Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayalim delü hatun güzel hatun başbelası hatun sana sıfat yok nan :asigim::asigim:
çabuk zayıfla da düğün resimlerini koy şuralara evim evim köşesine de evinin resimlerini bekliyorum o zaman bak bizim ev bitsin ben koycam ama sen yorum yapma rezil edersin beni millet de gerçek sanar flan neme lazımkaydirigubbakcemile3

temema.sa.s yapmam ben anniş
diyecem de ösge duramam ki gı sence durabülümüyüm :roflol::roflol::roflol:...

delikafaduldenheh buda bütün takımların xxl gezgini naniknanik nasıl unutmuşum onu yavs :mymeka:

zaar gözden ırak olan gönüldende oluyo vaaaay beeeeeeeeeeee...:a015::a015::a015:...

yaaaaaaawwwwww aeben sensin ihtiyacı olan danışmana manyak delüüüüüüü......

hayalimm......... nasılsın her taşın altından çıkan kızım.........

iyiyim şükürler oslun canım benim,
şükürler olsun herşey yolunda,
hatta Allahım bozmasın bugün sabah itibariyle süper hissediyorum kendimi,
içim kıpır kıpır,
ders çalışıyodum yemek arası verdim dedim bakam bi,ne yapar benim 6. takım cadıları,
ama ben hatırlamışım ne yazar unutulmuşuz buralarda senağlamasenağlamasenağlama...

sen nasılsın tatlııııımŞenizŞenizŞeniz...

ya çok güzeldi çok eglendim hepinizi pek çok seviyom bennnn benım arkadasım aradı çarsıdan geliy acıkmıştır çay krizi tutmuştur gitmem lazım yanii akşama görüşürük inş.. artıkk fatum kızz o kadar oku ugraş böle tuhaf sahsiyetlerle boguşmak ne gıcık ya sen ayacıgını iyileştir sonra diyet dada dogrusu spor hayatına dönersinnn

ben gettimm hadin byby

ha sabah mısır gevregi yedim ögle barbunya var akşam salata meyve takılırım artık

mehtabımm çok geçmişler olsun ikinizede acil şifalar canım benımm

hayaletim Allahım akıl fikir versin bol bol ya ole demek istemedim yani derslerini cabucak anla bitir hallet kurtul sunlardan

nazlım lojistik destek lazımmı yavrım her turlu merci tabanca top tüfek mevcut

aebenımm canım ya hiç kafanı bulandırma doraya demiom o diyeti tam yapmıyo sen yapıyosun sporda var bak bende gercekten kendimi kandırdıgım dönemler oldu yedim ama az yedim suraya gittim şu işi yaptım spor sayılır o zamanlar vermemek hatta almak normal ama gercektende mukemmel diyet ve spor yaptıgımda veremedigim hatta aldıgımda oldu sizde gördünüz zaten ama sunuda gördünüz zamanı gelince sabıra devam edince vakti geliyo önemli olan pes etmemek gercekten vucutun bi kırılma nokması ve takılma noktası var sakin ol devam et dogru yoldasın üstüne düşeni yapıyosun daha ne olsun

amanda hayalım alınmış delikafaduldenyerim ben onuuuŞeniz
gerçek yazarken aklıma geldin hayal de takımda olmayınca seni yazarsan bürsürü arkadaşıda yazmam gerekecekti ve yazmadıgım takımın geçmişindekilere var ben sadece kısaca şettirdim kıs .. o anda acelece yazmıştım ya degilse sen unutulurmusun heççççç:1ninca:Şeniz

bana musade bebelere gidecem .. a.s.

hayaletim Allahım akıl fikir versin bol bol ya ole demek istemedim yani derslerini cabucak anla bitir hallet kurtul sunlardan

yav sana kim ne dedi kütomcum ŞenizŞenizŞeniz...

amanda hayalım alınmış delikafaduldenyerim ben onuuuŞeniz
gerçek yazarken aklıma geldin hayal de takımda olmayınca seni yazarsan bürsürü arkadaşıda yazmam gerekecekti ve yazmadıgım takımın geçmişindekilere var ben sadece kısaca şettirdim kıs .. o anda acelece yazmıştım ya degilse sen unutulurmusun heççççç:1ninca:Şeniz

bana musade bebelere gidecem .. a.s.

eyi hade öle olsun affettim bida etmem:roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞenizŞeniz...

fatunuz psikolojisi en bozuk psikolojik danışman

bu lafa gıcık oluyorum deli çıkardınız adımı yaaaaaa..........

nazlım lojistik destek lazımmı yavrım her turlu merci tabanca top tüfek mevcut

aebenımm canım ya hiç kafanı bulandırma doraya demiom o diyeti tam yapmıyo sen yapıyosun sporda var bak bende gercekten kendimi kandırdıgım dönemler oldu yedim ama az yedim suraya gittim şu işi yaptım spor sayılır o zamanlar vermemek hatta almak normal ama gercektende mukemmel diyet ve spor yaptıgımda veremedigim hatta aldıgımda oldu sizde gördünüz zaten ama sunuda gördünüz zamanı gelince sabıra devam edince vakti geliyo önemli olan pes etmemek gercekten vucutun bi kırılma nokması ve takılma noktası var sakin ol devam et dogru yoldasın üstüne düşeni yapıyosun daha ne olsun

kütom gidip geldim bile işleri varmış beni başlarından savdılar.sonra gidecekmişim.

fatunuz psikolojisi en bozuk psikolojik danışman

bu lafa gıcık oluyorum deli çıkardınız adımı yaaaaaa..........

canım benim tamam kızma sen değil benim deli:roflol:fisfisfiskötükedihüso

bu arada ben de yediklerimi yazacağımda denetleyin beni olur mu yarından itibaren başlıyorum bende yazmaya

bende öğlen yediklerimi yazayım mercimek çorbası ve 2 kaşık ıspanak yemeği
ekmek yemedim
böyle iyi oluyor kendimi denetleniyor gibi hissediyorum

bende öğlen yediklerimi yazayım mercimek çorbası ve 2 kaşık ıspanak yemeği
ekmek yemedim
böyle iyi oluyor kendimi denetleniyor gibi hissediyorum

çok iyi gidiyosun valla buraya yazınca ne yediklerimizi denetlemek kolay oluyor. Hoş ben bayadır işyerinin yemeklerinden dolayı bişey yiyemiyordum ama artık evden getircem bişeyler.

oyyyyy sabah bomba gibiydim. şimdi pimi çekilmiş patlamamış bombayım acayip bir haksızlık ve uyku çöktü uyuyacağım şimdi.

iyi akşamlar kızlarr gecmiş yapamamışınız hiç arkadası gönderdim şimdi
öglen mercimek corba barbunya 1 dilim k ekmek yedim bi bardakta elma suyu içtim tatlı yaptım yemedim kalanı gönderdim kurtuldum gitti

iyi akşamlar fıstıklar .....
bediş annen napıyo kıs yolcu degilmi daha ....he he ...

ayy yokyaw pazartesi salı inş. yemek yedi oturuyo bende meyve yiyom skşsm yemegi niyetine öle durumlar

iyi akşamlar kızlar
100 dakika yürüyüşümü yaptım
bugünkü menüm

sabah
1 bardak süt
3 adet kuru kayısı
1 adet kepek ekmeğine peynirli tost

ara
1 adet muz

öğlen
1 kase çorba
4 yemek kaşığı tas kebabı

ara ve akşam bişey yemedim nedense canım hiç bişey istemedi sprumuda yaptıktan sonra bişey yiyesim gelmiyor. başım çok ağrıyo duşumu yapıp uyurum herhalde .

BENDE YAZAYIM GİDEYİM
sabah:mısır gevregi süt

ara:3 kuru kayısı

öglen:mercimek corba barbunya 1 dilim ekmek

ara:elma suyu

akşam:elma armut portakalll

spor hiç yapamıyorum kızlar inş. almam kilo uyumadan bir iki hareket yapıyorum ama işe yarayacagını sanmam bu saatte pc kapatmak zorundayım off offf

X