6 aylık evliyiz kocam isteksiz nasıl düzeltiriz?

1 hafta zaman benim için çok az zaten bizim en kısa süremiz o haftada 1 olunca ben şaşırıyorum düzeldi diyorum

İşte ben o cilveli kadınlardan değilim olmaya çalışıyorum ama hemen ters Bi sözde sinirlenip kalkıyorum ama böyle de denedim ama nereye kadar ben o beni istesin istiyorum
Valla adam miskin, banyo yapmaya üşeniyor. Sizin biraz çaba ile duzen vermeniz gerek. Miskin adama biz ne yapalım? Kırın zincirlerinizi ne olur ki?

1 hafta zaman benim için çok az zaten bizim en kısa süremiz o haftada 1 olunca ben şaşırıyorum düzeldi diyorum
Herkesin rutini farklı tabi . Direk konuşun o hâlde. Daha kadınsı davranın . Kırmızı rujlar, hoş kokular ...

Valla adam miskin, banyo yapmaya üşeniyor. Sizin biraz çaba ile duzen vermeniz gerek. Miskin adama biz ne yapalım? Kırın zincirlerinizi ne olur
Ben miskinlikten olduğunu düşünmüyorum başka Bi şey var neden ve çözümü ne bilmiyorum ama miskin biri olsa sürekli uyuyayım hiç bir şey yapmayayım diye düşünür ama eşim devamlı koşturma peşinde biri Bi şey istesin hemen yardımına koşar yapar yani ve 2 günde bir duş alan biri

Herkesin rutini farklı tabi . Direk konuşun o hâlde. Daha kadınsı davranın . Kırmızı rujlar, hoş kokular ...
Zaten bakımına önem veren birisiyim ruj benim olmazsa olmazım hatta ama kadınsı davranış onu beceremiyorum pek sanırım

Cinsellik konusunda miskin. 2 buçuk senedir evliyim. 2 sene olacak buraya üyeyim. Kocamdan, buradaki uyelerin anlattiklari koca profillerinden az cok tanıyorum erkekleri.

Ustelik ayni kocaniz ozelliklerinde birini de tanıyorum. Çalışkan, temiz, titiz, isine düşkün... ama cinsellik konusunda kolunu kipirdatmak istemiyor.

Kabul etmeseniz de esiniz miskin biri.

Arzulu erkekler yerinde duramaz. Saat geç olmuş, yarin iş varmiş falan gozleri gormez. Adetken gun sayarlar, bittigi günü bilirler, duramazlar. Kose bucak sıkıştırırlar. Banyoyu bahane etmez hatta orada 2. 3. 'yü yaparlar.

Yanlış anlamayın bir erkek böyle yapıyorsa mutlaka dışarıda doyuruyor kendini madem iki günde bir banyo yapıyor nasıl zevk için banyo yapmaya üşeniyor bana saçma geldi heleki yeni evliyiseniz ben 14 yıldır evliyim eşim yapmadan asla uyumaz ben hasta olsam yine de sen gel beni rahatlat diyor

Gel beni rahatlat cok rahatsiz edici bir cumle degil mi? Siz de "rahatliyor" musunuz bu her gece olan iliskilerden?

Ne yapabilirim peki tanıdığınız erkeklerden aynı böyle olanlar ne yaptılar eşleri Bi şeyler var biliyorum her şey tamam Bi şey eksik ama nasıl tamamlayabilirim

Gel beni rahatlat cok rahatsiz edici bir cumle degil mi? Siz de "rahatliyor" musunuz bu her gece olan iliskilerden?
Ben ayıp olmasın diye öyle yazdım o kelimeyi elbette hoşuma gidiyor çünkü eşimin gözü dışarda değil beni seviyor bende onu seviyorum eşim beni mutlu etmek için çok urağşiyor ben elimden geleni yapıyorum

Başka konuda değil ama bu konuda eşime güveniyorum ben zaten ona dair en ufacık bir şüphem olsa ne olursa olsun 1 dakika bile durmam o da bunu çok iyi biliyor

Ne yapabilirim peki tanıdığınız erkeklerden aynı böyle olanlar ne yaptılar eşleri Bi şeyler var biliyorum her şey tamam Bi şey eksik ama nasıl tamamlayabilirim
Hicbir sey yapmadilar ve oylece devam ediyorlar seyrek seyrek sevismeye. Yukarıda anlattim size. Ben o cilveli kadinlardan degilim dediniz. Baska yapacak bir sey yok. Zincirlerinizi kırmazsanız aza razı olacaksiniz.

O eksikliği siz değil eşiniz tamamlamalı . Ama adama göre sorun yok . Önce sorun olduğunu anlatın

Memnunsaniz buna ancak sevinirim. Mutlu kadin mutlu ailenin temelidir. Yalnizca gel beni rahatlat sözü çok rahatsiz edici geldi. Sizi metalaştırmış gibi, zevk araci görüyor gibi. O sebeple rahatsiz olup sormak istedim. O da o sekilde söylemiyormuş zaten. Sorun yok, mutlu birliktelikler

Hicbir sey yapmadilar ve oylece devam ediyorlar seyrek seyrek sevismeye. Yukarıda anlattim size. Ben o cilveli kadinlardan degilim dediniz. Baska yapacak bir sey yok. Zincirlerinizi kırmazsanız aza razı olacaksiniz.
O eksikliği siz değil eşiniz tamamlamalı . Ama adama göre sorun yok . Önce sorun olduğunu anlatın
O boşalıyor ve vücudu tekrar ihtiyaç duyup onu uyarana kadar da isteği gelmiyor ama ben doğru düzgün zevk bile alamadığım için yarım kalmış hissediyorum o yüzden bana yeterli gelmediğine inanıyorum

Akışına bırak üstüne gitme sorgulama.Kac yıllık evliyiz performans düşüklüğünde şakasına takilsam adam bunu kafasında büyütüyor ve istekli de olsa olamıyor.Sen ilişki niyetli yaklaşma baskı altında hissetmesin

Ee hiç bir şey yapmayıp öyle duracak mıyım nasıl yani sırf bu yüzden evliliğime zarar gelsin istemem ama bi şeylerin tamamlanmadigi eksik bir evlilik de olsun istemiyorum

Ee hiç bir şey yapmayıp öyle duracak mıyım nasıl yani sırf bu yüzden evliliğime zarar gelsin istemem ama bi şeylerin tamamlanmadigi eksik bir evlilik de olsun istemiyorum
Ablacim yap diyoruz ben o kadınlardan degilim diyorsuuz. Arkadas yapma demis. Nasil yani oyle duracak miyim demişsiniz. Biz daha nasil yol gosterelim size?

Buna normal erkek diyelim.6 aylık evlilikte normal bir erkek hergun veya gün aşırı ilişki ister .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…