Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9.30 avuc icimden bayagi kucuk corek, domates, salatalik, yogurt 15.00 1 tabak yesil fasulye, 1 yk pilav, yarim dlm biskuvili pasta misafirlikteydim biskuvili pastaya kurban gittim ama gunu cok erken kapattim yuruyusumu de yaptim
Sabah kahvaltım saat 11.30 1tane haşlanmış yumurta Yarım salatalık Yarım domates Yarım çarli biber 1kibrit kutusu kadar peynir 2dilim kepek ekmek 2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00 1avuç çiğ madem
Akşam yemeği saat 17.00 1kase ezogelin çorba 1kase karışık yeşil salata
Ara öğün saat 19.30 1avuç yaş siyah üzüm
1.5litre dukan birası 500ml su 30dk kalça bacak çalıştım
Pazar Dün çılgınlık yaptım ama çok iyi geldi, canım sıkkındı. Gün içinde ara ara toplamda 6 adet halley yedim (Tanesi 140, toplamı 842 kalori) 1 pakette susamlı çubuk yedim. (Paketi 459 kalori)
Toplam 1300 kalori ile günü bitirdim.(İyiymiş valla, ben 2000 ni geçer sanıyordum)
9:00 = Menemen, peynir, salatalık, iki dilim tam buğday ekmeği
15:00= Yarım hatta çeyrek tavuk dürüm bir bardak ayran (eşimin zoruyla yedim keyfim yok diye dışarı çıkardı, aç değilim dedim ama çok zorladı, dondurmadan yırttım neyse ki)
20:00 = 1 muz, 1 şeftali ( Bunları da zorla yedirdi, yemeden yatacaktım iştahım sıfır)
24 agustos Kahvaltı Menemen 2 dilim ekmek Saatlik domates 3zeytin Ara 2 kurabiye Çay Aksam Biber dolması 2 tane 5 yaprak sarma Yoğurt Su 2lt Spor yapamadim
Sabah kahvaltım saat 11.30 1tane yağda yumurta Yarım domates Yarım çarli biber Yarım kibrit kutusu peynir 2dilim kepek ekmek 1tane siyah zeytin 2 bardağı şekersiz çay
Aksam yemeği saat 17.00 1kase ezogelin çorba 2tane küçük biber dolması 1ince dilim karpuz