6 Aylık Ücretli Doğum İzni Hakkında !!

arkadaşlar ben bir buçuk ay sonra doğum iznine ayrılacağım, işe tekrar dönüş tarihi 36. haftada alacağım raporda mı belirtilecek , yoksa doğum sonu raporda mı. bide iş yeride ve ssk ya hangi belgeleri ne zaman vereceğim ilerde sorun yaşamamak için yardımcı olursanız çok sevinirim. benim çalıştığım yer kayseri, doğumum nevşehir de olacak , bide o sorun var doğum olunca kayseri ye ssk veya iş yerine belge getirmem mi gerekecek. şimdiden ççok tşk ederim

arkadslar bnde 2 ay raporluym kolum kırıldı su anda alcıda su anda 28+5 gnluk gebeyım 33 haftada raporm bıtıo bnde ne zamn dogum ıznıne ayrılcam ve neler yapmalıym yardmcı olursanız sevınırmm

kanuni hakkınız 32 haftanızda izne ayrılabilirsiniz. yok ben 3 hafta kalana kadar çalışırım doğum sonrasına iznimi aktarırım derseniz 32. haftanızda dr unuzdan çalışabilir raporu alaıp kurumunuza vermeniz lazım.

işte ondan sonraki aşama önemli.diyelim ki 36. haftada ayrılacağım.işe dönüş tarihi o raporda mı belirtilmeli yoksa doğum sonrası mı dönüş tarihini belirten rapor alıyoruz. doğum gerçekleştiğinde hesaplamak daha karışık olur sanırım. ilk ayrıldıktan sonra ki 16 hafta hesaplanır da.ayrıca o belgeler nerelere veriliyo iş yerine ayrı ssk ya ayrı mı veriyoruz. ben kayseri de çalışıyorum nevşehirde doğum olacak doğum sonu kayseriye belge getirmem mi gerekecek

İşe dönüş tarihim o raporda belirtilmemişti bende.37.haftada ayrıldığımda 5 haftayı doğum sonrasına aktaracaktır,yazıyordu.Doğumdan sonra verdikleri raporda dönüş tarihim net yazılmıştı.Ben de raporu okuluma verdim.Sizde nereye verilir,bilemiyorum.

sadece bir haftam kaldı iznimin bitmesine.. ümitle beklemiştim ama kısmet değil demek ki... bugünkü bakanlar kurulu toplantısından da birşey çıkmadı.. üzüldüm ya..

maalesef benim de 10 mart'ta bitiyor.Rapor peşinde koşacağım (

kızlar bn bugun hastanedn geldm dogum ıznımı sordm bm kolum alcıda oldugu ıcın raporm martın 22 sınde bıtıo yanı 22 snde ıs bası olaeak gozukuo bnde sordm dogm ıznıne nasıl ayrılcam dıe bana 22 snde gel dogum ıznıne ayırırz dedi bnde mrak edıorm hemen o gun ıslemler oluyormu dırek izin kagıdını verıoriyrlrmı bnde dırek ıs yerıne gotururmymkıne bılgısı olan cvp yazarsa sevınırmm(bu arada ayın 22 snde de 33 haftalık oluo gebelyım

Son düzenleme:
Kizlar ben 8 subatta 32 haftalik analik iznime baslattim ama raporu baslattigim hastaneden baska bir hastanede dogum yapmayi dusunuyorum nasil oluyor bilgisi olan varmi. Acik raporu baska bi hastane kapatabilir mi bilgisi olan paylasabilir mi acaba..

Kizlar ben 8 subatta 32 haftalik analik iznime baslattim ama raporu baslattigim hastaneden baska bir hastanede dogum yapmayi dusunuyorum nasil oluyor bilgisi olan varmi. Acik raporu baska bi hastane kapatabilir mi bilgisi olan paylasabilir mi acaba..

Ne tesadüf bende 8şubatta başlattım 32.haftamı ama 11şubatta başlatmadığma çok pişmanım.Çünkü Cuma başlattığım için Cuma işbaşı yapmak zorundayım. 1 gün için dr'a gitmek gerekecek. Pazartesi başlatsaydım pazartesi dr'a gider 5 gün rapor alırdım ama şimdi 2 kere zahmet çekcem

aylardır gözümüz kulağımız izin çıktı denmesinde. hadi artık çıksın şu izinde rahat bi nefes alalım yaaa. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

Yeni haber ''Bakan Şahin, doğum izni, süt izni, esnek çalışma gibi modelleri içeren hazırlığın 15 gün içinde tamamlanacağını, güvenceli esneklik modelini öngördüklerini belirtti''.
Sonunda çıkacak sanırım şükürler olsun... :)

haberin kaynağını paylaşır mısınız memurlar.nette filan göremedimde.

desene tatlıcılar bayağı iş yapacak aynısını bende düşünüyorum... daha bizim gibi niceleri... inşallah yarıda kalmaz, sonuçlanır...

tabii ki olur,ilk doğumum da benim de öyleydi

Allahım ya,10 gün sonra iznim bitiyor ve benden 5 gün sonra bu izin çıkarsa oturur ağlarım valla.İnşallah daha erken çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…