hımmm ben bunu kalişe sorayım o eniyisini bilir .. bu hafta böyle olsunda kalkmam lazım kızlar inanın bırakıp yasine bile gidemedim bu gün negüzel niyetlenmiştım ...
öptüm hepinizi hayrlı cumalar tekrardan ...:1hug:a.s.
oda bişimi ben pilav yidim hıh küto:roflol:...
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun durum haftaya belli olucak bakalım alerjik astımmış çocuklarda sıklıkla olurmuş ama alerji uzmanına gidip testler ve muayene lazımmış malesefki bu konuda uzman çok az doktor varmış dolayısı ile muayene ücretleri 250 tl den başlıyor salı günü gidicez bakalım testler flan 1000 tl yi bulur sanırım bu nasıl devlet yaaahayır yani kızdığım nokta herkeste alerjik bir rahatsızlık olduğu halde devlet hastanelerinde bu tür doktorların bulunmaması özelde de fırsatçılık yapmaları neye işte böyle hayırlısı ile bir kurtulsak maskeyle hava verdiler 1 saat oğluma ve çok ağladı içim parçalandı son 1 aydır yeter artık inşallah düzelir ve yeniden olmaz işte böyle. Bu arada kütocum o senmiydin canım biz yoldayken aramışsın geri aradım saat 3 te flan kimse açmadı telefonu çok sağol canım durumlar böyle işte...
Allah Allah niye kimse yok
bugün ne yediğimi yazayım ben
sabah kepekli kumru ve şekersiz çay
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası ve yaprak sarma
arada 5-6 fındık ve muz
akşam yemeği içinde salata yapıcam içine protein için biraz peynir koycam
haftaya atmayın beni burdankaydirigubbakcemile3
pirinç pirin kütom,
zaten bi makarnaya bi pilava dayanamıyom ben senağlama,
neytcen markette di bakem...
len pasteneci güzeli akşama börek yapıp sabaha yemegimi düşünüyon lendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3Allah Allah niye kimse yok
bugün ne yediğimi yazayım ben
sabah kepekli kumru ve şekersiz çay
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası ve yaprak sarma
arada 5-6 fındık ve muz
akşam yemeği içinde salata yapıcam içine protein için biraz peynir koycam
haftaya atmayın beni burdankaydirigubbakcemile3
len pasteneci güzeli akşama börek yapıp sabaha yemegimi düşünüyon lendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
takıma gişinin ilk haftası he kilo varmeden gelme len ...:roflol::roflol::dilcikar:
70 ler topne sana yazmıştım görmemişin bile ...naniknanik
takip ediliyorum:1shok::1shok:
:roflol:
ha şöyle ..seni tıg gibi anne adayı yapacaz .. sende özge gibi terk edecen bizi ....tamam tamam vazgeçtim börekten kociş te 92 kilo zaten yemesin börek
Ne sandıydın yafrımm .....:roflol::roflol::roflol:biz takımız 1.2 günlük degilez şeker ......:teytey:
ha şöyle ..seni tıg gibi anne adayı yapacaz .. sende özge gibi terk edecen bizi ....kaydirigubbakcemile3