• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya ben aslında sabah öyleaine çıktım tartıya 72 yi görünce göxüm yerinden fırlatı hemen kagıdı yazdım😂k
kizz öylesine geçerken de çıksam tartıya hemen çıkarırım herşeyi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: donlu tartı mi olur :KK12::KK12::KK12:

Yüzük ve don farkıyla 1.liği kaçırmışım😂😂😂😂

Tebrik edenlere teşekkür eder. Ben de eski dostum Amine Busra Amine Busra ı tebrik ederim🥰🥰🥰 birinciliklerin daim olsun inşallah
Canim benim, benim gönlümde birinciliği paylaşıyoruz bende seni kutluyorum💜 çünkü bu mutluluğa ulaşmak için nasıl bir emek harcadığımızı biliyorum 🌸❤️

Ben ilk gün kap kalın elbiselerle çıkmıştım _ 2 kilo gelmiştim şimdi donu çıkarıp yerimde koşuşturayam gramlar oynadin diye 😁
He valla öyle oluyor Vermek istemeyince veriyom isteyince tam tersi :confused: :confused: :confused:

Yaaa bravo yaa hepinize maşallah, bana rağmen birinciyiz :KK48: :KK48: :KK48:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Her takımda olur böyle şeyler. İnsaniz sonuçta. Sen sendeledin takım telafi etti. Muhteşem bir takım olmak böyle birşey. Sende bu muhteşem takımın üyesisin. Hep beraber şampiyon olduk sana rağmen değil.

Toplanınınnnnnn kızlarrrrrr. 🤗
1-2-3 şşşşşş
🤫🤫🤫🤫
Al-tın-cı -ta- kımmmmm
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Merhaba. Bu haftanin birincisi ben oldum. Takımım da birinci olduğu için çok mutluyum 🥰 benim sürecim çok uzundu. 115 kgdan 79a kadar gelmiştim. 11 temmuz kızımın doğum günü, bende 78 kg hedef koymuştum. Bu hedefime erken ulaşmak istedim. Bu hafta normal diyetim haricinde sali-carsamba-persembe 3 günlük detoks yaptim. Diyetisyen Merve Bilge Atalay in detoksu. Sürecime destek olan herkese ve 6. Takim kaptanlarım Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ❤️
Teşekkürler tatlım. Tebrik ediyorum bireysel birinciliğini.🤗♥️🤗♥️🤗

Sabah salata domates 1 dilim omlet
2 küçük peynir avuç içi kadar beyaz ekmek

Ara bir bardak zencefil limon lu kefir
4 ceviz

Ögle yulaf lapali yoğur t 1 kase

Akşam 1 küçük kase sebzeli tavuk lu bulgur pilav
1 TB ekmek

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn Mucizemsn
Afiyet olsun canım menuleri menu sayfasinda paýlasiyoriz
Linkine ilk sayfadan ya da sayfanin ustunde bulunan etiketten ulaşabilirsin

Bismillahirrahmanirrahim, Allahim sen beni E Elif_Eylul kaptanimin gazabindan koru 😟

Sabah
2 milföy
2 soğuk baklava

Oglen
Kabak corbasi
Salata
3 soğuk baklava

Akşam
1 tavuk incik
Salata
2 yk ispanak yemeği
2 küçük dilim karpuz 😳
Afiyet olsun canım ben daha cok beklemistim ama yine telafi edilebilir kaçamaklar yapmissin 🤗🤗

Back