- 25 Temmuz 2021
- 876
- 1.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar kırıcı kötü bir durum sizin için bence de eşiniz resmen isteksiz ve üşengeç. Evde ki kılık kıyafetiniz nasıl acaba normalden daha özenli giyinseniz vücut hatlarınızı belli eden dar elbiseler. Bazen öpüşürken geri çekilseniz hiçbişey olmamış gibi siz isteksiz gibi olsanız onun davrandığını ara sıra sizde ona uygulasanız. Bende 10 aylık evliyim eşimde bazen banyo işinden üşenir ama ben anlarım esnemesinden yorgunluğundan uykusuzluğundan ama pat diye suratıma söylemez. Hiç hoş bi davranıl değil eşler arasında bu kadar açık sözlü olunmaz malesefYorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
Arkadaş sakin olayım diyorum fikrimi sunuyorum ama yok. Yuhlanacak ne var acaba? Bana göre normal herkesin cinsel hayatı farklı herkes her gün yapacak diye bir kural mı var ona da kural koydunuz? Kadın memnun değil durumundan o ayrı ama 3 hafta da bi yapıp mutlu olan da var her gün yapıp mutlu olan da. Ben de her gün istemem gel ona da karış istersen. Partnerim de benimle aynı fikirde oldu mu nesi anormal olur ki bunun? Siz her gün yapıyorsunuzdur saygım var sizin arzunuz sonuçta. Hala söylüyorum bana göre normal konu kapanmıştır.E yuh.
Uzmanlara gore 2-3Normal olan haftada 3 4 kere
O zaman ya seve seve yaaaa yine seve seve diyecek adamı yıldırıp eksik bir evlilik olmasının önüne geçeceksin Bunun bir yöntemi formülü yok ki.Adamin içinde yoksa ne yapsın.Ama sen de haklısın yani öyle de olmazEe hiç bir şey yapmayıp öyle duracak mıyım nasıl yani sırf bu yüzden evliliğime zarar gelsin istemem ama bi şeylerin tamamlanmadigi eksik bir evlilik de olsun istemiyorum