Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 09.00 Sebzeli iki yumurtalı omlet, birkaç çeşit peynir, zeytin, bol yeşillik, erik 12.00 Türk kahvesi 15.00 100 gram döner, yarım lavaş, salata, ayran 20.00 Tarçınlı elma İki litre su , içmeye devam Spor Bir saat havuzda aralıklı yüzme
20 Kasım menüsü 13.00 kahvaltı (11de uyandım ancak bu saatte yapabildim) 3 kaşık patatesli yumurta (patates orta boydan küçüktü, 3 yumurta vardı, 1/3 ünü ben yedim, çoğunu oğlum yedi), 1 küçük dilim beyaz peynir, 1 küçük dilim tulum peyniri, yarım salatalık, 3 çeri, 6 siyah zeytin, şekersiz çay.
18.30 akşam Kıtır salatası (5 çeri, 1 salatalık, 2 büyük dilim peynir, biber, yeşil zeytin, altınbaşak bisküvi, yağ limon), çay.
21 Kasım menüsü 12.15 kahvaltı 1 küçük dilim beyaz peynir, yarım küçük dilim tulum, domates salatalık roka, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 2 dilim ekmek.
18.15 akşam 2 kaşık kıymalı yumurta, 2 kaşık mantarlı yumurta, 1 küçük dilim tulum peyniri, 2 siyah zeytin, domates, 1 parça ekmek, çay.
21 Kasım Sabah 8.00 İki yumurtalı omlet, iki ceviz, peynir, iki çeri domates, üç dört zeytin, çay 13.00 Sade Türk kahvesi, iki hurma 17.30 Bir tabak iki kepçe etli kuru fasulye, bir kase yoğurt, bir dilim tam buğday ekmeği 20.00 Bir elma, bir mandalina İki litre su, bir bardak limonlu su 8000 adım @Zipzip-