Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sebep yaratmak çok kolay insanın niyeti olmayınca
bende anneme dedim ben diyetteyim bende başlıyım dedi
hergün duyuyorum misafir geldi,şuraya gittim,pastalar,börekler
dedim senin zayıflamaya niyetin yok
haftada 3-4 kilo vermeye çalışanları da anlayamıyorum ben kimse kusura bakmasın tabide
herşeyin bir orta kararı var,sağlıklı olanı var

günaydın kızlar napıyorsunuzzzz
kütom aebencim size süper bi haberim var 1.5 hafta oldu sigara içmeyeli ay zaten bi tiksiniyorum ki sormayın ama küto eminim sen şaşıracaksın bu habere:roflol:
ben bıraktım hadi sende bırak

perinin diyet bugün iptal belli oldu şimdiden ne zaman bir araya gelseler ablasıyla diyet yerlerde sürünüyor aeben sen buna ablasını yasakla a:roflol::roflol:
yoksa hayatta iflah olmas dora

nan benim yerime birini almışsınız duydum duydummmmmmm

evet özgeciğim takıma yeni 2 kişi aldık. sen artık bizim takımın müdavinlerindensin yarışmada olmasanda hep bizimle berabersin sende artık bize bebekle ilgili gelişmeleri anlatırsın.

yeşil çayımıda aldım içiyorum şimdi işte yok bilgisayarda oyun oynamaktan öğğğğğ geldi.

ya gecmiş okurkene database olsu puff nerde kaldıydım acepp tunaydınnlarr bu aradaaaa

ay bu süper olmuşşşş:roflol::roflol::roflol:

aeben ben eşşek başıyım demi aşk olsun adım bilem geçmemiş helal olsun sana diyecek sözüm yok,
fena bozuldum ama ...

canım benım çokk gecmişler olsun inş. tedevin sonuc verecek kilolarda gidecek yavas yavas hiç acelesi yok kaç yılda aldıysan o kadar yıl verme cabasında olmak lazım bu gercekten dogruymuş 1,5 yıl olmak üzereyim ve o kiloma yeni yaklaştım bol bol bizimle ol yardımcı oluruz inş. birbirimize

elseyi veliahtım ilan ediyorumkaydirigubbakcemile3:1closedeyes:
ben severim kendisini sana takımımızı tanıtayım :roflol::roflol:

küto; biraz çatlak olmakla beraber takımda benim için özel yeri bulunan hatunlardan birisidir aynı zamanda başkanımızdır. çıtır bir asker eşi olmakla beraber 2 kmlik diliyle maşşallahı vardır.delikafadulden
fatunuz psikolojisi en bozuk psikolojik danışman bir bakarsın 5 kilo almış ertesi gün 10 kilo vermiş şimdiye kadar al ver al ver ne yapacağına karar verseydi en hızlı zayılayan çıtır ünvanının almıştı yaban ellerde anne kuzusuuuuuuuu
aeben eski kaptankaydirigubbakcemile3 bende yardımcısıydım.ona bişey söylemiyorum anlatılmaz yaşanır.tipik akrep vurucu çarpıcı hırslı seni çok seviyorumŞenizŞenizŞeniz

doraaslında 80 lerden bu noktalara gelmesiyle takdire şayan bir kişilik ama nedense 6 lı rakamlara çakıldı istatiksel hesaplamalarıma göre ben doğururum üstüne veledi ilkokula yollarım doram hala aynı kiloda olur.en tehlikeli kısım ablasına gitmesi kesin bozar ve yemek sitelerinden çıkmaz bebelere pasta yapar durur.cokacimcoookcokacimcoook

asi bulutben rapor o patron mağduru izmitte oturması nedeniyle ayrı bir sempatim var. simitli asim oy senin simidine kurban olsunlar yaaaa mehteran takımına girse 1 numara olur 2 ileri bir geri 2 ileri bir geri:roflol::roflol:

pınarım uyusumm benim serbest girişimci iş kadını onun tanımlamak için geçerli bir kelime sanırım.kremleri ve adımsayarıyla 7 li rakamlara meydan okuyan hatun birde o rakamlara gelebilse:roflol::roflol:

ceylintakımın ennn çıtırı çalışkan zeki güzel su gibi .başşka ne denilebilirki .birde okul bitip askeriyle evlense ohhhh değmeyin keyfine a.s

nazlı -güleç işyerinin jokeri :roflol:
azimli bir girdi takıma pir girdi en fazla 2 3 ay veriyorum sonra çıtır olarak mezun olur

maytab yeni anne bari sen bekle beni yaa çıtır anneeee

reffff yakışıklı oğlunu tüm güzellerden kıskanan tipik anne:roflol::roflol: güzelim anneyim ama şişkoyum diyenlerden aa güzelim 9 ay bekle beni sakın mezun olma en azından son 300 gr bırak ok:roflol:

viva eminim koşturup duruyordur lara da öyle acaba didoya ne oldu ya ben bu takımı seviyorum inşallah son yarım kilonuz kalsa bile mezun olamazsınız :roflol: ben hep buralardayım da bensiz mezun olmayın yaaa

hayalim delü hatun güzel hatun başbelası hatun sana sıfat yok nan :asigim::asigim:
çabuk zayıfla da düğün resimlerini koy şuralara evim evim köşesine de evinin resimlerini bekliyorum o zaman bak bizim ev bitsin ben koycam ama sen yorum yapma rezil edersin beni millet de gerçek sanar flan neme lazımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ay dayak istiyon sen yaaa bi sakin ol rahat dur verecen listenizede başlayacamm yok kimseye cıkmak falan kazık kalacaz burayaaklava:

elseyi veliahtım ilan ediyorumkaydirigubbakcemile3:1closedeyes:
ben severim kendisini sana takımımızı tanıtayım :roflol::roflol:

teşekkür ederim kuzucum
inşallah yüzünü kara çıkartmadan azimle kaldığın yerden devamkaydirigubbakcemile3
sonrada bebişte sıra
arkandan geliyorum

bugün noliy size hepinizin içine cem yılmaz kaçmış ne güldüm anamda tepemde tuhaf tuhaf bakiy bu manyak ne gülüyo böle die soruyo yok bişi diom darılıyo aile saadetimizi bozacanız az daha gülüp acıklamassam sırnaşık şey

ha bu arada ben secilmedim kendim atladım beni alın die bunlar ne uyanıkmış 97 yim die hemen kaptılar benı ganimet bulmuş gibi:sm_cool:

yaaaaaaawwwwww aeben sensin ihtiyacı olan danışmana manyak delüüüüüüü........
kız diyetle ilgili sıkıntılarım var diye danışmana ihtiyaç duyacak değilim heralde bi kaç kilo yağ........
bunları dert etmiyorum artık
çünküm güç bende.......
artıııkkkkkkkkk................

pınaarrrrrrrr...............
seni seviom ösledim bi selamını bekliom datluummmmmm.........

kütom hoşgeldin.........

öskem datlu hamişim nasulsunn......

hayalimm......... nasılsın her taşın altından çıkan kızım.........

nazlım nasılsın işler nası???????

Şeniz:CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol:bazan benım çocuklarada öylr diyi enne neye gülün .....:roflol::roflol::roflol:

evet gız hakkat benım ihtiyacım var bak 67 le tırmanıyom sırf seni yanlız bırakmayım diye ....:roflol:delü ablanın delü bacısı ....naniknanik

iyiyim fatunuzum işler durgun canım sıkılıyo öyle bilgisayarda oyun oynuyorum. şimdi muhasebeyi inicem bizim muhasebeciyle çarpışacağım biraz. silahlarımı kuşandım gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…