6 aylık evliyiz kocam isteksiz nasıl düzeltiriz?

6 ayrılık evlilik için çok çok az,
Madem 12 de 1 de yatıyorsunuz, sevişmek için yatağa geçmeyi beklemeyin, çocukta yok her yer müsait sizin için,ya da üzerinize sexi bir şeyler giyip daha erken bir vakitte esinizi yatağa çekebilirsiniz,

tüm cilveleri unutun
kokmuşsun, çok terlemissin, suyunu ısıtıyorum deyin. sonra da, hazır banyo yapacakken şu işi de aradan çıkaralım deyiverin.

Yorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
Ne kadar kırıcı kötü bir durum sizin için bence de eşiniz resmen isteksiz ve üşengeç. Evde ki kılık kıyafetiniz nasıl acaba normalden daha özenli giyinseniz vücut hatlarınızı belli eden dar elbiseler. Bazen öpüşürken geri çekilseniz hiçbişey olmamış gibi siz isteksiz gibi olsanız onun davrandığını ara sıra sizde ona uygulasanız. Bende 10 aylık evliyim eşimde bazen banyo işinden üşenir ama ben anlarım esnemesinden yorgunluğundan uykusuzluğundan ama pat diye suratıma söylemez. Hiç hoş bi davranıl değil eşler arasında bu kadar açık sözlü olunmaz malesef

Arkadaş sakin olayım diyorum fikrimi sunuyorum ama yok. Yuhlanacak ne var acaba? Bana göre normal herkesin cinsel hayatı farklı herkes her gün yapacak diye bir kural mı var ona da kural koydunuz? Kadın memnun değil durumundan o ayrı ama 3 hafta da bi yapıp mutlu olan da var her gün yapıp mutlu olan da. Ben de her gün istemem gel ona da karış istersen. Partnerim de benimle aynı fikirde oldu mu nesi anormal olur ki bunun? Siz her gün yapıyorsunuzdur saygım var sizin arzunuz sonuçta. Hala söylüyorum bana göre normal konu kapanmıştır.

Yorumumu şu yüzden yaptım mesela en yakın arkadaşım ile kuzenim arasında farklı cinsel ilişki söz konusu biri eşiyle haftada 2 3 hatta hemen hemen her gün yaparken kuzenim ayda bir der ama memnuniyetleri aynı. İkisi de mutlu. Hatta ikisi de birbirine şaşırıyor kuzenim oha her gün mü yok artık der. Yakın arkadaşım da saçmalama kanka ne ayda biri der bu tabi partnerle alakalı biraz fakat memnun ve mutluysan kaç gün olduğunun bir önemi yok. Bunu anlatmaya çalıştım ama konu çok farklı yerlere çekildi. İkisini eleştirmekte çok saçma çünkü erkekte kadında istediği zaman istediği şekilde birlikte oluyor bu yüzdenn normal dedim günün önemi olmadığını düşünüyorum.

Ne kadar süredir evli olursanız olun bence bir taraf cinsel hayattan memnun değilse sıkıntı vardır. Bu memnuniyetsizlik çok sevişmeden de kaynaklı olabilir, az sevişmeden de. Size birkaç tavsiye verebilirim; ne kadar işe yarayacağını sorun tam ne bilemediğim için söyleyemem. Öncelikle boşalma odaklı olmayan sevişmeler daha rahattır ve beklentisiz olduğundan daha iyi sonuçlar verir. Yani baştan eşinize sevişmeyelim sadece oynaşalım diyin ve öpüşün oynaşın. İlla sevişmek istiyorsanız oralla kaldırın, başka seçeneği kalmayacak şunu da yapabilirsiniz, ya benim canım çekiyor dersiniz, baktınız istemiyor iyi madem diyip yanında mastürbasyon yapın. Bu hem onu azdırır hem de kaçan kovalanıra döner. Mastürbasyon yaparken öpmesini vs de isteyebilirsiniz. Kolay gelsiiiin!

Bizin içinde Ortalama 1veya 2 gün arayla normal en fazla 3gun arasında

Ee hiç bir şey yapmayıp öyle duracak mıyım nasıl yani sırf bu yüzden evliliğime zarar gelsin istemem ama bi şeylerin tamamlanmadigi eksik bir evlilik de olsun istemiyorum
O zaman ya seve seve yaaaa yine seve seve diyecek adamı yıldırıp eksik bir evlilik olmasının önüne geçeceksin Bunun bir yöntemi formülü yok ki.Adamin içinde yoksa ne yapsın.Ama sen de haklısın yani öyle de olmaz

6 aylık durum strese bağlı olamaz. Siz farketmemiş olabilirsiniz ama ereksiyon sorunu ve ya erken boşalma vs olunca böyle şeyler olabiliyor. Ertelemeyin konuşun yardım alın. Önce fiziksel bir sorun var mı ona bakılır, Yoksa psikolojik. İsteksizlikte başlı başına bir sorun.

6 ayda her gün yapmanız gerekirken isteksiz mi? Kuzum yanlış anlama ama eşcinsel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…