nazlı özgenın yanındaki yazıyı bu haftalık kaldır testti yaptırsın haftaya ona göre yazarız ....delikafaduldenkilosuda bu hesaba kat .....bu arada 72.5 kiloyum bilmiyorum bir anlamı varmı ama(
bu arada 72.5 kiloyum bilmiyorum bir anlamı varmı ama(
bak hele bak 1.3 begenmiyo :mymeka:kızlar çok azcık giriyorum ama işler bitince gelip geçmişi felan okurum anca..herkezi öptümm..kilom:73.8 benimde moralim az bozuk..çünki çok az verdim 1 haftadır,kreme başlayalı 11 gün oldu ama 1.300 gr. az gibi,ya haftaya açılıcam bilemiyorum,devam bakalım..bayy.....
kızlar çok azcık giriyorum ama işler bitince gelip geçmişi felan okurum anca..herkezi öptümm..kilom:73.8 benimde moralim az bozuk..çünki çok az verdim 1 haftadır,kreme başlayalı 11 gün oldu ama 1.300 gr. az gibi,ya haftaya açılıcam bilemiyorum,devam bakalım..bayy.....
:roflol::roflol::roflol:ilahi pınar ..pınarım senin geçen haftaki kilon 83,3 değilmi şimdi 73,8 buna göre sen baya kilo vermişsin canım
kıs pınar kilo almadın galiba tam kilonne kafam karıştı ....delikafaduldenkızlar çok azcık giriyorum ama işler bitince gelip geçmişi felan okurum anca..herkezi öptümm..kilom:73.8 benimde moralim az bozuk..çünki çok az verdim 1 haftadır,kreme başlayalı 11 gün oldu ama 1.300 gr. az gibi,ya haftaya açılıcam bilemiyorum,devam bakalım..bayy.....
kıs pınar kilo almadın galiba tam kilonne kafam karıştı ....delikafadulden
canlarım çok teşekkürler pınarcım valla 5 dak bile durmadım bilmiyrum artık
ay benim minik solucanım kaybolduuuuu
maytabım kan testi yaptıracağım bugün gidip
aman benim küçççüüüükk solucanımm ne oldu sana kayboldun sennnnn
elsem canım sen bu hafta deneme haftasındasın bitenem haftaya bildirim yapacaksın .....a.s:1hug:günaydın herkese 71 kilo olmuşum saat 10 olmadan bildireyim
malesef kilo almışım
ref hayırlı sonuçlarla gelirsiniz hastanaden ..:Saruboceq::1hug:Merhaba şimdi çıkıyoruz geç kaldık benim kilom 73.700 lapa ve bu sıkıntılar zayflattı sanırım.
refff canım tekrar çok geçmiş olsun. inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz hastaneden.Merhaba şimdi çıkıyoruz geç kaldık benim kilom 73.700 lapa ve bu sıkıntılar zayflattı sanırım.