fatu bukonuda benım söyleyecegim bişi yok tatlım .. evet konuştuk ama kilo vermek istiyorsan . puroblem yok ama ben kilo vermek istemiyorum listede kalmak istemiyorum diyosan sen bilirsin ....ben listede kalman taraftarıyım canım .. son kararını bildir liste öyle yapılsın .... :1hug:a.s.kızlar
aynıyım
değişmedi kilom
aebenle konuşmuştum
eğer kilo veremediysem beni çıkaracaktı takımdan
artık
siz bilirsiniz
ben onaylıyorum her türlü kararı öpüldünüz...
hoş geldin canım evet seni bendavet ettim ..... 1 kişilik yerimiz var......
takıma katılman için paylaşımda bulunman ..kilo vermek için neyaptıgını yazman günlük menülerini vermen ve en önemliside cuma sabahı 10 kadar kilo bildiriminde bulunman lazım ...... ve ayrıca bütün üyeler gibi paylaşım alanını okuman lazım .....
deneme haftana hoş geldin ......a.s. 1 hafta boyunca bu dadiklerinimzi yaparsan takım listesine girersin canı tabi takım arkadaşlarımızın onayıyla:1hug:
benim yüzdede 1 rakam fazla gerisi dogru görünüyo ..... 8 . takıma gönder baksınlar ....6. TAKIM * *94. ETAP SONUÇLARI*
asibulut ( 56,3 / 56,3 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 64,8 / 63,8 / 1,00 / 1,54 % )
aeben ( 65,9 / 65,2 / 0,7 / 1,062 )
kütahya (78,0 / 77,0 / 1,00 / 1,28 % )
pınarım ( 83,7 / 82,0 / 1,7 / 2,03 % )
cceylin ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
özgekrd ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
fatunuz ( 85,0 / 85,0 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 73,7 / 74,8 / -1,1 / -1,49 % )
nazlıgüleç ( 58,0 / 59,0 / -1,00 / -1,72 % )
mmmf27 ( 66,9 / 66,1 / 0,8 / 1,20 % )
else ( 71,0 / 70,0 / 1,00 / 1,41 % ) yeni üye
6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 835,3 / 831,2 / 4,1 / 0,49 % )
hoş geldin o zaman canım anlat kendini bakalım tanıyalım seni ....sengözlerimebaksanab:1hug:a.s.teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışacağım.kaydirigubbakcemile2
canım biliyorsun ben kilo veremiyorum bu aralar modda değilim (aslında bi türlü ben modda olamadım................)
takıma yararım yok bari benm yerime yarar sağlayacak biri gelsin....
sizi bırakamam her daim gelirm ama listeden çıkarın isterseniz geri dönmek üzere çıkarıldı deyin...
ona siz karar verin....
teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışacağım.kaydirigubbakcemile2
Kararı bize bırakman listeden kıkarılmak istemiyosun anlamına geliyo fatu ama kilo vermekte istemiyosun gördügüm kadarıyla .. bu konuda ben karar veremem ve ben bu takında tek kişiyim sadece kendim .. herkes görüşünü söylesin yanlız sende toparlan artık . olmuyo böyle . :mymeka:canım biliyorsun ben kilo veremiyorum bu aralar modda değilim (aslında bi türlü ben modda olamadım................)
takıma yararım yok bari benm yerime yarar sağlayacak biri gelsin....
sizi bırakamam her daim gelirm ama listeden çıkarın isterseniz geri dönmek üzere çıkarıldı deyin...
ona siz karar verin....
Gelbakalım silim krem canavarı 2 ....:jeyyar: canım ben verdim pınarda verdi bu hafta ama pınarın 2 haftakı kilosu bu haftaki .. geçen hafta yanlış bildirmişti ....herkese slm fıstıklar,
hayırlı cumalar,
aeben sen beni bi yerde kıstırıp sorgulamadan ben deyim sabitim gene:)
sende ne var ne yok hadi tam bildirimi yapında bakcem pinarime neyin hade:)...
aaaaayyyy
aeben çıkıcam dedim
çıkarmadınız
çıkarın diom çıkmak istemion dion
ooy ooyyy
slim kream alıcam yaa
yok başka çaresi
Deget çatlak biktim senle ugraşmaktan uça atlayıp geliyom ...bi güzel dövecem seni .....:mymeka::mymeka: çıkacam demişmiş ondanmi bize bırakıyon kararı ..:jeyyar: manyak . kıremmi alıyon ne alıyon al . ve katılımda bulun takıma olmuyo haftada 2 yazı .... ondan atarız seni takımdan sonra ......:roflol::roflol::jeyyar:aaaaayyyy
aeben çıkıcam dedim
çıkarmadınız
çıkarın diom çıkmak istemion dion
ooy ooyyy
slim kream alıcam yaa
yok başka çaresi
hoş geldin o zaman canım anlat kendini bakalım tanıyalım seni ....sengözlerimebaksanab:1hug:a.s.
hoş geldin canım umarım beraberce mutlu sona gideriza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?