arkadaşlar,
bence ümidinizi kaybetmeyin. şu anda ali babacan başkanlığından çalışma - aile - maliye bakanlığı çalışma yapıyor. iş sadece izni uzatmaktan çıktı, teşvik paketine dönüştü. çocuk yardımı, kreş yardımı, iznin uzaması, evden çalışma modeli vb. birçok konu bir arada değerlendiriliyor. güzel şeyler olacak ama sorun ne zaman olacağı. benim tek endişem bu işin çok uzun sürede olması. 2014'de seçim olduğu da dikkate alınırsa inşallah iş oralara kalmaz. nedense ben 24 hafta izin konusunda emin gibiyim. bu kadar dillendikten sonra yapılmaması düşük ihtimal. duaya ve mesaj atmaya devam edelim, zafer bizim olacak inşallah :)
ne kadar ümitlisin cnm ne güzel.. bana hiç olacak gibi gelmiyor.
bende dün 32. haftamda doğum iznime ayrıldım uzun süredir takip ediyorum yazıları bi arkadaş yasa çıktığı zaman izinde olanları kapsamaz diye bi yorum yapmış, bilgisi olarak mı bu yorumu yaptı acaba yani daha önceki yasaların çıktığı tarihlerde de mi böyle olmuş yoksa tahmini bi yorum mu yaptı. inşallah yasa en kısa sürede çıkar da izinde olanları da kapsar yoksa el kadar yavrumu bırakıp işe gitmek her anne adayı gibi beni de çok üzüyo
cnmm eğer yasa çıkarsa ücretli izinde olanları da kapsayacak merak etme yani...
süresi bitenleri kapsamaz ama sen hala izinde olursan kapsayacaktır... inşallah çıkarda bu sıkıntıdan kurtuluruz...
Canım kesin emin misin çünki ben bizim işyerinin yönetmeliğinde daha önceki uzatımla ilgili yazıyı okudum ve orada izinde olanları etkilemeyeceği yazıyordu ama bu kanuni metinler karışık tabi umarım ben yanlış anlamışımdır da..
Hiç umudum kalmadı ama inşallah çıkar ve inşallah izinde olanlarda yararlanır.
Arkadaşlar bende doğum izninin uzatılmasının gündeme getirilmesi için mail atalım diye konu başlığı açtım. Burayada yazayım. memurlar sitesine mail attım ben sizlerde atın.Bu site kamuoyu tarafından çok takip edilen ve bu konuları gündeme getirerek hızlandırılması konusunda yardımı dokunacak bir site.Sizlerde mail atın lütfen. Mağduriyetimiz dile getirilsin.
imza kampanyasi nerde arkadasim ben katilmadimlütfen hepimiz dua edelim dokuz doğurtdular zaten ben bakanlara mail atdım imza kampanyasınada katılsım başka neler yapabiliriz bilmiyorum
Alllahım sana havale ediyorum darda kalanlara sen yetiş
imza kampanyasi nerde arkadasim ben katilmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?