girdinde ne ara izine çıkmak istiyosun
Tebrikler canim
Tepiklemiş yediklerin
Zaten düzelttim lahmacunu pazar yemiştim ancak gitti börek falan yesem 5 kilo alicam heraldeSon 2 gün menü güzelmiş
Tartinin pili bitmiş yanlış tartmis salı 64.6 gelmiştim vermiş halim yaniLahmacun pazar yedin ama nerden geldi bu arti
2gun menüyle toparlanirmi dersin artilarSon 2 gün menü güzelmiş
Aynısı bende de var ye ye diye tutturur yemesem trip atar.Kızlar o kadar zor şartlarda diyet yapıyorum ki herseyi yiyen ama kilo almayan eşim varne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım
Güldügüme bakma artı gelenleri hiç sevmemZaten düzelttim lahmacunu pazar yemiştim ancak gitti börek falan yesem 5 kilo alicam heraldelahmacun incecik şey nasıl kilo aldiriyorsa artık
Dedim sana iste gel sohbete katil.diyeBenimi takip ediyorsun kizzzzziyi yapmışsın valla sohbetiniz hoşuma gidiyor
Ben toparlardim ama menü birebir doğru ise vermesi gerekir2gun menüyle toparlanirmi dersin artilar
Ooo cok vermissin kiz yarisıni al geriEki Görüntüle 2885514
Ozur dilerim bu hafta istedigim gibi olmadi hic. Ama haftaya mutlaka guzel bir yuzdeyle gelecegim
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.3
Yuzde 0.155
O senBen toparlardim ama menü birebir doğru ise vermesi gerekir
YaaaaOoo cok vermissin kiz yarisıni al geri
Aynı bizi anlatmışsın biz de öyleyiz...Kızlar o kadar zor şartlarda diyet yapıyorum ki herseyi yiyen ama kilo almayan eşim varne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım
Sen daha yeni baslamadin mi kız ne izini
Biliyorum 10.takimda oldugunu surekli gördugum icin etiket yaptim canim
Sevindim nediyimki
Tebrikler canim
Eksin guzelde ne ara girdinde ne ara izine çıkmak istiyosun
Tebrikler canim
Tepiklemiş yediklerin
Bende hiç sevmemGüldügüme bakma artı gelenleri hiç sevmem
Üstune bastin ayağinı kaldirMesela @Brzhuzur da menüleri güzel neden az vermiş acaba
İnşallah canım ama diyet ne kadar uzarsa o kadar zorluyor.ramazanda memlekete gittim ya yazın gitmicem evdeyim diye girdim listeye ama evde çok işim var akşamları az az yapmayla bitmiyor geçen haftasonu yatılı misafirim vardı bu haftasonu da var bu hafta banyoyu ve banyoya giden ufak bi holum var oraları boyadım. Ama asıl evin boyasına ne ara bulaşacam bilmiyorum. Bayram tatilinde ancak yaz temizliğimi bitiririm heralde. Önümüzdeki perşembe de kızıma doğum günü yapacam nasipse. Bayramdan sonra ancak rahatlarım inşallah bu sefer erken dönüp mezun olma niyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?