Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O hepimiz de var canım mesela benim küçük başak burcu fazlasıyla titiz oyunları dağıtır ama
1 damla su üstüne gelmeyecek
Ayağına birşey değmeyecek
Terlikle dışarı çıkmayacak
Saçını toplamaz toplara bir tel dışarda kalmayacak

Gibi gibi

benimki biraz farklı nasıl deyim mesela tvden çizgi film açtım başta ben netflxde film izliodm gelmiş dioki çizgiflmi ben açacaktım tamam ddm başka kanala geçtim kabul etmedi illa filmi açacakmışım yani bişeyleri geri sardrıo gbi

Afiyet olsun canım

Selam kızlar
Kusura bakmayın çok yoğun iki gün geçirdim
Dün komşumun yakını kötü hastalıktı ilerlemiş onun yanında durdum akşam görümce çağırdı işi düşmüş derke tam gece gircem eşim geldi açım dedi neyse dün menüm iyiydi ama bugün berbat
Yazmaya üşeniyorum çünkü çook yorgunum

Bugün eşimin iş yokmuş11e kadar yattık kalktık kahvaltı ettik 12de bi telefon benim salı gelmeyen misafir geldi erkeklerin işi vardı akşama oturduk öğlen lahmacun söyledim iskenderle
1lahmacun yedim sadece
Akşama kaldılar forına tavuk sürdüm bişeyler hazırladım derken adamlar geldi yemeğimizi yedik
Evde çocuklarla bunaldık çünkü benimkiler parka gitmedik diye delirdi oğlan 3kez işedi eve neyse çaybahçesine gittik oğlu gelini de geldi
Ve ben saçımın yağıylatüm günün teriyle gittim onca insanın içine
Ve çay bahçesinin parkında oğlanı kaybettik sanıp paniklemem de cabası
Az önce eve dağılmadan tatlı yiyelim dediler pasta ve koladan yedim hatta pasta o kadar tatlıydı ki şuan ölüyorum

Kusura bakmayın hiç giremedim 3 çocukla çok zor oldu tüm gün

Ve ben hala wc ye çıkamadım ve bugünü üstüne de artı çıkacağım kesin şimdiden özür dilerim verilecek her cezaya razıyım
Kaç gündür çıkamıyorsun ? Ay çok kötü dr git bir ilaç birşey versin böyle olmazki . Çok rahatsız olursun . Allahım şifanı versin güzelim .

Evet ama 2 çocuğum daha var evde yetişemedim hepsine o yüzden annemde deneyeceğim bakalım
doğru tabi seninde kafanın rahat olması lazım tekken bile zordu başka çocukların varsa daha da zordur oyuzden doğru düşünmüşsün en azından diğerleriyle başkaları ilgilenirken sende onunla ilgilenirsin

cinnet geçirecem nerdeyse ya küçük uyumadı büyükde o uyumayınca oda yatmadı bide rahatda durmuo küçük tammayışıo o bi hareket yapıo hoop başa dönüoruz kıza kıza dişlerimi sıka sıka en son uyudular.Bağırmayan anne olmayı çok isterdim ama olmuyor ben istedikçe tersi oluyor çok yoruldum bide babasından başkasını saymaz oldu.Bazen bende kursa götürmem seninle yatmam falan die die yaptrıorum ama kesin buda yanlış bi yontemdir biliorum tehdit gibi bişey oluyor.Çocuk büyütmek çok zor çok.daha bu yaşında bana karışma dior kız ya.kursta arkadaşı varmış kendisine vuruyormuş brnde ozaman başka arkadaş bul diorum yok onu seviorum sen karışma dio bana ya

Insallah eksi gelirsin bu yazdiklarina nediyimki

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
2 biberli yumurta 1kk peynir zeytin salatalik 1b kahve

Ara
1 mor erik

Aksam 17.30
1tb yogurtlu kabak
2lt su
Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…