ceylinimmm benim kilom yarın daha da düşebilr diye umut ediyorum. isterseniz ayn yazın. yarın düşerse değiştirelim...
nazlıcım sevindim kısa çalışmadan zarar görmeyeceğine :1hug:
reff ben biraz tıfılım canım kaydirigubbakcemile3 1,62 boyum. 57 bile bana bayağı bir fazla kaydirigubbakcemile
pınarıma katılıyorum dora mezun ol-ma, dora mezun ol-ma benneyaptımki
hele bir 60 ol bakalım:jeyyar:
82 yazıyoruz biraz geçiyor ama olsun....
ceylinimmm benim kilom yarın daha da düşebilr diye umut ediyorum. isterseniz ayn yazın. yarın düşerse değiştirelim...
nazlıcım sevindim kısa çalışmadan zarar görmeyeceğine :1hug:
reff ben biraz tıfılım canım kaydirigubbakcemile3 1,62 boyum. 57 bile bana bayağı bir fazla kaydirigubbakcemile
pınarıma katılıyorum dora mezun ol-ma, dora mezun ol-ma benneyaptımki
hele bir 60 ol bakalım:jeyyar:
reff canım benim bu gün bi eczanede felan tartılamaz mısın?gerçi kendi tartın olması mantıklı ama?git eve bi koşu tartıl gel bakalım hııııklava::roflol:
tamam asicim o halde senin hücereni boş bırakıyorum ben....
pınarım kocaman tebrik ediyorum seni yaa vallahi bravoooŞeniz ve diger kilo veren arkadaşları daa.s.
pınarcım keşke eşofmansız tartılsaymışım yaww kaydirigubbakcemile
kaç gram gelir ki acaba fisfisfis geçen hafta 56,3 tüm
ceylincim sen beni aynı yaz da gerekirse yarın düzeltelim olur mu canım
ayrıca sana çok teşekkür ediyorum herkes adına. dar zamanında bile bu kadar uğraşıyorsun canım benim Şeniz
pınarcım keşke eşofmansız tartılsaymışım yaww kaydirigubbakcemile
kaç gram gelir ki acaba fisfisfis geçen hafta 56,3 tüm
ceylincim sen beni aynı yaz da gerekirse yarın düzeltelim olur mu canım
ayrıca sana çok teşekkür ediyorum herkes adına. dar zamanında bile bu kadar uğraşıyorsun canım benim Şeniz
şimdi sopayı alcam elime..klava:. tıfılmışta 57 fazlamışta..tamam tamam benim ev 3. kat ama bana az gelir,ben 6-7 katlı bir bina bulmaya gidiyom hemen..neden mi?atlıyacağım..:roflol:çünki bende 160 ve 82 kiloyum ve 15-16 kilo vermiş halim..offfff of....senağlama
şekerlerim zaten klasik türk kadını (şimdi de uzunlar alınacak :roflol:) ortalama 1,60 - 1,65 boylarında yalan mı :1closedeyes:ne var yani benim de boyum 161 filann lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 alemsin kısss
canım babamın bir lafı vardır. haticeye değil neticeye bakacaksın :jeyyar:
sen hele bir ver o kiloları bak nasıl genç kız gibi olacaksın. sen de o azim var :1closedeyes: ben görüyorum delikafadulden
yoksa kreme o kadar para yatırlır mı :roflol:
şekerlerim zaten klasik türk kadını (şimdi de uzunlar alınacak :roflol:) ortalama 1,60 - 1,65 boylarında yalan mı :1closedeyes:
etrafımızda kaç kişi bizden çok uzun ya da çok kısa sengözlerimebaksanab
pınarım; özgecim listede yer alacak mı ve else ile yapabilirm hakkında ne düşünüyorsunuz bu üçünü istiyorum:roflol:
of asim sorma bizim ailede annem dışında hekes benden uzunn:tomato: babam abim kardeşimm,ama teyzelerimin hepsi kısa ben anne tarafına çekmişim galiba... uzun olmalrını bırak hepsi sarışın ve renkli gözlüü beni çöpte bulmuşlar kesin.
Ceylincim sen beni aynı yaz şimdi yarın değişirse Asim gibi bende bildiririm olur mu canım NAzlıcım da düzeltir artık ona zahmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?