Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8. TAKIM * *89.ETAP SONUÇLARI**
asibulut ( 56,3 ) / 56,3 / 0,0 / 0,00% )
dora ( 64,8 ) / 63,8 / 1,0 / 1,54% )
aeben ( 65,9 ) / 65,2 / 0,7 / 1,06% )
kütahya ( 78,0 ) / 77,0 / 1,0 / 1,28% )
pınarım ( 83,7 ) / 82,0 / 1,7 / 2,03% )
cceylin ( 59,5 ) / 59,5 / 0,0 / 0,00% )
özgekrd ( 72,5 ) / 72,5 / 0,0 / 0,00% geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 85,0 ) / 85,0 / 0,0 / 0,00% )
referans ( 73,7 ) / 74,8 / -1,1 / -1,49% )
nazlıgüleç ( 58,0 ) / 59,0 / -1,0 / -1,72% )
mmmf27 ( 66,9 ) / 66,1 / 0,8 / 1,20% )
else ( 71,0 ) / 70,0 / 1,0 / 1,41% yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 835,3 ) / 831,2 / 4,1 / 0,49% )

tamamdır şekerler

maytap senin mehmedin akşamki durumu verya kolunu emişiiiiii-tatlicadiarzu- gözümde canlandı ...naniknanikay yok ben 4. yapacam sorada özgenin yanına sizi terkedecem ......
çopurdatıyodu demiiiiiinaniknanik

kız aeben delisin be sen..
töbe töbe

maytap senin mehmedin akşamki durumu verya kolunu emişiiiiii-tatlicadiarzu- gözümde canlandı ...naniknanikay yok ben 4. yapacam sorada özgenin yanına sizi terkedecem ......
çopurdatıyodu demiiiiiinaniknanik

aebenım at o kötü düşünceleri aklından sen kontenjanı doldurdun olmassss

Kütom bizim liste tamamdır atalım mı paylaşım alanına.

kız aeben delisin be sen..
töbe töbe
biraz öyleyim galiba ..
kıs 60 mı oldun hadi gözün aydın .. :1hug:a.s. daha pazartesi 6 santim kalınlaştım diyodun ... anlamadım ben bu işi ama .. hayırlısı bi bildigin vardır eminim ..
aebenım at o kötü düşünceleri aklından sen kontenjanı doldurdun olmassss
kontenjan kaydirigubbakcemile3 yok yavs...naniknanik

aebencim takıma birini davet ettiğini gelmediğini yazmışsın halen yer varsa paylaşımda bir arkadaş var yönlendireyimmi.

yumukum hoşgeldin aramıza deneme haftan hayırlı olsun canım.

1 dakika 89 etapta deiliz birde il olacagım için başlık atmak gerekiyo accık duralım 2. biz bildirelim bari naslım

saolun sıcak karşılamanız beni çok mutlu etti.

hoşbuldum canım saol,Allah analı babalı büyütsün yavrularını,benimde bir kızım var 9 yaşında çalışmıyorum izmirliyim 31 yaşındayım ,zamanla birbirimizi daha çok tanırız inşallah.

Arepbim sizin liste tamamsa kontrol etme alanına alalım mı ?

aebencim takıma birini davet ettiğini gelmediğini yazmışsın halen yer varsa paylaşımda bir arkadaş var yönlendireyimmi.
kalişim daha önce çagırdıgım arkadaş geldi tatlım saggol ben bakıyorum bide bizle ugraşma .....:1hug:

biliom kullandın ve sonuç alamadın hatta didim gülayada alacaz ama pinarim vermiş bizim canavar aeben e yaramamış didim,
ganımca sahte zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:,
sauna beldde aldım kıs ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
bağlayacam artıkın göbüşe heryerim eridi bitti oda eridi gerçi ama düz olsun ba:)
gülüm zaten 80 i aşağı insem bi 7leri görsem gitcekte göremedim nasip :roflol::roflol:,
haftaya umutluyum inş ama regl olcam bakalım ne yapcam :roflol::roflol::roflol:...

AAAAAAAAAAAA. GÜLAYDAMİ ALDI ... çatlak kiremitler.....kaydirigubbakcemile3 ne sahtesi kıs pınarla aynı yerden aldık zaten orda tanıştık ...sositososito
allah gönlünüze göre versin sizde pınar gibi erir bitersiniz . inşallah ....:jeyyar:sositososito

Kızlar kopyaladım bakınbi gözden kacırdıgım bişi olmasın

ya benıde heveslendiriyo bunlarr offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…