Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben haftasonu bol karbonhidrat yüklendim
bugün başlıyım dedim ama sabah geç kalıyodum kahvaltı yapamadım işe gelince poğaça yedim bir tane puanı da kimbilir kaçtır
zaten sabah regl oldum tatlı krizindeyim

aebencim bende geçmişi okudum,yanlış anlaşılma olmuş heralde moralini bozma olur mu:teselli:

aebenciğim kandil mesajını aldım öncelikle çok teşellür ederim ama cevap yazamadım çünkü kontörüm yoktu.Çok üzgünüm çoook
ama saat kaçta aldım dersin 002 de-tatlicadiarzu-
beni yataktan zıplattı:roflol:
telin saatini kurarım ve yastığımın altında olur.
aman allahım ne çabuk sabah oldu dedim mesaj alarmı çalınca.kaydirigubbakcemile3
:roflol:
neyseki sabah olmamıştıda yeniden uykuya daldımmirmirmirmir

SAGGOLUN fıstıklarım ....herşey için ...:1hug:a.s.

fatummm oh seni geza gelmiş gördüm bu haftada kilo verme öldürürüm seni ...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bişi diyecem yavf bana bi akıl verin biliyonuz bende tatlı kırızlerine yanik düşüyorum şu borçmanın açtıgı bi topık var krom solgarın ondan alıcam galiba destek olarak ne dersiniz . çok faydası var kromun bi ara Lara kullanmıştı kulakları çınlasın gelmiydo hiç ...kaydirigubbakcemile
ne dersiniz .....:1hug:

Son düzenleme:
heyyyttttttttttttttttttttttttttt ben geldim

sizleri unutmadım kütom unuturmuyum hep aklımdasınız nasılsınız neler yapıyorsunuz
sabahtan beri AEBENİME yapılan saçmalığı okuyorum yuh diyorum başka da birşey demiyorum:roflol::roflol:
insanların kendilerini bu kadar önemsemeleri ne kadar garip yaa her hafta paylaşım alanında var olan genel bir soru ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir seviye düşürülebilir ama AEBENİM her zamanki gibi kaliteni korumuşsun sana da bu yakışır bu arada sözüm elbetteki akrebe değil ama ortalığı yok inek yok buzağı sokmanın bir anlamı yoktu:roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse artık kapanmış konu
ay benim içimde bir fil var yardım edin canım sürekli birşeyler istiyorlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bugün aşırı işim var oy oy yardıma gelinnnnnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım benim ben kullandım 1 kutu bayağıda gidiyordu 2 ay kadar ,al, faydasını gördümdü ben,yanındada elma yada elma sirkesi kullan ..al sana elma-krom......çünki kullananlardan öyle duydum.. fiyatıda 30 tl. civarı canım...kaydirigubbakcemile5

herkeze günaydınlar.... kozmikte 3. günüm,herkez kilo verir bende tık yok ya neyse daha 2 gün geçti,önümde 6 gün var...eee herkez iyi mi biraz okudum zaten ilerlememişiniz fazla,akşamı ben kapattıysdım zaten...gezmeye gideceğim,akşama görüşürük bayyyy.....

İşte benim hamişim gelmiş .tabi kızım ben çizgimi korurum ...sengözlerimebaksanab
benım gibi dobra gel öpem be özlemişim ...Şeniz

ayrıca içinde fil yok sadece bi solucan var ...:mymeka:bunu mahana edip takınma bak gebertirim seni ....:dilcikar::jeyyar::1hug:Şeniznaniknanik

aeben, asi_bulut+, Dora+, else+, fatunuz+, mmmf27+, nazli_gulec+

oh negüzel burdasınız ama banım temizlik günüm evden o özkenin karnındaki fil sürüsü geçmiş gibi ..... he he

sabah güneşi görünce yürüyüşe çıktım ohhh bide gelince plates süper oldu ....

aaa kimler gelmiş kimler. hamişler topiğinden bir anne adayı görüyorum.:CüvCüv:
sen oralardan çıkıp buralara kadar nasıl gelebildin şekerdelikafadulden
o içindeki solucana sözünü geçir yoksa topikler arası bile yürüyemez hale gelirsin bak benden sölemesikaydirigubbakcemile
laelaelaelaelaenaniknanik

öğlen yemeğimide yedim.

domates çorbası = 16 puan
tavuk ızgara = 0 puan

YOK pınarım o degil bu başka krom solgarın ....elmalı degil ....-tatlicadiarzu-he fiyati o

güle güle git az ye ami ....:jeyyar: Şeniz

bende ara öğünde 1 bardak şekersiz nescafe ve 1 çay bardağı beyaz leblebi yarım litre su içtim. fazlamı yemişim neyyyyyyy
tabi yediğim 2 kayısıyı sölemiyorum bile-tatlicadiarzu-

bak sölüycem söliycem unutuyorum. yumukum hoş geldin canım. sanada bu katılmış olduğun yolda başarılar dilerim. inşallah hiç takılmadan bi suratla geliverirsin hedefinea.s.:1hug:Şeniz

NAN PINAR Bİ ÖĞRENEMEDİM KOZMİK FALAN FAYDA ETMESS KISIM SANA LAHANA MI YAPMIŞTIK AY YAVRUM KAÇ GÜN YEDİN DE AH AHH:roflol::roflol::roflol:

KOZMİK KUŞUM BENİM AY HER GELDİĞİMDE BAŞKA BİRŞEY GÖRÜYORUMMM:1hug::1hug::1hug::1hug:

seniii seviyorummm:asigim::asigim::asigim::asigim:

OY KISLAR . iyi ki varsınız .....baee . bide murat bozun uçurumunu dinliyom son ses ohhh uçaçak gibiyim .....kalkıp tekrar spor yapasım geliyo ......

:çok üzgünüm:
ya hiç sorma doram yaaa
annesi gibi tombiş olacak kerata herhalde:roflol::roflol::roflol:
aslında dikkat etmek için inanılmaz çaba sarfediyorum
mesela sütü ligt içiyorum
sabahları yürüyerek işe geliyorum şu saatler alınsın akşamları da yürüyerek gideceğim şimdi hava hemen kararıyor ya o yüzden eşim alıyor.
ama dün pizza yedim mesela rezalet yaaa
hemen dikkat etmeye başlayacağım bende
bende ara öğünde 1 bardak şekersiz nescafe ve 1 çay bardağı beyaz leblebi yarım litre su içtim. fazlamı yemişim neyyyyyyy
tabi yediğim 2 kayısıyı sölemiyorum bile-tatlicadiarzu-

galibaaa:)))

gelelim bugün benim yediklerime kendi sıktıgım meyva suyu ...... meyva suyu....... meyva suyu .....yeşil ....
dünkü korbon yıgınagından sonra .......

1 pohça 4 kurabiye .. öylen 1 kandil simidi . akşam saç tava ... 1 d. lavaş . çacık .... fındık fıstıgıda sayyımmı ....-tatlicadiarzu-:mymeka:
ama pazar sabahı çok güzeldi eşimle yuruyüşe çıkıyoduk vadiye garaja geldik otomatık kapı açılmıyo :1shok: anaa elektrik yok ....-tatlicadiarzu- kaldık garajda:roflol::roflol::roflol:
sonra geri arabayı park edip benım sürekli gittigim yürüyüş parkına gittik yürüyerek ...sositososito gelirkende bu karbon hidrat depolarını aldık geldik ...laelaelaelaelae

öğlen 2 etli pide yedim...
çok büyük değil çok küçük de
yanında da salata....

işin açığı günlük yediğimden daha az yemişim çünkü hala açlık hissediyorum bu da az yemek yediğimi gösteriyor bana

aeben cim tatlı krizin için bitter çikolata dene çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…