• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar
aynıyım
değişmedi kilom
aebenle konuşmuştum
eğer kilo veremediysem beni çıkaracaktı takımdan

artık
siz bilirsiniz

ben onaylıyorum her türlü kararı öpüldünüz...
fatu bukonuda benım söyleyecegim bişi yok tatlım .. evet konuştuk ama kilo vermek istiyorsan . puroblem yok ama ben kilo vermek istemiyorum listede kalmak istemiyorum diyosan sen bilirsin ....ben listede kalman taraftarıyım canım .. son kararını bildir liste öyle yapılsın .... :1hug:a.s.

merhaba...sabah 9:35 te girdim,yazdım yazdım mesajlarım gitmedi..
burada hava acayip bozuk,fırtına var...neyse ardındanda elektrikler kesildi ve şimdi geldi,size bi faydam olamadı ne yazıkki... kusuruma bakmayın....

hoş geldin canım evet seni bendavet ettim ..... 1 kişilik yerimiz var......

takıma katılman için paylaşımda bulunman ..kilo vermek için neyaptıgını yazman günlük menülerini vermen ve en önemliside cuma sabahı 10 kadar kilo bildiriminde bulunman lazım ...... ve ayrıca bütün üyeler gibi paylaşım alanını okuman lazım .....

deneme haftana hoş geldin ......a.s. 1 hafta boyunca bu dadiklerinimzi yaparsan takım listesine girersin canı tabi takım arkadaşlarımızın onayıyla:1hug:

teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışacağım.kaydirigubbakcemile2

6. TAKIM * *94. ETAP SONUÇLARI*

asibulut ( 56,3 / 56,3 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 64,8 / 63,8 / 1,00 / 1,54 % )
aeben ( 65,9 / 65,2 / 0,7 / 1,062 )
kütahya (78,0 / 77,0 / 1,00 / 1,28 % )
pınarım ( 83,7 / 82,0 / 1,7 / 2,03 % )
cceylin ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
özgekrd ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 85,0 / 85,0 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 73,7 / 74,8 / -1,1 / -1,49 % )
nazlıgüleç ( 58,0 / 59,0 / -1,00 / -1,72 % )
mmmf27 ( 66,9 / 66,1 / 0,8 / 1,20 % )
else ( 71,0 / 70,0 / 1,00 / 1,41 % ) yeni üye

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 835,3 / 831,2 / 4,1 / 0,49 % )
benim yüzdede 1 rakam fazla gerisi dogru görünüyo ..... 8 . takıma gönder baksınlar ....

kızlar benımde netim yoktu baya ugraştım düseldi pamuk hanım gene kabloları kemirmişş

canım biliyorsun ben kilo veremiyorum bu aralar modda değilim (aslında bi türlü ben modda olamadım................)

takıma yararım yok bari benm yerime yarar sağlayacak biri gelsin....

sizi bırakamam her daim gelirm ama listeden çıkarın isterseniz geri dönmek üzere çıkarıldı deyin...

ona siz karar verin....

bu arada else canım seni listeye yazdık ama ben katılımını göremiyorum .......................

canım biliyorsun ben kilo veremiyorum bu aralar modda değilim (aslında bi türlü ben modda olamadım................)

sizi bırakamam her daim gelirm ama listeden çıkarın isterseniz geri dönmek üzere çıkarıldı deyin...

ona siz karar verin....

fatum benım takıma fayda die düşünme ya çıkarsam eminim dahada kilo alırsın tecrubeyle sabit bu hadi bak sende gaza gel sen istedikten sonra yapamayacagın iş yok

ona siz karar verin....
Kararı bize bırakman listeden kıkarılmak istemiyosun anlamına geliyo fatu ama kilo vermekte istemiyosun gördügüm kadarıyla .. bu konuda ben karar veremem ve ben bu takında tek kişiyim sadece kendim .. herkes görüşünü söylesin yanlız sende toparlan artık . olmuyo böyle . :mymeka:

herkese slm fıstıklar,
hayırlı cumalar,
aeben sen beni bi yerde kıstırıp sorgulamadan ben deyim sabitim gene:)
sende ne var ne yok hadi tam bildirimi yapında bakcem pinarime neyin hade:)...

referans, aeben+, fatunuz+, kütahya+, nazli_gulec+, pin@rim+, yumukum

ooo tablao harika herkes bir arada bayıldım. Yamukum sende hoşgeldin umarım aramızda çok kilo verirsin ve çok mutlu olursunn. Deneme haftan hayırlı olsun canım....

aaaaayyyy
aeben çıkıcam dedim
çıkarmadınız
çıkarın diom çıkmak istemion dion
ooy ooyyy
slim kream alıcam yaa
yok başka çaresi

fatum kız şimdi takımı bi kenara koy ne güzel çalışan bi bayansın süper tatlı suratın var neden kilolarla gezecen istedigin gibi güzel güzel giyinip gez o dar geldi suram cıktı derdin olmadan giyinmek kadar mutluluk verici bişiy varmı biliyorum istiyosun ama zor işler tamam zor ama sonucu çok güzel bunu bi düşün canım

herkese slm fıstıklar,
hayırlı cumalar,
aeben sen beni bi yerde kıstırıp sorgulamadan ben deyim sabitim gene:)
sende ne var ne yok hadi tam bildirimi yapında bakcem pinarime neyin hade:)...
Gelbakalım silim krem canavarı 2 ....:jeyyar: canım ben verdim pınarda verdi bu hafta ama pınarın 2 haftakı kilosu bu haftaki .. geçen hafta yanlış bildirmişti ....

sen sabit ol çivi çaktın 80 ne .. haftaya inşallah verirsin kıreminle mutlu mesut ...kaydirigubbakcemile3 yanlız şevkini kırmak istemem ama bende kullandım geçen sene o kıremi pınarla ... bende sonuç yokkk:1no2:

yumukum hoşgeldin canım ben takımın taze annesiyim puhaha 28 yaşında biri 7 biri 5 aylık 2 oğlan velet annesiyim evde iştigaletmekteyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ayrıca belirtmem gerekiyorki 1.5 senelik bi mazim var 6.tkımla hedefime 2 kilo kala paydoz ettim 9 ay ara verdim ve gene burdayım.hedefime yaklaşık 10 kilo var ama 8 felanda kurtarır daha karar vermedim senin hedefin kaç şuan kaç kilosun nerde oturuyon evlimisin çocuk varmı.............-tatlicadiarzu-

aaaaayyyy
aeben çıkıcam dedim
çıkarmadınız
ooy ooyyy
slim kream alıcam yaa
yok başka çaresi

Fatucum bencede kal ama kilo vermeye mutlaka çalış hani yürüyüş bandı alacaktın hadi artık gaza gel önünde hiçbir engel yokki
bak ilerde çoluk çocuğa karışınca kaç kilo olucan hem ne spor yapmaya nede yemek yapmaya uzun yıllar vakti olmuyor insanın hadi silkelen olmak istediğin sen bu değilsin. Kremide al eğer maddi sıkıntın yoksa her yolu dene ama sağlıklı olan her yoluuu haddiii bakalımmmmmmmmmmm birde katılımın hiç yok seni özlüyoruz buraya sık sık gelki gaza gelesin :)) öptüm şekerrrrrrr:1hug:

aaaaayyyy
aeben çıkıcam dedim
çıkarmadınız
ooy ooyyy
slim kream alıcam yaa
yok başka çaresi
Deget çatlak biktim senle ugraşmaktan uça atlayıp geliyom ...bi güzel dövecem seni .....:mymeka::mymeka: çıkacam demişmiş ondanmi bize bırakıyon kararı ..:jeyyar: manyak . kıremmi alıyon ne alıyon al . ve katılımda bulun takıma olmuyo haftada 2 yazı .... ondan atarız seni takımdan sonra ......:roflol::roflol::jeyyar:

hoş geldin o zaman canım anlat kendini bakalım tanıyalım seni ....sengözlerimebaksanab:1hug:a.s.

hoşbuldum,elbette tanıtayım;
izmirliyim 31 yaşındayım evliyim bir kızım var,evlendiğimde yani 11 yıl önce 53 kilodaydım boyum 1,67 çok sıska bir tipdim,belkide çalışmamın verdiği bir şanstı bilemiyorum,uzun yıllar fotoğrafçılık yaptım, kızıma hamile kalınca bıraktım bu arada kullandığım doğum kontrol hapları 1,5 senede tam 15 kilo almama sebep oldu,hamile kaldığımda tam 68 kiloydum,ama gariptir hamileliğimin il 2 ayında tam 9 kilo verdim doğuma kadar bu 9 kiloyu ancak geri alabildim ve doğuma yine 68le gittim eve geldiğimde 60 kiloydum,yaklaşık 3 sene 60-65 kilo arasında sabit kaldım ama veremedim ve zamanla her sene üstüne 3-5 derken bundan 1 ay önceki kiloma ulaştım,bir gün eve misafir geldi ve tartıma çıktı ve tartımın 2 kilo eksik gösterdiğini söyledi uzun zamandır tartılmamıştım ve tartıya çıktığımda 85i görünce ve üstelik 2 kiloda eksik tarttığını duyunca :1shok:gözlerime inanamadım,o arada bişey araştırmak için nette gezerken kadınlar kulubuna rastladım epey bi zayıflama gruplarını inceledikten sonra artık zamanı geldi dedim bu kilolardan kurtulmalıyım,ve gerçekten burası beni okadar motive ettiki ayrıca 80-89 kilo aralığında olanların zayıflama alanındaki arkadaşlar da beni çok motive ettiler saolsunlar umarım sizlerle bu yarışta istediğim kiloya ulaşır ve burdan mezun olurum hepinize çok teşekkürler şimdidena.s.

hoş geldin canım umarım beraberce mutlu sona gideriza.s.

hoşbuldum canım saol inşallah.

Back