6 aylık evliyiz kocam isteksiz nasıl düzeltiriz?

Simdiden büyük tepki verip bunun bir sorun oldugunu belli etmezseniz boyle gider. Bir tanidigim ayni durumu yasiyor. Ayni bahanelerle hem de. Miskin miskin yatiyorlar.
Konuştum defalarca konuştum düzelicem diyo Bi süre iyi gidiyor sonra yine isteksizlik uzun süren aralar başlıyor

Her gün zaten ben de istemem ama 2-3 haftada bir normal mi sizce? gülüşüyoruz şakalaşıyoruz ama iş oraya gelmiyor ben kendimi kötü hissetmeye başladım artık
Şöyle söyliyim normal bulmamın sebebi herkesin ilişkisi farklıdır ayda bir girende var her gün girende yeter ki memnun ve mutlu olsunlar. Ki kuzenim mesela ayda bir oluyor der eşi de kendisi de bu durumdan memnun ve mutlular buna kesinlikle normal değil demek normal değil bana göre de dediğim kişiden kişiye çok değişir bu durum. Kendim için söyliyim ben de her zaman olsun istemem Ama siz istiyorsunuz anladığım kadarıyla ki eşiniz de istiyorsa o zaman doktordan yardım alabilirsiniz ilk başta isteksizliğin bir çok nedeni oluyor

Her gun olsun demis mi peki? 21 günde 1 kez sevismenin nesi normal?
Sakin ol ben kendi fikrimi söyledim bana göre normal :) Herkesin ilişki isteği evliliği çok çok farklı ben istemem şahsen hafta da iki üç kez ha karşı tarafın düşüncesi de önemli elbet ama bu benim ilişkimin normal olmadığını göstermez özellikle partnerim de benimle aynı his ve düşüncedeyse. Ayrıca 21 gün nereden çıktı iki hafta demiş konu sahibi :)

Dikkatini çekmek için gecelikler falan deneseniz
Zaten öyle gözü dışarıda fantazi düşkünü biri değil hatta kadınlarla göz göze gelmemek için çabalar kısa şort falan giyiyordum yazın onda Bi tepki vermedi gecelik de 1 kere giydim çok hoşuna gitmişti Bi kere de pijama tarzı dantelli saten gecelik giymiştim onda özellikle giydiğimi fark etmedi bile

Genel olarak ilgisiz sanırım .

Konuştum defalarca konuştum düzelicem diyo Bi süre iyi gidiyor sonra yine isteksizlik uzun süren aralar başlıyor
2 gun geçti mi tatli dille yoklayin. Ne oldu unutulduk mu diye şirinlikle yani.

Siz nasil yapacaginizi daha iyi bilirsiniz.

Daha yeni oldu derse de Istekli bir kadin oldugunuzu, onu hep arzuladiginizi anlatin ama seksi bir sekilde anlatin.

Dokunarak, okşayarak, soyarak soyunarak... hem konusun hem duygularini uyandirin.

Banyo manyo bahane ederse sinirlenmeyin hemen.

Ben seni yikarim kendini bana birak dersiniz.

Biraz tatlilikla gitmek lazim baslangicta.

İlerleyen zamanlarda çözülmezse ciddi sekilde konusursunuz.

Eşiniz de yana şüphe yoksa siz fantasizlee bulup eşinizi etkileyin ara ara kendinizi unutturmayın. Devam ederse zaten doktorla görüşürsüniz uzman.

Bazen 2 3 haftada bir iliskiye giriyoruz demis. 3 hafta kac gun yapar? Hadi Olsun 2 hafta. 14 gunde 1 iliski de normal degil.

İşte ben o cilveli kadınlardan değilim olmaya çalışıyorum ama hemen ters Bi sözde sinirlenip kalkıyorum ama böyle de denedim ama nereye kadar ben o beni istesin istiyorum

Aslında çok ilgili Bi dediğimi 2 etmiyor sürekli ben bi şey söyleyeyim ve onu yapsın istiyor aşırı düşünceli tek sorunumuz bu
Tek sorun bu ama çözmek için uğraşmak yerine bahaneler sunuyor. Biraz zamana bırakın bakalım kendi gelecek mi ? Bir hafta falan seslenmeyin baktınız yine aynı bu durumun sizi kırdığını böyle devam etmemesi gerektiğini anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…