Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canlarım ben geldimm 2 sattir netteyim ama kkya giremedim bir türlü... kızlar teyzem çok hasta bugün acil norolojideydikk çok korkuyoruz inş en kısa zamanda belli olcak 2 tane ükçük ogluşu var bir ve iki yaşlarında.annemle hastanedeydik ordan da okula gittim gelince dersim vardı çocuklara ders anlattım yorgunluktan ölüyorum. kilom aynı aldıgım kiloyu atamadım ne yalan söyliyim atmak için de çabalamadım bu hafta,canım hep tatlı istedi yedim bende. sabaha bi değişiklik olmazsa 59,5 um malesef...hepinizden özür diliyorum.

1. kızlar çok az girebildim akşam kayınvalidemlerde yemek vardı,askere giden yeğemnimizi aldık yemeğe..neyse sabahta komşum amelliyat olmuştıu o gelmiş ona kek,puaça felan yapıp götürmem gerekiyor, sabah sadece kilo bildirimi için girebileceğim....kusuruma bakmayın ama 2 haftadır hesapları nazlım yapıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor,ben yarında yokum ve nazlıcım,yapmam dersen herkez seni anlayacaktır güzelim,ama ben kendimi sorumlu hissediyorum ve işim olduğu için huzursuzum..neyse galiba ben yaparım diyen yok,işte ben durumu açıkladım,bilen arkadaşlar duruma el koysun bu haftalık..her hafta aynı şeyi söylüyorum...lütfen bu hesaplamaları herhafta 1ayrı 1 kişi üstlensin...valla böyle olursa 3 ayda 1 kişiye sıra gelicek,neden anlamak istemiyorsunuz?bir gönüllü yok valla benşuanda çok huzursuzum,girecek vaktim bile yoktu sırf bunları yazmak için girdim...sevgiler yinede herkez kendi bilir.....

Kılzar kimse var mııı bana birinizin cep nosu lazım kütoo pınarr ordamısınız yarın erkenden hastaneye gideceğiz bebeğim hala çook hasta dün gece sabaha kadar yine acildeydik o yüzden yarın kilomu birinize mesaj atarım sabah olar mı hadi bekliyom birinizi kim olursa olur bana . Bu gün lapa dieti yaptım bu hafta hiç tad almıyorum yiyeceklerden aşırı ağır gribim dolayısı ile iyi bir rakam çıkartamyı düşünüyorum yarına inşallah :)

Kimsecikler yok malesef şimdi okudum pınar yarın pek uğrayamıyacakmış bende Aabencim ve Kütocum özelden cebimi yazıyorum size oradan bana bir mesaj atarsanız sizin numaraya bende sabah kilomu yazarım mesaj atarım bir zahmet olmazsa öğleden sonra 3-4 te ancak dönebiliriz malesef

günaydın kızlar

ceylinim çok geçmiş olsun canım. allah teyzene aci şifalar versin. inşallah önemli bişey çıkmaz canım.

pınarım günaydın ben bu haftada yaparım sorun değil canım. sen sıkma canını rahat ol.

selam kızlar çizelgeyi bulamadım koyulmadımı buraya neyse sayfaları gezerken özgenin takvimini gördüm maşallah arkadaşım Allah tamamına erdirsin çok sevindim 2009 kasım annelerine yeni transfer he....:))))

kilom 66.9
(67.1/66.9/0.2/0.3%)

günaydın canlaırm çıkmadn bir bakayım dedim bugün bursaya gidiyorum hafta sonu orda olacagım giremezsem haberiniz olsun,haftaya kilo bildirimlerini ben hesaplıyım kızlar ama cuma sabahı dersim oluyo perşembe sabahı söyleseniz bende akşama hazırlsam olur mu? nazlıya da ççok yük olduk pınarım haklısın

günaydın ceylinim nasılsın. bana yük olmuyorsunuz canım ben severek yapıyorum. teyzen nasıl oldu canım.

günaydın kızlar

ceylinim çok geçmiş olsun canım. allah teyzene aci şifalar versin. inşallah önemli bişey çıkmaz canım.

nazlıcım sen de çok sağol valla moral oldu,iki küçük oglu var işte teyzemin hastaneden gelince teyzemin sırtına çıkıp öpmeye başlamş büyügü küçügü de abisini itiyomuş ben öpücem diye bi yandan da aglıyorlarmış,solucanlar.bakalım dua ediyoruz inş birşey çıkmazz( en şiddetli migren demiş doktor inş başka birşey yoktur sadece o olsa....

inşallah canım. allah sağlıklı bir şekilde çocuklarına bağışlasın teyzeni.

kızlar ya miğdem çok bulanıyor. ben üşüttüm galiba yine. yiyecek bişey görmeye dayanamıyorum.

günaydın gurbanlar ......

hayırlı cumalarrrrr.

merak atma pınarım buralardayım getririm lsteyi hallederiz nazlımla ....

günaydın gurbanlar ......

hayırlı cumalarrrrr.

merak atma pınarım buralardayım getririm lsteyi hallederiz nazlımla ....

günaydın aebenim. ben listeyi hazırlamaya başladım sadece soracağım 2 şey var özgenin ve enesin annesinin karşılarına ne yazacağım ve kilolarını yüzdeye ekleyecekmiyim.

günaydın aebenim. ben listeyi hazırlamaya başladım sadece soracağım 2 şey var özgenin ve enesin annesinin karşılarına ne yazacağım ve kilolarını yüzdeye ekleyecekmiyim.
geçen haftaki liste vardı sende demi getirmeme gerek varmı nazlı .....

annesinin yanına geri dönmek üzere ayrıldı yazalımki yenıden takımlara girdiginde sorun olmasın yazık bizimle paylaşımda bulunsaydı ne güzel kilo verirdi .. :1no2:

özkeyi ne yapsakki geri dönmek üzere ayrıldı desek zaman uzun zaten hamişlikden dönenler yani kilosuyla başlıyo bi puroblem olmuyo sositososito
geri dönmek üzere ayrıldı ( hamiş .)..:CüvCüv: ..... yaz ... geri ben buralarda olmassam seneye umarım olmam özge döndügünde o zamanki kilosuyla başlar hamılelikte oluyo ....

ay kızlar ben evde test yaptım pozitif çıktı dün eltimle konuşuyorduk o sağlık ocağındaki hemşirelerle arkadaş demişler eltin hamile kalınca kayıt yaptırsın bana dediki hem bir daha test yaparsın hemde kayıdını yaptırırsın yarın sabah bir gitsenağlamasenağlama

neyse ben gittim eczanede satılan testlerden çıkardılar kaset testlerden ve negatif çıktı ben bir halt anlamadım

bütün belirtiler var kahretsin ya bu ne demek düşünsenize bir paket sigara içen birisiydim ve sigara kokusundan nefret ediyorum ağzıma sürmeyi bırak kokuda kaçıyorum ve istifrağ ediyorum falan ya bu ne demekkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ceylin canım teyzene geçmiş olsun ..

refim sanada canım bana mesaj gelmedi bi tanem .. arayamıyorum seni ....

özge tahmın ettigim şey degildir umarımm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…