• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba
Malesefff malesefff ki bende bu sabah 74,800 çıktım 1100 gram almışım ama bu hafta çokta kaçırdım hak ettim bunu cezalıyım haftaya 2 katını vermem gerekkk :(

offff kilo aldığım için kim bana kızacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biri bana kızsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :((((((((((( hüüüüüüüüüüü

günaydın refimm bizim işyerinde 9001 var malesef . hiç kimse işini doğru düzgün yapmadığı için biz denetime 1 ay kala geçmişe dönük işlerimizi yapıyoruz. ama benim bütün dosyalar tamam tabiki ben işimi düzenli takip ediyorum. 1 ay kala arkadaşlara yardım ediyorum.

offff kilo aldığım için kim bana kızacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biri bana kızsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :((((((((((( hüüüüüüüüüüü

haftaya veririz refimmm üzme kendini bende bu hafta kilo aldım. bende karbonhidrat diyetine başladım bugün.

günaydın lar efemmmmm ....

evet dünki tavuk kebabtan sonra 300 gr daha vermişimm ... he he .65. 2 üm ....... kavaltı yapıp geliyorum . nazlış canım dünkülerle bu günküler degişiyo canım o yüzden ceylinimin listesini karıştırmadan hesaplayalım yoksa içinden çıkamayız .. eline saglık onunda ama o zaman daha çok karışıyo ....

ben bi kavaltı yapıp geliyrum ....

delikafaduldeno iş hep bana kalıyo ben döveyim seni ... nede olsa kocunun dimi ...:jeyyar::mymeka::mymeka:sırnaşık şey

günaydın aebenim ben kilosunda fark olanları değiştiriyorum canım sadece sormak isteğim birşey var. ben elseyi ilk takıma yazmaya başladığında 70 kilo başlangıç diye not almışım. benmi yanlış hatırlıyorum acaba.

günaydın refimm bizim işyerinde 9001 var malesef . hiç kimse işini doğru düzgün yapmadığı için biz denetime 1 ay kala geçmişe dönük işlerimizi yapıyoruz. ama benim bütün dosyalar tamam tabiki ben işimi düzenli takip ediyorum. 1 ay kala arkadaşlara yardım ediyorum.
Nazlı sen ankarada olsan hemen bizim şirkete almıştım seni kıs ... atom karınca ....kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

günaydın aebenim ben kilosunda fark olanları değiştiriyorum canım sadece sormak isteğim birşey var. ben elseyi ilk takıma yazmaya başladığında 70 kilo başlangıç diye not almışım. benmi yanlış hatırlıyorum acaba.
öyledi fıstıgımda 2 günde kilo aldı 71 oldu .:mymeka:. bizde öyle kabul edelim ..a.s 71 le başlıyo ...

ankaraya yolum düşerse ilk senin yanına gelicem. nişanlımın abisi ankarada oturuyor. evlendiğimizde onların yanına gelirsek sanada uğrarım inşallah.

delikafaduldeno iş hep bana kalıyo ben döveyim seni ... nede olsa kocunun dimi ...:jeyyar::mymeka::mymeka:sırnaşık şey

Eveetttt koçum dövün benide abur cubur dışarı yemekleri birdaha yiyip bu hale gelmiyeyim bu hafta bende senin geçmşteki haftalarından birinde olduğu gibi lahmacun yedim hemde bu hafta 2 defa :( terbiyesiz benn al sana lahmacunnn :(( cokacimcoook

Nazlı sen ankarada olsan hemen bizim şirkete almıştım seni kıs ... atom karınca ....kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

Aşkkkk olsunnnn Aabenn aşk olsunn beni almazdın demek :((( pehhhh oysaki bende atom karıncayımdır ayrıca bana küçükken atom karınca derdi ilk okul öğretmenim :((
Şaka bir yanada Nazlıcım senin dosyalarının tamam olması süper. Bende ISO 9001 ile ilgili KAlite Yöneticiliği yapıyorum yıllarıdr ama malesef bu konuda hiçbir personel özverili olmuyor kimse istemiyor yapmayı :) beni kimse sevmez o yüzden buralarda :((( :teytey:

ben kavaltımıda yazayım ...

y. b. greyfurt suyu .....12.p
1dl. kızar. ekmek .........8 p..
peynir azdı .................0.p
yumurta ......................0.p
maydonoz az...............1.p
çay .............................0.p toplam 21 p.....

Eveetttt koçum dövün benide abur cubur dışarı yemekleri birdaha yiyip bu hale gelmiyeyim bu hafta bende senin geçmşteki haftalarından birinde olduğu gibi lahmacun yedim hemde bu hafta 2 defa :( terbiyesiz benn al sana lahmacunnn :(( cokacimcoook
bu hafta bende 2 defa lahmacun yedim ..... yazmıştım hatta dün akşamda tavuk kebab yedim .... ....kaydirigubbakcemile3 ama almadım verdimm ...delikafadulden

kızlar fırının içinde 2 tepsi baklava duruyooooo.. eşimim dedne görede harika yapmışımmmmmm .....
akşam yaseydim sabaha kilo veremez alırdım ama yemedim verdim ...

bu daha çokkk lezzetliiiiii inanınnnnn....

Back