Evet sevgiyle sevismek herkese nasip olsun dilerim.Evliliği evlilik yapan şey bu değil mi zatenbirbirini arzulayan çiftler
Zaten uzak ilişki yaşıyorduk ayda bir geliyordu ve sürekli bana dokunmak öpmek için yer kolluyordu resmenEvlenmden önce size karsı nasıldı cinsellik yaşanmasa da çok isteklimiydi
Çok AminEvet sevgiyle sevismek herkese nasip olsun dilerim.
Konuştum defalarca konuştum düzelicem diyo Bi süre iyi gidiyor sonra yine isteksizlik uzun süren aralar başlıyorSimdiden büyük tepki verip bunun bir sorun oldugunu belli etmezseniz boyle gider. Bir tanidigim ayni durumu yasiyor. Ayni bahanelerle hem de. Miskin miskin yatiyorlar.
Şöyle söyliyim normal bulmamın sebebi herkesin ilişkisi farklıdır ayda bir girende var her gün girende yeter ki memnun ve mutlu olsunlar. Ki kuzenim mesela ayda bir oluyor der eşi de kendisi de bu durumdan memnun ve mutlular buna kesinlikle normal değil demek normal değil bana göre de dediğim kişiden kişiye çok değişir bu durum. Kendim için söyliyim ben de her zaman olsun istememHer gün zaten ben de istemem ama 2-3 haftada bir normal mi sizce? gülüşüyoruz şakalaşıyoruz ama iş oraya gelmiyor ben kendimi kötü hissetmeye başladım artık
Dikkatini çekmek için gecelikler falan denesenizTelefona ben daha çok bağımlıyım o eline bile almaz çok fazla
Çok fazla uzun durmuyor telefonla da pek ilgilenmeyi sevmez bazen komik dizi film kesitleri falan izler o kadarLavaboda uzun dururmu telefonla vakit geçirir mi normal deil yani.
Sakin ol ben kendi fikrimi söyledim bana göre normal :) Herkesin ilişki isteği evliliği çok çok farklı ben istemem şahsen hafta da iki üç kez ha karşı tarafın düşüncesi de önemli elbet ama bu benim ilişkimin normal olmadığını göstermez özellikle partnerim de benimle aynı his ve düşüncedeyse. Ayrıca 21 gün nereden çıktı iki hafta demiş konu sahibi :)Her gun olsun demis mi peki? 21 günde 1 kez sevismenin nesi normal?
Peki kendisi başka ne diyor bu konuda yani istiyorum olmuyor mu yoksa gerçekten mi istemiyorHer gün zaten ben de istemem ama 2-3 haftada bir normal mi sizce? gülüşüyoruz şakalaşıyoruz ama iş oraya gelmiyor ben kendimi kötü hissetmeye başladım artık
Zaten öyle gözü dışarıda fantazi düşkünü biri değil hatta kadınlarla göz göze gelmemek için çabalar kısa şort falan giyiyordum yazın onda Bi tepki vermedi gecelik de 1 kere giydim çok hoşuna gitmişti Bi kere de pijama tarzı dantelli saten gecelik giymiştim onda özellikle giydiğimi fark etmedi bileDikkatini çekmek için gecelikler falan deneseniz
Genel olarak ilgisiz sanırım .Zaten öyle gözü dışarıda fantazi düşkünü biri değil hatta kadınlarla göz göze gelmemek için çabalar kısa şort falan giyiyordum yazın onda Bi tepki vermedi gecelik de 1 kere giydim çok hoşuna gitmişti Bi kere de pijama tarzı dantelli saten gecelik giymiştim onda özellikle giydiğimi fark etmedi bile
2 gun geçti mi tatli dille yoklayin. Ne oldu unutulduk mu diye şirinlikle yani.Konuştum defalarca konuştum düzelicem diyo Bi süre iyi gidiyor sonra yine isteksizlik uzun süren aralar başlıyor
Düzelicez demekten başka bir şey söylemiyor en son sinirlendim surat yapınca anladı o zaman da ben baktım stresten kaynakliymis dedi bi süre yine düzeldi o sürede de devamlı bak düzeldi işte stres de yapmıyorum takmıyorum hiç bir şeyi diyip durdu bana sonra yine aynıPeki kendisi başka ne diyor bu konuda yani istiyorum olmuyor mu yoksa gerçekten mi istemiyor
Bazen 2 3 haftada bir iliskiye giriyoruz demis. 3 hafta kac gun yapar? Hadi Olsun 2 hafta. 14 gunde 1 iliski de normal degil.Sakin ol ben kendi fikrimi söyledim bana göre normal :) Herkesin ilişki isteği evliliği çok çok farklı ben istemem şahsen hafta da iki üç kez ha karşı tarafın düşüncesi de önemli elbet ama bu benim ilişkimin normal olmadığını göstermez özellikle partnerim de benimle aynı his ve düşüncedeyse. Ayrıca 21 gün nereden çıktı iki hafta demiş konu sahibi :)
2 gun geçti mi tatli dille yoklayin. Ne oldu unutulduk mu diye şirinlikle yani.
Siz nasil yapacaginizi daha iyi bilirsiniz.
Daha yeni oldu derse de Istekli bir kadin oldugunuzu, onu hep arzuladiginizi anlatin ama seksi bir sekilde anlatin.
Dokunarak, okşayarak, soyarak soyunarak... hem konusun hem duygularini uyandirin.
Banyo manyo bahane ederse sinirlenmeyin hemen.
Ben seni yikarim kendini bana birak dersiniz.
Biraz tatlilikla gitmek lazim baslangicta.
İlerleyen zamanlarda çözülmezse ciddi sekilde konusursunuz.
Tek sorun bu ama çözmek için uğraşmak yerine bahaneler sunuyor. Biraz zamana bırakın bakalım kendi gelecek mi ? Bir hafta falan seslenmeyin baktınız yine aynı bu durumun sizi kırdığını böyle devam etmemesi gerektiğini anlatınAslında çok ilgili Bi dediğimi 2 etmiyor sürekli ben bi şey söyleyeyim ve onu yapsın istiyor aşırı düşünceli tek sorunumuz bu