- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Evet aslinda olmasi gereken bu bence de. Konu sahibine arzulu miskin farkini anlatirken oyle tanimladim ama lütuf degil yani. Cinsiyetlere yüklenmiş sorumluluk da degil. Sevismek istemeyen evlenmesin. Kimse kimsenin çükünün/kukusunun keyfini bekleyerek gençliğini tüketmesin.Buna normal erkek diyelim.6 aylık evlilikte normal bir erkek hergun veya gün aşırı ilişki ister .
Peki bu haftada 1 olan ilişkilerde size karşı nasıl istedigini, sizi özlediğini hissettiriyormu soruyorum çünkü kış geldigi zaman eşimde de aynı durum var duş almaya üşenir sabah giderken duş alınca üşüyoruz der hafta sonu olsun ister. bizde farklı olan durum cilve yapıp onu tahrik ettigimde hayır demez gayet isteklidir haftada 1 olduysa o gün gerçekten beni özlediğini arzuladıgını hissederim ve bunu sorun etmiyorum pek haftada 1 olsa. zaten ben çok istedigimde gider kucagına otururum tahrik ederim okşarım gerekirse oral yapar adamı yoldan çıkarıyorum bu ilişki konusunda bence yeni oldugu için eski düzen gidiyor onu tahrik edip sık ilişkiye alışsa bi süre sonra kendisi gelir diye düşünüyorumBen miskinlikten olduğunu düşünmüyorum başka Bi şey var neden ve çözümü ne bilmiyorum ama miskin biri olsa sürekli uyuyayım hiç bir şey yapmayayım diye düşünür ama eşim devamlı koşturma peşinde biri Bi şey istesin hemen yardımına koşar yapar yani ve 2 günde bir duş alan biri
Yahu illa yatarken mi sevişiliyor? Saat 9 da yanaşın sizde. Banyo işine geç saatte ben de üşeniyorum ne yalan söylim.Yorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
14 yıllık evlilik ve bu kadar aktif cinsel hayatYanlış anlamayın bir erkek böyle yapıyorsa mutlaka dışarıda doyuruyor kendini madem iki günde bir banyo yapıyor nasıl zevk için banyo yapmaya üşeniyor bana saçma geldi heleki yeni evliyiseniz ben 14 yıldır evliyim eşim yapmadan asla uyumaz ben hasta olsam yine de sen gel beni rahatlat diyor
Yok anam şimdiki gençlikte cinsellik yokHaftada 2-3 minimum sayı zaten. İsterseniz 7 de olur 10 da. O sayı azalınca sıkıntı basliyor, işte şekil A.
Önceden adamlar nasıl fırsat bulup da daha fazla yaparizin derdine düşüyordu şimdi nasıl daha az yaparizYok anam şimdiki gençlikte cinsellik yok
Ben 11yillik evliyim hiç sikayetim olmadı simdikiler daha ay dolmamış 1yil olmamış birbirlerine yanasmiyorlarÖnceden adamlar nasıl fırsat bulup da daha fazla yaparizin derdine düşüyordu şimdi nasıl daha az yaparizbenim gündüz işten eve gelip sevisip tekrar işe dönen tanıdığım var
Cinsellik konusunda miskin. 2 buçuk senedir evliyim. 2 sene olacak buraya üyeyim. Kocamdan, buradaki uyelerin anlattiklari koca profillerinden az cok tanıyorum erkekleri.
Ustelik ayni kocaniz ozelliklerinde birini de tanıyorum. Çalışkan, temiz, titiz, isine düşkün... ama cinsellik konusunda kolunu kipirdatmak istemiyor.
Kabul etmeseniz de esiniz miskin biri.
Arzulu erkekler yerinde duramaz. Saat geç olmuş, yarin iş varmiş falan gozleri gormez. Adetken gun sayarlar, bittigi günü bilirler, duramazlar. Kose bucak sıkıştırırlar. Banyoyu bahane etmez hatta orada 2. 3. 'yü
Upsss sormayın işte arzulu erkek işte benim kocam valla her boşluğu değerlendirmek istiyor düşünün birde 9 yıllık evliyiz herşeyin fazlası zarar :)Cinsellik konusunda miskin. 2 buçuk senedir evliyim. 2 sene olacak buraya üyeyim. Kocamdan, buradaki uyelerin anlattiklari koca profillerinden az cok tanıyorum erkekleri.
Ustelik ayni kocaniz ozelliklerinde birini de tanıyorum. Çalışkan, temiz, titiz, isine düşkün... ama cinsellik konusunda kolunu kipirdatmak istemiyor.
Kabul etmeseniz de esiniz miskin biri.
Arzulu erkekler yerinde duramaz. Saat geç olmuş, yarin iş varmiş falan gozleri gormez. Adetken gun sayarlar, bittigi günü bilirler, duramazlar. Kose bucak sıkıştırırlar. Banyoyu bahane etmez hatta orada 2. 3. 'yü yaparlar.
iş stresı ve yorulma durumu herkeste oluyordur bende sabah 6da kalkıyorum aksam eve gıtmem 8, esım bazen sabah 7de kalkıp gece 12ye kadar mesaı kalıyor ama gelınce de benımle ılgılenıyor ,ona herzaman bır vaktımız oluyor yanıYorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
Ya zaten istekli olana saat,yer,mekan bahane olamıyor.iş stresı ve yorulma durumu herkeste oluyordur bende sabah 6da kalkıyorum aksam eve gıtmem 8, esım bazen sabah 7de kalkıp gece 12ye kadar mesaı kalıyor ama gelınce de benımle ılgılenıyor ,ona herzaman bır vaktımız oluyor yanı
Bu konu da çok haklısınYa zaten istekli olana saat,yer,mekan bahane olamıyor.
evet keısnlıkle,bıde cok yenı evlıler dahaYa zaten istekli olana saat,yer,mekan bahane olamıyor.
Yeni evliyken 2 veya 3 hafta çok az , yeni evliyken genelde ya her gün ya da 2 günde bir oluyor sinra yavaş yavaş azalıyor 3 günde bir veya hafta da bire düşebiliyor ama sizinki çok az , eşiniz doktora görünsün..Her gün zaten ben de istemem ama 2-3 haftada bir normal mi sizce? gülüşüyoruz şakalaşıyoruz ama iş oraya gelmiyor ben kendimi kötü hissetmeye başladım artık