6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Sığınacak tek liman kendinizsiniz bunu asla unutmayın

Konumuz konu sahibinin eşinin koltukları götürcem demesi, bu sebeple işemeli zıçmalı bişeyler olması iyi olurdu
İsemeyi sicmayi bu haysiyetsizler temizler yinede oturur. Camasir suyu doksun her yerine kullanamayacak hale getirsin ki icine otursun benim esyalarim esimdende ailesindende kıymetli eger alacagim diye tutturursa hepsini zararli ziyanli verecegim vallahi

Sizce de kırıcı bı yorum değil mi? Dobralik ayrı bişey kırıcı olmak ayrı..

cocuktan hallice değilim. herkese acık olan bi platformda derdını anlatan bı kadına bu denmez. aynısı yada farklı versıyonu sızın basınıza gelmiş olsa bu tarz seyler deseler hos mu olacak?
Babam öldüğünde bi kaç gelen, ailesinin telefonla aradığı, evlenirken hiçbir şeye karışmayan, birç içinde bi adamla evlenirsem gelebilir neden gelmesin.

Burda sorun kişinin kendi oluşturduğu cehennemin sorumlusunu karşı taraf sanması.
Karşı taraf kabak gibi ortada.

Değil evlenmek kapı önünden geçirilmeyecek insanlar.

Bi arada çocuktan da hallicesiniz. Ögretmenim koş koş bak bak ne yaptı diye dertlenmeyin.

Herkese açık platforma lafımız yok. Siz benim yorumuma cevap yazarsanız bende size uygun gördüğüm cevabı yazarım…

Sizce de kırıcı bı yorum değil mi? Dobralik ayrı bişey kırıcı olmak ayrı..
Değil tabi kapı önünden daho geçirilmeyecek adamlarla evlenir iseler bu son kaçınılmaz olur…

Ben dobra da değilim, kırıcı da…
Böyle bi adamı el üstünde tutarsa az bile yapıyor.
Bakın görün boşanmazsa daha neler olucak.

Kesinlikle Allah beni kurtarıyor belli ki. İmtihanındı belki de inşallah bu imtihanı hakkıyla geçmişimdir ...

Güle güle diyin bence. Balık baştan kokar.

Olur da barışırsanız sakın çocuk yapmayın, maazallah iki çocuk birden büyütmek zorunda kalabilirsiniz.

Allah kurtarsın içim sıkıldı. İğrenç bir insan nasıl güzel boşanılır bu virüsten, resmen sizden besleniyor. Bir de bunun borçlarını ödeyecekmişsiniz de çok hak ediyor ya sevimsiz. İstediği ailesine ona köl ol gene yaranama, ay kabus gibi. Hiç düşünme direk bir avukata git, evi terk etmelerini mesajla onaylat ona, aç davanı ve bence uzaklaştırma da çıkar. Herkesin bir tane canı, bir tane ömrü var. Elalem için değmez bu pisliği çekmeye ki el alemde hiç bir şey demez o kadar normal ki bu devirde boşanmak hele ki memur kadın kimse bir şey diyemez. Zamanı gelince seni sevecek hak edecek biri eminim çıkar karşına çok mutlu olursun inşallah ki bence yalnız kalmak bu pislikle yasamaktan bin kat iyidir. Ama hiç korkma yalnızlıktan bin kişi gelir kapına

Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için..

Çekilmez, daha cokk başınız ağrır, çocuğunuz yokken yıl verin gitsin, dönerse de kabul etmeyin

Ne lafı çıkacak ya, anlaşamayan insanlar boşanır bu kadar net. Lütfen siz de çıkın bu kafadan, ayrıca konuşmak isteyen de konuşsun, "gel 1 gün benim hayatımı yaşa" desen kaçarlar, ağzı olan konuşsun. Bu hayat sizin.. sadece sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…