Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte ondan sonraki aşama önemli.diyelim ki 36. haftada ayrılacağım.işe dönüş tarihi o raporda mı belirtilmeli yoksa doğum sonrası mı dönüş tarihini belirten rapor alıyoruz. doğum gerçekleştiğinde hesaplamak daha karışık olur sanırım. ilk ayrıldıktan sonra ki 16 hafta hesaplanır da.ayrıca o belgeler nerelere veriliyo iş yerine ayrı ssk ya ayrı mı veriyoruz. ben kayseri de çalışıyorum nevşehirde doğum olacak doğum sonu kayseriye belge getirmem mi gerekecek
Kizlar ben 8 subatta 32 haftalik analik iznime baslattim ama raporu baslattigim hastaneden baska bir hastanede dogum yapmayi dusunuyorum nasil oluyor bilgisi olan varmi. Acik raporu baska bi hastane kapatabilir mi bilgisi olan paylasabilir mi acaba..
Kizlar ben 8 subatta 32 haftalik analik iznime baslattim ama raporu baslattigim hastaneden baska bir hastanede dogum yapmayi dusunuyorum nasil oluyor bilgisi olan varmi. Acik raporu baska bi hastane kapatabilir mi bilgisi olan paylasabilir mi acaba..
hala inanamıyorum beklenen sona yaklaşıyoruz gibi... inşallah 15 güne çıkar diyo.. Allah ım bu sefer olsun noluuuuuurr... 3 değil 5 çocuk bile yaparım ayrıntılar aşağıda
6 ay doğum izni 15 güne tamam! - Memurlar