:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: senide göndeririz özge gibi .. gelirsin sonra mmmf gibi ...kaydirigubbakcemile3bi mehmetlede sen gelirsin ....inşallah bende özge gibi hamiş olarak ayrılırım aranızdan tabi zayıf bir hamiş olarak
senin evlatlarını da Allah bağışlasın
valla resimlerine baktım 3 çocuk annesi demeye bin şahit lazım
evet kütom ben aç kalmadan olmayacak galibaaaben geldim kızlar ösge testi yaptırmış ama sonucu yarın ögrenecek çok stresli bi durum
aebenım sen sımsıkı sıkı diyete döndün haa hayırlı olsun inş.
else canım kocacında kiloluymuş ne güzel diyet yapmana engel olmaz benımki çok zayıf bol bol tıkınır zor olurdu bana ama olsun gelsinde ben razıyım kedi gibi bakıp yemem
evet kütom ben aç kalmadan olmayacak galibaaa
ara ögünü neyinde es geçtim ..
deeee şimdi benımki arda pastane deymişşş na alıyım diye bebelere soruyo keşin tatlı geliyoo allahım sabırrrr sabırrrrrr...delikafaduldentatlııı tatlııııı derken ölecem ben ha ....:mymeka:
hadi iyi geceler sizeeeeee..............a.s.
iyi akşamlar kızlar
bende 100 dakika yürüdüm banyomu yaptım.
bugün yediklerimide yazayım
sabah
3 adet kuru kayısı
2 bardak şekersiz çay
ara
1 adet salatalık
öğlen
fırınta tavuk yedim.
ara
2 adet kuru kayısı
1 adet salatalık tedim
akşam
1 kase çorba içtim.
bugünlük bu kadar daha bişey yemem. zaten bugün hiç bişey yiyesim yoktu. bu yediklerimi bile zar zor yedim.
çok iştah sorunu var sende nazlıcım kendini nassıl hissediyosun bu ara kilo verdirir ama vucutu bu tempoya alıştırma kız kıtlık piskolojisine dalarsa yanarsın bak sonra senın su gece yuruyuslerin süper canım ya acaip azimlisin :1hug:a.s.
kütocuğum normalde yiyiyorum. ama miğdemi üşüttüm galiba bişey yiyesim gelmiyo hemen miğdem bulanıyor.
nazlının yediklerini okuyunca kendimden utandım valla
bence utanma canım ben senin yediklerinden daha çok yiyiyodum. ama bir kaç gündür böyle oldu.