6 aylık evliyiz kocam isteksiz nasıl düzeltiriz?

Buna normal erkek diyelim.6 aylık evlilikte normal bir erkek hergun veya gün aşırı ilişki ister .
Evet aslinda olmasi gereken bu bence de. Konu sahibine arzulu miskin farkini anlatirken oyle tanimladim ama lütuf degil yani. Cinsiyetlere yüklenmiş sorumluluk da degil. Sevismek istemeyen evlenmesin. Kimse kimsenin çükünün/kukusunun keyfini bekleyerek gençliğini tüketmesin.

Madem ki cinsel isteksizlik var ayda 1 ihtiyacın var evlenmeden önce bu konuyu konuşsa iyi olmaz mı kadinin hayatını da bitiryor bu erkeklere neler oluyor ya

Peki bu haftada 1 olan ilişkilerde size karşı nasıl istedigini, sizi özlediğini hissettiriyormu soruyorum çünkü kış geldigi zaman eşimde de aynı durum var duş almaya üşenir sabah giderken duş alınca üşüyoruz der hafta sonu olsun ister. bizde farklı olan durum cilve yapıp onu tahrik ettigimde hayır demez gayet isteklidir haftada 1 olduysa o gün gerçekten beni özlediğini arzuladıgını hissederim ve bunu sorun etmiyorum pek haftada 1 olsa. zaten ben çok istedigimde gider kucagına otururum tahrik ederim okşarım gerekirse oral yapar adamı yoldan çıkarıyorum bu ilişki konusunda bence yeni oldugu için eski düzen gidiyor onu tahrik edip sık ilişkiye alışsa bi süre sonra kendisi gelir diye düşünüyorum

Erkekleri anlamak zor. Ne zaman nasıl tahrik oluyor onu yakalayın. Benim eşim de şortla gecelikle etkilenecek biri değil. Bana da normal geliyor. Çünkü gerçek hayatta tv de zaten sürekli gördüğümüz, gözümüzün alıştığı bir şey. Biraz daha teşhirci olun, bir de öyle deneyin. Neleri sevdiğini söylüyorsa ona göre hareket edin

Yorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
Yahu illa yatarken mi sevişiliyor? Saat 9 da yanaşın sizde. Banyo işine geç saatte ben de üşeniyorum ne yalan söylim.

14 yıllık evlilik ve bu kadar aktif cinsel hayat valla sırrı nedir bizle de paylaşsanız da kurtulsak. Daha 3 bucuk yıllık evliyim eşim bikaç aydır 80 yaşında gibi davranıyor

Adamın libidosu ve sizin libidonuz birbirine eşit değil. İkinizden biri birinize ayak uyduracak

Önceden adamlar nasıl fırsat bulup da daha fazla yaparizin derdine düşüyordu şimdi nasıl daha az yapariz benim gündüz işten eve gelip sevisip tekrar işe dönen tanıdığım var
Ben 11yillik evliyim hiç sikayetim olmadı simdikiler daha ay dolmamış 1yil olmamış birbirlerine yanasmiyorlar

Eşiniz isteksiz biri.Bu isteksizlik hastalıktan, stresten vb. bir durumdan kaynaklansa bir süre sonra düzelir deriz.

Eşinizdeki isteksizlik onun fıtratı şeklinde olanından. Bence asla düzelmez, hatta zamanla daha da azalabilir. Ya böyle kabulleneceksiniz ya da...

Upsss sormayın işte arzulu erkek işte benim kocam valla her boşluğu değerlendirmek istiyor düşünün birde 9 yıllık evliyiz herşeyin fazlası zarar :)

Yorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
iş stresı ve yorulma durumu herkeste oluyordur bende sabah 6da kalkıyorum aksam eve gıtmem 8, esım bazen sabah 7de kalkıp gece 12ye kadar mesaı kalıyor ama gelınce de benımle ılgılenıyor ,ona herzaman bır vaktımız oluyor yanı

Ya zaten istekli olana saat,yer,mekan bahane olamıyor.

Hayır, bu normal değil. Herkesin normali farklı olabilir;ama sizinki ortalamanın çok altında kalıyor. Yeni evliler neredeyse her gün, haftada en az 2 3 kere cinsellik yaşarlar. Zamanla, iş güç yorgunluk derken haftada 1 2 oluyor da; yeni evli olarak 2 3 haftada bir gerçekten az. Dolu dolu yaşasanız tamam da zevk bile alamıyorsunuz. Sevişmeyi ve cinselliği bilmeyen iki insan olarak evlenmişsiniz. Çok büyük bir kumar, belki de ten uyumu yoktur.

Her gün zaten ben de istemem ama 2-3 haftada bir normal mi sizce? gülüşüyoruz şakalaşıyoruz ama iş oraya gelmiyor ben kendimi kötü hissetmeye başladım artık
Yeni evliyken 2 veya 3 hafta çok az , yeni evliyken genelde ya her gün ya da 2 günde bir oluyor sinra yavaş yavaş azalıyor 3 günde bir veya hafta da bire düşebiliyor ama sizinki çok az , eşiniz doktora görünsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…