- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Takım kaptani uygun görürse takimlar arasi transfer olabiliyor canımBaşka takımlardan çıkıp öylesine gelinebiliniyor mu ? Kuralları şartları neler ?
Toplamda 6 takim var 4,5,6,9,10 ve 13 .takim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takım kaptani uygun görürse takimlar arasi transfer olabiliyor canımBaşka takımlardan çıkıp öylesine gelinebiliniyor mu ? Kuralları şartları neler ?
CanımMiroş u sevdim ben.
Tebrikler beybi.
Tebrikler canım.
Muhteşem.Listeye hoşgeldin.
Tebrikler canım.
Tebrikler canım.
Muhteşem.
Muhteşem. Aç kaldığına değdi.
Oooooo harikasın.
Çok güzel beybi. Listeye hoşgeldin.
Kuzum harikasın. Su tuttu vücut. Sakın moralini bozma. Birden gider hepsi.
İyi ki bu hafta rakip değildik. Deli kilo vermişsin.
Listede kalma kararı almışsin. Sevindim. İnşallah iyisindir.![]()
Ayağın uğurlu geldi canımVay nasil bir takima dustum gelir gelmez birincilik tattim![]()
![]()
![]()
![]()
Oo bize geldiysen birinciligimiz eksik olmaz son zamanlarda en cok birinci olan takimiz sanirimVay nasil bir takima dustum gelir gelmez birincilik tattim![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen canim simdi basladi esmeye serinledi yagis diyo siddetliAy valla dışarı da 34 derece ise evde 44 derece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Burda gök gürlüyor yagmur yagacak birazdanAy valla dışarı da 34 derece ise evde 44 derece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cook guzel olmus eline saglik canimZipzip- E Elif_Eylul emekleriniz için teşekkür ederiz. Muhteşem kaptanlarsınız.
Tüm takım arkadaşlarimi tebrik ederim.
Azmin, isteğin, emeğin karşılığını almak çok güzel. Hepinizi öpüyorum kocaman.
Eki Görüntüle 2881566
Evet karşısı kapalı bizim de bakalım inşallah yağar da az serinlerizAynen canim simdi basladi esmeye serinledi yagis diyo siddetli
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşZipzip- E Elif_Eylul emekleriniz için teşekkür ederiz. Muhteşem kaptanlarsınız.
Tüm takım arkadaşlarimi tebrik ederim.
Azmin, isteğin, emeğin karşılığını almak çok güzel. Hepinizi öpüyorum kocaman.
Eki Görüntüle 2881566
Cok fazla artin yoktu canim guzel bir yuzdeyle birinci oldukYaaa bravo yaa hepinize maşallah, bana rağmen birinciyiz![]()
![]()
![]()
Valla kızlar muhteşemdi bu hafta. Tebrik ediyorum tekrar.Cok fazla artin yoktu canim guzel bir yuzdeyle birinci olduk![]()
Ben bu hafta ödül yapmayı düşünmüyorum. Pztye eksiyle başlamam lazımTebrik ediyorum kizlar hepinizi
herkes kucuk bir odul yapabilir 300 kaloriyi asmayacak sekilde oduller bugun yapilmadiysa yarin mutlaka yapilsin![]()