Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar çok azcık giriyorum ama işler bitince gelip geçmişi felan okurum anca..herkezi öptümm..kilom:73.8 benimde moralim az bozuk..çünki çok az verdim 1 haftadır,kreme başlayalı 11 gün oldu ama 1.300 gr. az gibi,ya haftaya açılıcam bilemiyorum,devam bakalım..bayy.....

özgecim bence kan testi yaptır bi sağlık kurumunda bu idrar testlerne pek güven olmuyo .üzülme canım yaa herşeyin hayırlısı ama kan testini yaptır bence kesin sonucu ordan alırsın

bu arada 72.5 kiloyum bilmiyorum bir anlamı varmı ama:KK43:(
nazlı özgenın yanındaki yazıyı bu haftalık kaldır testti yaptırsın haftaya ona göre yazarız ....delikafaduldenkilosuda bu hesaba kat .....

annesinin kilosunuda yazacaksın sabit

bu arada 72.5 kiloyum bilmiyorum bir anlamı varmı ama:KK43:(

özgecim testlere pek güvenme canım,özellikle ağrılı durumlarda yani düşük tehlikeli(ben 2 çocuğumuda düşük tehlikesiyle doğurdum)durumlarda test pozitif çıkmayabiliyor,çok bekledin mi?benimki mesela 1 saat sonra 2. çizgi hafiften belirdi..neyse kan testiyle belli olacak senin durum,hemen bir doktora git canım,ultrasonada girersin
kan testida yapabilir gerek görürse..canını sıkma,stres yapma canımbenim....öptüm ve kaçtım...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

kızlar çok azcık giriyorum ama işler bitince gelip geçmişi felan okurum anca..herkezi öptümm..kilom:73.8 benimde moralim az bozuk..çünki çok az verdim 1 haftadır,kreme başlayalı 11 gün oldu ama 1.300 gr. az gibi,ya haftaya açılıcam bilemiyorum,devam bakalım..bayy.....
bak hele bak 1.3 begenmiyo :mymeka:

ana benım kilo arda kaynadı malrsef kıslar üzgümüm listeye verdigim zarardan ötürü ....

benım kilo 65.9 .. dahada fazlaydı şükür bu gün inmiş ... ben aç kalmadan kilomilo veremeyecem belli oldu .. bu hafta açım duyrulurrrr ...

pınarım senin geçen haftaki kilon 83,3 değilmi şimdi 73,8 buna göre sen baya kilo vermişsin canım

canlarım çok teşekkürler pınarcım valla 5 dak bile durmadım bilmiyrum artık
ay benim minik solucanım kaybolduuuuu
maytabım kan testi yaptıracağım bugün gidip
aman benim küçççüüüükk solucanımm ne oldu sana kayboldun sennnnn

pınarım senin geçen haftaki kilon 83,3 değilmi şimdi 73,8 buna göre sen baya kilo vermişsin canım
:roflol::roflol::roflol:ilahi pınar ..
nazlı aceleden kıs 7 degil 8 olacak 7 li rakamlarda yakındır ...:Saruboceq:

kıs pınar kilo almadın galiba tam kilonne kafam karıştı ....delikafadulden

canlarım çok teşekkürler pınarcım valla 5 dak bile durmadım bilmiyrum artık
ay benim minik solucanım kaybolduuuuu
maytabım kan testi yaptıracağım bugün gidip
aman benim küçççüüüükk solucanımm ne oldu sana kayboldun sennnnn

özgeciğim sıkma canını kan testinden sonra belli olur. herşey allah hayırlı olanı nasip etsin canım. üzme kendini.

günaydın kızlar geçmişi okumadan yazıyorum. kilom 56,3 fena sayılmaz. wc problemim hala devam ediyor maalesef. artık bağırsaklarımda sorun olduğunu düşünmeye başlıyorum...
özgecim kan testini yaptır canım. idrar tesetleri hatalı sonuç verebilir. belirtiler varsa pozitif çıkacaktır canım. sağlık ocağı kimbilir kaç kuruşluk testle yapmıştır onu Çok üzgünüm çoook

Merhaba şimdi çıkıyoruz geç kaldık benim kilom 73.700 lapa ve bu sıkıntılar zayflattı sanırım.

X