- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Kızlar ya benim burda 1 arkadaş var beni deli ediyo kızı diyete sokucam. Ama bitürlü başarılı olamıyorum. Hergün bir bahane bugünde diyo benim kilolar yerleşti veremem artık diye. ölürmüsün öldürürmüüsn. Bende bıraktım artık . Kendisi sağlığını düşünmüyosa ben ne edeyim. Herşeyden önce sağlık için zayıflıyoruz.
aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
burda totomun üzerinde oturup yağlara yağ katmaktansa çıkayım bari delikafaduldendışarıyadelikafadulden
ordanda ablama geçeyim akşama geçerken adam alsın:1closedeyes:
evde bir işim yok hadin görüşürük.
yeşil çayımıda içtim:içelim:
ben yaza 62 olecemmmmmmmmmm:teytey60 tan umudu kestimde)
62 de yeter nasrettin hocanın hesap:roflol:
nan benim yerime birini almışsınız duydum duydummmmmmm
sanada günaydın ...a.s.
tabiki yazacaksın .....kaydirigubbakcemile5 kavaltın güzel ....
bakma bugün kimse yok genelde kalabalıgız ama ...:1rolleyes:
bak tanıtayım sana kısaca ...
kaptanımız kütahya . şu an eşi askerde ... bi kaç gündür annesi geldi giremiyo nete annesi buloke ediyi ...:roflol:
pınarım silim kırem canavarım oda girer fırsat buldukça ama misafieden fırsat bulamıyolaelaelaelaelae kendisi aynı zamanda başkan yardımcımızdır ..... :1ninca:
bi misefir zedede doram ...:roflol:
ceylinim var okuyo bi kaç gündür pek giremiyo abisinin nışanını yeni atlattı yorgunluk çıkarıyo ....:1hug:
özgem vardı o çıktıgı için seni aldık çünkiii o artık bi anne adayııı:CüvCüv:delikafadulden
fatum var cededi kaçtı kendisi fiskolojik danışmandır ama laf aramızda ( bazan onun ihitiyacı oluyi )laelaelaelaelae:roflol:Şeniz
asim var takımımızın simitli ama poposu güççük asisi muhasebecidir kendsi ama potrondan fırsat bulursa girebiliuo garibimm
fefim var o çok buralardadır emme ogluşuda kendide hasta bu aralar ... tez iyi olular umarım .....a.s.
mmmf miz var kendisi 6. takımdan mezun olup tekrar bebiş yapıp geri dönmüştür takıma .....laf aramızda (çabuk kilo vermesini kıskanıyom ha .)kaydirigubbakcemile3
nzlımız var çalışkanlık abidesi ...yaza dügünü var nışanlısı askerde .....:1rolleyes:
banda gelince takımın tekne kazıntısı . xxl başkanı :roflol:eli kolu . ve burnu uzun heryere giren ablası ..:roflol:
kızlar merhaba ben malatyalıyım ama kayseride oturuyorum 96 da evlendim 55 kiloyla sonra doğumlar filan acayip kilo aldım bu senede neden bu kadar fazla kilo aldığımın sebebini öğrendim beynim de hipofiz bezi kaynaklı tümör varmış o bütün vücudun işleyişini bozmuş zaten 4 senedir adet de olmuyodum ama 3 aylık bi ilaç tedavim var ondan sonra erimiş olursa iyi erimediyse ameliyat diyolar bi de şuan zayıflama ilacı ve diyatisyen kontrolünde diyet yapıyorum bu ilk haftam 3 kilo verdim şuanki kiloma gelirsek 110 .8 im 45 kilo vercem 3 gitti hiiiiiii hepinizi öpt
kıslar daha eşofmanla oturuyom .. ben kalkayım bi evi toplayım pilateside yaptım .... yanlız bi bötü heberim var size benimkilo uçtü gene çç ben nasıl başarıyorum kilo almayı bende bilmiyorum benim doktora gitmem lazım geçen sene yaptırdıgım testleri tekrar yaptırıcam sürekli tatlıistiyrum relde yeni bitti ...yedigim bişide yok ..:sm_confused:. ama bu hafta üzgünüm eksi vercegim ...senağlama aslında listeden çımayıda düşünüyorum olmuyo böyle ...CADIARZU takımdan sizden ayrılmam merak etmeyin .... ama benım yarış moratonu burda bitmişe benziyo ...:a015:
aslında beni bi hastaneye yatırrıp incelemeleri lazım hem diyet yapıp hemde spor yapıp nesıl kilo alıyo diye .....:roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafaduldenheh buda bütün takımların xxl gezgini naniknanik nasıl unutmuşum onu yavs :mymeka:aeben ben eşşek başıyım demi aşk olsun adım bilem geçmemiş helal olsun sana diyecek sözüm yok,
fena bozuldum ama ...
elseyi veliahtım ilan ediyorumkaydirigubbakcemile3:1closedeyes:
ben severim kendisini sana takımımızı tanıtayım :roflol::roflol:
şöyle bir bakıyoruz galıplı güçlüyse alıyoruz. bize temizlik yapacak ortalığı toparlıyacak şöyle oturduğumuzda hemen yeşil çayımızı getirecek:roflol: çömezler arıyıyoruz.delikafadulden
sonra bir yenisi gelince sizde terfi edip bu işi yenilerine bırakıyorsunuz.bu devran böylece sürüp gidiyor:roflol::roflol:
günaydın kızlar napıyorsunuzzzz
kütom aebencim size süper bi haberim var 1.5 hafta oldu sigara içmeyeli ay zaten bi tiksiniyorum ki sormayın ama küto eminim sen şaşıracaksın bu habere:roflol:
ben bıraktım hadi sende bırak
:roflol::roflol::roflol:bazan benım çocuklarada öylr diyi enne neye gülün .....:roflol::roflol::roflol:bugün noliy size hepinizin içine cem yılmaz kaçmış ne güldüm anamda tepemde tuhaf tuhaf bakiy bu manyak ne gülüyo böle die soruyo yok bişi diom darılıyo aile saadetimizi bozacanız az daha gülüp acıklamassam sırnaşık şey
ha bu arada ben secilmedim kendim atladım beni alın die bunlar ne uyanıkmış 97 yim die hemen kaptılar benı ganimet bulmuş gibi:sm_cool:
evet gız hakkat benım ihtiyacım var bak 67 le tırmanıyom sırf seni yanlız bırakmayım diye ....:roflol:delü ablanın delü bacısı ....naniknanikyaaaaaaawwwwww aeben sensin ihtiyacı olan danışmana manyak delüüüüüüü........
kız diyetle ilgili sıkıntılarım var diye danışmana ihtiyaç duyacak değilim heralde bi kaç kilo yağ........
bunları dert etmiyorum artık
çünküm güç bende.......
artıııkkkkkkkkk................
pınaarrrrrrrr...............
seni seviom ösledim bi selamını bekliom datluummmmmm.........
kütom hoşgeldin.........
öskem datlu hamişim nasulsunn......
hayalimm......... nasılsın her taşın altından çıkan kızım.........
nazlım nasılsın işler nası???????
yaaaaaaawwwwww aeben sensin ihtiyacı olan danışmana manyak delüüüüüüü........
kız diyetle ilgili sıkıntılarım var diye danışmana ihtiyaç duyacak değilim heralde bi kaç kilo yağ........
bunları dert etmiyorum artık
çünküm güç bende.......
artıııkkkkkkkkk................
pınaarrrrrrrr...............
seni seviom ösledim bi selamını bekliom datluummmmmm.........
kütom hoşgeldin.........
öskem datlu hamişim nasulsunn......
hayalimm......... nasılsın her taşın altından çıkan kızım.........
nazlım nasılsın işler nası???????