Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maytabımm ösge kan verdi yarın ögrenecekk

fatum repini verdim şimdi enesin annesi arkadasım canım benım fazla paylaşımda olamayınca yerine yeni üye arandı sonra özge hamiş oldu else ve yapabilirim arkadaslarımız deneme haftasında else buyuk ihtimal artık bizimle özgenin durumu yarın belli olacak inş. 6. takıma geri almıcaz onu

vallahi nedeni mükembel olmasa çıngar çıkarırdı kesin ama
nedeni muhteşem
zevkle çıkar takımdan esmer şekerim benim...

Teşekkürederim canım inşallah haftaya birinci oluruz ama sanırım bu hafta takımın 1. si benim :)) hava atmak gibi olmasındelikafadulden

fatum canım benim sahalara dön işte böyle..slim cream hakkında herşeyi bana sorabilirsin,bak şimdi almanın tam sırası,2 alana 3. paket bedava..adımı ver taksit bile yaparlar..eee benim itibarım büyükte şirkette..neyse...öptümmm....

:teytey:
canım benim tebrikler,neler yaptın bakalım ?yine iyi vermişsin tüyoları alak.....

Aslında canım çok gribim ne tad nede koku almıyorum 1 haftadır onun etkisi büyük iştahım azaldı ayrıca perşembe günüde 1 günlük lapa diyeti yaptım hiç spor yapamadım ama üzüntü ve stres atrı az yiyerek oldu sanırım ve lapa diyetide 1 kilo flan götürdü sanıyorum . Teşekkürler tebrikleirn için :))):1hug:a.s.

pınarım senin geçen haftaki kilon 83,3 değilmi şimdi 73,8 buna göre sen baya kilo vermişsin canım

ayyy nazlıcım özür yaaaaa... allah söyletmiş olsunda yaza kadar 73 olayım inşallah..
zaten ben ne yaptım ne ettim bilemedim bugün ve kilomu yanlış vermişim bide yanlış girmiş bildirime..kilo almış gibi çıkmış di mi? 82.8 olacaktı...neyse haftaya etkisi olur artık...sabah kalktım mı 9 da. yetişemem diye tabi acele ediyom,kekimi felan çırptım,neyse bildirimimi yaptım(sandım)hooop komşum kahve içmeye gelmiş..ben geçmişolsuna komşuya gidecem ezan olmadan..neyse ona durumu aNLATTIM,DİĞER KOMŞUM DAMLADI,ONA KAPIYI AÇTIM ,GİRDİ, ÇİNGEN GELDİ Mİ?ÇOCUĞUNUN AYAĞINDA ÇORAP YOK VE NAYLON AYAKKABISI DELİK,ÇATIDA 15 DAKİKA AYAKKABI ARADIM,BENİMKIZ 13 YAŞINDA ÇİNGENİNKİ 5 YAŞINDA..OLMASI İMKANSIZ..ARTIK BİR ÇORAP VERDİM GİYDİ AMA KAPIDAN GİTMİYO,,TAM O GİDERKEN BAŞKA ÇİNGEN GELDİ ,ADAMININ CEKETLERİNDEN VER DEDİ,ODA ÜŞÜMÜŞ ZAAARNEDEN BENİMKİLERDEN İSTEMEDİ ŞİMDİ FARKETTİM..VALLA VAKİT GEÇTİ,SAAT OLDU 11:30,BEN ARKADAŞLARLA EVDEN ÇIKTIM VE KOMŞUMA GEÇMİŞOLSUNA SONUNDA GİDEBİLDİM...VE TABİİİ BURAYA GİRME ŞANSIM OLMADI,,KİLOYUDA YANLIŞ ÖTESİ VERDİĞİMİ BİLEMEDİMM...OYYY AMMA YAZDIM... BİDE BÜYÜK HATFLE YAZMIŞIM YAHU....

Son düzenleme:
Refff iyi geceler canım...
Kızlar yarında sabahtan arkadaşın oğluna doğumgünü pastası yapmaya gidecem,öğleden sonra gezmem var,akşamda doğumgünü..beni pazara kadar yok sayın..ama özgemin durumunu öğrenmek için 5 dakika girerim...

iyi geceler canım... Özgenin drumunu bende çok merak ediyorum Allahtan hayırlısı olsun inşallahhakkında...

puhahahhahha günaydın millet sabah sabah bi tarafımaçıkta kaldı herhalde asiyle dorayı gördüm rüyamda biyerde oturuyos periyle beraber bi hatun giriyo içerimanken gibin zayııııııfffff uzuniiiiiii naber maytap falan diyo bana aa naber diyorum sonradan tanıyorum nerelerdesin sen falan diyorum konuşamıyoıruz onun iş yeriymiş asinin yani neyse oturuyoruz havadan sudan patronu yanımızda zati büro gibi biyer ama neden ordayıuz anlamadım neyse sonra periye soruyom patronu bişey dememiş amöa müdürü kkya girmesine izin vermemiş .hee diyorum kocasıda bilmiyodu onun dimi diyorum falan puhahahahhhah

kızlar aklımdayken sorayım adanalı vardı didomido nickmi değiştirdi ben tanımıyorum yoksa ayrıldımı nooldu bide vivalavita neden ayrıldı hey gidi günler heyyy

:roflol::roflol:
mmmf bende bu gün kütoyu görmüşüm canım rüyamdasırnaşık şey
aynı dediğin gibi manken gibi bişi olmuş kütosırnaşık şey
ayy biz buraya demekki kendimizi çok ama çokkk fazla kaptırmışız:roflol:
hem o dora dediğin kişi ve peri dediğin kişi aynı kişi:lepi:
ve gelelim didoya o takımdan ayrıldı. çok oldu hatta
vivada sınavları varmış geçiçi olarak ayrıldı geri gelecek yanii:1hug:

günaydın kızlar dün canım çok acayip derece sıkkındı. içimdede bir darlık vardı adeta yiyeceklerden aldım hırsımı.
bu gün bile halen tokum düşünün yaniii:1no2:
bu gün iyiyim ama dikkatili olup dengelemeyi yapacağım:lepi:
henüz geçmişe bakamadım. belkide bakamam akşama yine misafir ağırlayacağım ama bunlar çaylı misafir.(yönetim toplantısı varda)
kendimi mutfağa atıp birşeyler hazırlamam gerekli .Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlar sabah 1 adet zeytinli açma yedim.klava: ama ne yapayım çok güzel görünüyodu dayanamadım. artık bugün meyve ve sebzeyle geçiştirirm.

perinin diyet bugün iptal belli oldu şimdiden ne zaman bir araya gelseler ablasıyla diyet yerlerde sürünüyor aeben sen buna ablasını yasakla a:roflol::roflol:
yoksa hayatta iflah olmas dora
:roflol:
yok özgem ablam oruçtu bende fazla yemedim ama beni çok güldürdün haaaa
kız dora sen gelince bunlara bi haller oluyo çeneleri düşüyo cadıların :roflol:...
eeeee benim çene düşük bunlarınkide bende düşük hayalimŞeniz

gidecem diyede az tepinmemiştin şekerim. neydi o günler. bi ayağına halı sermediğimiz kalmıştı gitmeyesin diye. hele dilimin tüyleri anca döküldü o günden berisırnaşık şey

Çok üzgünüm çoook ama ben bu kez yapıyorum diyet kütom yaaaaa:a015:

özgeciğim çok merak ettim umarım sonuç senin yüzünü güldürenden olur canım:CüvCüv:
bağzı durumlarda idrarda bile sonuç negatif çıkabiliyor pozitif olduğu halde.
sen şimdiye kadar sonucu almışındır zaten ama.
inşallah hayırlı sonuç almışındır:Saruboceq:

canım sıkılıyor. bugün boşu boşuna işe geldik patron işlerinizi toplayın erken çıkın demiş sanki çok işimiz varda. sinir oldum.

günaydın herkese
nazlı bende işe geldim eşim izinli evde şuanda yatıyor
neyseki cumartesileri 1de çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…