Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma canim yaa yeter dedik ama dinlemiyor ki :))

Kolay gelsin canım 🥰

Merhaba canim🥰
Allah kolaylik versin bebeginle kucakta olunca tum gun zor oluyordur
Saol cnm. Hiç deme acayip yorucu oluyor. Eve gidince yürüteç almam farz oldu. 6 ayı da dolar 7 ye başlarken koyarım artık.

Elinize saglik. Hic yapmadim manti 🤭 bayramda sarma sarmak bile dusunduruyo beni. Birde kv arefe gelecekmiş, ben önden yapayim diye bekliyo galiba
Gecen senede yapmistik canim annemler köyde kalıp biz eve geçince iyi oluyor hazir yemek gibi sadece pisiriyorum :))

Sarmayi da gecen sardik yedik bile ama ikiside zor isler yaa sar sar bitmiyor

Of birde mutfak halisina yumurta kirdim 😵😵😵 iyiki önden yikamamisim onu da gece yatmadan atacam makinaya artik yarin pogacayi kazasız yaptiktan sonra sererim🤦🏻‍♀️ aslinda düşünüyorum. Bunca temizlik vs neden kim icin diye. Sonra eniştenin ya Büşra koltuklarinda baya kirlenmiş dedigi aklima geliyor 😳
Patavatsız ona kaldı sanki! Hiç sevmem böyle insanları. İki küçük bebeyle bir ihtiyacın var mo diyeceklerine dediğine bak.
Mümkünse de görüşme öyle enerji emicilerle cnm

Gecen senede yapmistik canim annemler köyde kalıp biz eve geçince iyi oluyor hazir yemek gibi sadece pisiriyorum :))

Sarmayi da gecen sardik yedik bile ama ikiside zor isler yaa sar sar bitmiyor
Kalabalikla guzel oluyor da yalniz zir geliyor bana

Patavatsız ona kaldı sanki! Hiç sevmem böyle insanları. İki küçük bebeyle bir ihtiyacın var mo diyeceklerine dediğine bak.
Mümkünse de görüşme öyle enerji emicilerle cnm
İlk kez böyle birşey dedi valla bende uzuldum ve şaşırdım

Selam canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. Şifa diliyorum sana tatlım benim.

Afiyet olsun canım çoook severimm yanında tırnaklı pide ooof ama sen yeme tabi pide :deli:

canım içinde un ekmek vs yok, hatayda çok yapılır tavsiye ederim iyi bir yerde denk gelirsen ye bence, ekmek kontrolü yapılrısa diyette yenmesi bence sorun değildir

selam canım, ülke genel hava durumu çok tuhaf gidiyor gerçekten :halay:

canım bu ingiliz tuzu ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam @Elhan ablamın kötü bi anısı vardı.. çok tehlikeli diye aklımda kalmıştı
Gerçekten mi ? Bilmem, 🤷‍♀️bana doktor yazmıştı bunu . Bana birşey yapmadı. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor.

Back