Normal bence her gün olacak diye bi kural yok ki :)Biz 6 aydır evliyiz kocam çok isteksiz bazen haftada bir bazen de 2-3 haftada bir ilişkiye giriyoruz bu durumu kendisiyle konuştum strese bağlı düzeltecem dedi bir süre hiç bir şeyi kafaya takmıyorum dedi ama düzelemedik ikimizin de ilk ilişkisi ben zevk bile alamıyorum. Sorunumuz nedir?
Her gün zaten ben de istemem ama 2-3 haftada bir normal mi sizce? gülüşüyoruz şakalaşıyoruz ama iş oraya gelmiyor ben kendimi kötü hissetmeye başladım artıkNormal bence her gün olacak diye bi kural yok ki :)
Her gun olsun demis mi peki? 21 günde 1 kez sevismenin nesi normal?Normal bence her gün olacak diye bi kural yok ki :)
Her gun olsun demis mi peki? 21 günde 1 kez sevismenin nesi normal?
Bana da öyle geliyor Bi eksiklik varmış gibi evlenmeden önce gayet istekli ve normaldi biz bunu evliliğe bıraktık ama bu şekilde olacağını tahmin bile edemezdim kendisiyle konuştum düzelicez düzelticem dedi ama yine aynı cinsellik dışında hiç bir problemimiz yoktur açıkçası çok iyi bir kanka gibiyizHayir kesinlikle normal degil. Haftada 1 hatta 2 3 haftada bir iliskiye girmek kaçak göçek sevişen bekarlar icin normal sayilabilir. Firsat bulamadiklari icin yani.
Normal olan haftada 3 4 kereNormal bence her gün olacak diye bi kural yok ki :)
Siz baslatsaniz red mi ediyor?Bana da öyle geliyor Bi eksiklik varmış gibi evlenmeden önce gayet istekli ve normaldi biz bunu evliliğe bıraktık ama bu şekilde olacağını tahmin bile edemezdim kendisiyle konuştum düzelicez düzelticem dedi ama yine aynı cinsellik dışında hiç bir problemimiz yoktur açıkçası çok iyi bir kanka gibiyiz
Yorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zatenSiz baslatsaniz red mi ediyor?
Bunu diyorsa stres falan degil dümdüz isteksiz birisi. Miskin yani, tembel birisi.Yorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
İlişkiyi istese banyo bahane . Sanki 1 saat sevişecek haliniz yok ya . Max 30 dk duş 20 dk 1 saat bile etmedi . Uyumadan telefonla oynuyor muYorucu bir işi var ve bizim yatmamiz gece 12-1 i buluyor dokunuyorum öpüyorum şimdi banyo yapmak zorunda kalacağız yarın erken kalkacam diyor benim de hevesim sönüyor o anda zaten
Bilmiyorum ya ben bile bu duruma tam alışamamışken doğru düzgün zevk bile alamıyorken böyle olması canımı sıkıyorBunu diyorsa stres falan degil dümdüz isteksiz birisi. Miskin yani, tembel birisi.
O da olur, her birinde 2 3 kereyle varım yaniYaniiki güne bir en güzeli
Telefona ben daha çok bağımlıyım o eline bile almaz çok fazlaİlişkiyi istese banyo bahane . Sanki 1 saat sevişecek haliniz yok ya . Max 30 dk duş 20 dk 1 saat bile etmedi . Uyumadan telefonla oynuyor mu
Evliliği evlilik yapan şey bu değil mi zatenO da olur, her birinde 2 3 kereyle varım yani
Simdiden büyük tepki verip bunun bir sorun oldugunu belli etmezseniz boyle gider. Bir tanidigim ayni durumu yasiyor. Ayni bahanelerle hem de. Miskin miskin yatiyorlar.Bilmiyorum ya ben bile bu duruma tam alışamamışken doğru düzgün zevk bile alamıyorken böyle olması canımı sıkıyor