maytap senin mehmedin akşamki durumu verya kolunu emişiiiiii-tatlicadiarzu- gözümde canlandı ...naniknanikay yok ben 4. yapacam sorada özgenin yanına sizi terkedecem ......yumukum hoşgeldin canım ben takımın taze annesiyim puhaha 28 yaşında biri 7 biri 5 aylık 2 oğlan velet annesiyim evde iştigaletmekteyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ayrıca belirtmem gerekiyorki 1.5 senelik bi mazim var 6.tkımla hedefime 2 kilo kala paydoz ettim 9 ay ara verdim ve gene burdayım.hedefime yaklaşık 10 kilo var ama 8 felanda kurtarır daha karar vermedim senin hedefin kaç şuan kaç kilosun nerde oturuyon evlimisin çocuk varmı.............-tatlicadiarzu-
maytap senin mehmedin akşamki durumu verya kolunu emişiiiiii-tatlicadiarzu- gözümde canlandı ...naniknanikay yok ben 4. yapacam sorada özgenin yanına sizi terkedecem ......
çopurdatıyodu demiiiiiinaniknanik
Kütom bizim liste tamamdır atalım mı paylaşım alanına.
biraz öyleyim galiba ..kız aeben delisin be sen..
töbe töbe
kontenjan kaydirigubbakcemile3 yok yavs...naniknanikaebenım at o kötü düşünceleri aklından sen kontenjanı doldurdun olmassss
tamam canım ellerinize saglık kopyalayımmı ben
hoşbuldum,elbette tanıtayım;
izmirliyim 31 yaşındayım evliyim bir kızım var,evlendiğimde yani 11 yıl önce 53 kilodaydım boyum 1,67 çok sıska bir tipdim,belkide çalışmamın verdiği bir şanstı bilemiyorum,uzun yıllar fotoğrafçılık yaptım, kızıma hamile kalınca bıraktım bu arada kullandığım doğum kontrol hapları 1,5 senede tam 15 kilo almama sebep oldu,hamile kaldığımda tam 68 kiloydum,ama gariptir hamileliğimin il 2 ayında tam 9 kilo verdim doğuma kadar bu 9 kiloyu ancak geri alabildim ve doğuma yine 68le gittim eve geldiğimde 60 kiloydum,yaklaşık 3 sene 60-65 kilo arasında sabit kaldım ama veremedim ve zamanla her sene üstüne 3-5 derken bundan 1 ay önceki kiloma ulaştım,bir gün eve misafir geldi ve tartıma çıktı ve tartımın 2 kilo eksik gösterdiğini söyledi uzun zamandır tartılmamıştım ve tartıya çıktığımda 85i görünce ve üstelik 2 kiloda eksik tarttığını duyunca :1shok:gözlerime inanamadım,o arada bişey araştırmak için nette gezerken kadınlar kulubuna rastladım epey bi zayıflama gruplarını inceledikten sonra artık zamanı geldi dedim bu kilolardan kurtulmalıyım,ve gerçekten burası beni okadar motive ettiki ayrıca 80-89 kilo aralığında olanların zayıflama alanındaki arkadaşlar da beni çok motive ettiler saolsunlar umarım sizlerle bu yarışta istediğim kiloya ulaşır ve burdan mezun olurum hepinize çok teşekkürler şimdidena.s.
Hoşbuldum canım saol inşallah.
referans, aeben+, fatunuz+, kütahya+, nazli_gulec+, pin@rim+, yumukum
ooo tablao harika herkes bir arada bayıldım. Yumukum sende hoşgeldin umarım aramızda çok kilo verirsin ve çok mutlu olursunn. Deneme haftan hayırlı olsun canım....
yumukum hoşgeldin canım ben takımın taze annesiyim puhaha 28 yaşında biri 7 biri 5 aylık 2 oğlan velet annesiyim evde iştigaletmekteyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ayrıca belirtmem gerekiyorki 1.5 senelik bi mazim var 6.tkımla hedefime 2 kilo kala paydoz ettim 9 ay ara verdim ve gene burdayım.hedefime yaklaşık 10 kilo var ama 8 felanda kurtarır daha karar vermedim senin hedefin kaç şuan kaç kilosun nerde oturuyon evlimisin çocuk varmı.............-tatlicadiarzu-
kalişim daha önce çagırdıgım arkadaş geldi tatlım saggol ben bakıyorum bide bizle ugraşma .....:1hug:aebencim takıma birini davet ettiğini gelmediğini yazmışsın halen yer varsa paylaşımda bir arkadaş var yönlendireyimmi.
yumukum hoşgeldin aramıza deneme haftan hayırlı olsun canım.
Gelbakalım silim krem canavarı 2 ....:jeyyar: canım ben verdim pınarda verdi bu hafta ama pınarın 2 haftakı kilosu bu haftaki .. geçen hafta yanlış bildirmişti ....
sen sabit ol çivi çaktın 80 ne .. haftaya inşallah verirsin kıreminle mutlu mesut ...kaydirigubbakcemile3 yanlız şevkini kırmak istemem ama bende kullandım geçen sene o kıremi pınarla ... bende sonuç yokkk:1no2:
AAAAAAAAAAAA. GÜLAYDAMİ ALDI ... çatlak kiremitler.....kaydirigubbakcemile3 ne sahtesi kıs pınarla aynı yerden aldık zaten orda tanıştık ...sositosositobiliom kullandın ve sonuç alamadın hatta didim gülayada alacaz ama pinarim vermiş bizim canavar aeben e yaramamış didim,
ganımca sahte zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:,
sauna beldde aldım kıs ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
bağlayacam artıkın göbüşe heryerim eridi bitti oda eridi gerçi ama düz olsun ba:)
gülüm zaten 80 i aşağı insem bi 7leri görsem gitcekte göremedim nasip :roflol::roflol:,
haftaya umutluyum inş ama regl olcam bakalım ne yapcam :roflol::roflol::roflol:...
aaaaaaaaaaaa. Gülaydami aldı ... çatlak kiremitler.....kaydirigubbakcemile3 ne sahtesi kıs pınarla aynı yerden aldık zaten orda tanıştık ...sositososito
allah gönlünüze göre versin sizde pınar gibi erir bitersiniz . Inşallah ....:jeyyar:sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?