6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Defolup gitsin. Direk boşanma davası açın kurtulun.

Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Hemen yol verin kağıt üstünde de evli kalmayın bence özsaygınız için. Sizi haketmiyor bir de pişkin. Anneci bu belli.

Ay s.. git deseydiniz böyle bir anneci eziğe hiç ihtiyacınız yok. Benim bir tanıdığımı da eşi sürekli gitmekle tehdit edip eşyalarını evin ortasına döküyormuş gece yarısı. Kadın en son kocasının bütün kıyafetlerini çöp poşetlerine doldurup kapının önüne koymuştu hadi ananın evine diye.

Anası alsın başına çalsın oğlunu. Hiçbir şekilde muhatap olmayın telefonunu açmayın. Namussuz sanki dostuna ev açmış da beyaz eşyasını koltuk takımını istiyormuş. Biraz şerefi olan adam montunu alır çıkar evden. Allah sizi kurtarmış bu heriften bir çocuğunuz olmadığı ve 6 ayda ne mal olduğunu gösterdiği için. Zararın neresinden dönsen kâr. Allah'ın sizi kurtardığı şeylere geri dönmeyin size tek vereceğim tavsiyem bu olur.

az bıle yapıyor derken? farkında mısınız sız ne dedıgınızın? ıyı olmuş demeye getırıp daha fazlasını yapsın demeye gelıyor bu dedıgınız Mune Mune abla bence hos degıl bu tarz yorumlar ya
Siz gerçekten çocuktan hallicesiniz.
6 yaşında ana sınıfı öğrencisi arkadaşını korumak için koştur koştur mune öğretmenini çağırıyor.

Az bile yapmış….

Zerre değer vermediğim bir insan bana da böyle konfor sağlasa, değer verse az bile yaptım der daha fazlasını yaparım.

Sizin kocadan bı tık berbat olanı yasaklı madde kullanıp kumar oybayani.Sizinkinde de çok iyi birşey bı dakka hiç iyi bir özellik okuyamadım.Adamin pardon bu erkeğin kafasında sürekli bir gitme fikri var Ailesinize size zerre saygısı yok.Siz onun annecigine böyle yapınca okumuş caniniza.Evet kağıt üstünde evlisiniz onun demesi degilki bu kocanın nesi koca.Hani beraber gülme sarılma eğlenme paylasim sevgi saygı nerede.Niye evlendiniz ve niye bu kişiyle devam etmiyor diye üzülüyorsunüz.Sizi kimse sevmedimi hiç sevgiyi bilmiyorum derseniz anlarım üzüntünüzü tabi uzuluyorsanız yok üzülmüyorum derseniz yorumun bu kısmını dikkate almayın Durduğu kabahat ama onun değil sizin durdugunuzun.

Siz gerçekten çocuktan hallicesiniz.
6 yaşında ana sınıfı öğrencisi arkadaşını korumak için koştur koştur mune öğretmenini çağırıyor.

Az bile yapmış….

Zerre değer vermediğim bir insan bana da böyle konfor sağlasa, değer verse az bile yaptım der daha fazlasını yaparım.
cocuktan hallice değilim. herkese acık olan bi platformda derdını anlatan bı kadına bu denmez. aynısı yada farklı versıyonu sızın basınıza gelmiş olsa bu tarz seyler deseler hos mu olacak?

Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz

Allah in sevgili kuluymussun 6 ayda ortaya çıkmış,ayrıl kendini kurtar

Yani resmen aranda hiçbir şey olmayan bir insanla evlenmek için evlenmişsin. Ne bekliyordun ki. Çocuk falan yokken boşan da kurtul bari.

Tam bi uyanık spor, sende whatsapp yazışmalarıniz annesi ile olan olaylara ilişkin kayıtlı mayitli bir şeyler varsa kaydet mahkemede sun, hiç çekinme tazminat çıksa çıksa 50 bin falan çıkar en kotu senaryoda , hiç durma bu terbiyesiz cibilliyetsiz ile. Takılarını da ödemesi gerekeceğinden bi zararın olmaz

Evlenmeden önce yüklü miktarda borcu varmış. Düğüne masraf yaptım dese de doğru düzgün hiçbir masrafı olmadı . Ailemin de taktığı tüm takıları onun borçlarına yatırdık. Halen 500.000 borcu var. Ve ben aylardır kirayı faturaları hep yatırıyorum bir kez bile bunları yatırmadı. Çeyiz borcuna vs yatırıyorum, anneme destek olmaya çalışıyorum. Eve alışverişi evi ilk terk edene kadar onun kartından yaptık ,sonra ben alışverişi de üstlendim sayılır. Bana borçlarını bir kez bile yatırmadığımı ,maaşı nereye harcadığımı , hesap özetlerimi görmek istediğini kime parayı yedirdiğimin hesabını sordu. Mahkemede de hesaplarımın incelenmesini isteyecekmiş. Anneme verdiğim para rahatsız etti muhtemelen

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Yorumlarınız sayesinde geleceğimi daha parlak görüyorum. Dün gece hayatım bitmiş gibi çaresiz ve suçlu hissediyordum
Umudunuzu kaybetmeyin, her zaman daha iyisi vardır, emin olun ...

Once iyi bir avukat bul. Evi terkettigini, altinlari satip ezdigini varsa mesajlarda hakaret, butun evi kendin gecindirdigini fln kanitla ilk davayi sen ac tazminat talep et. Bakalim totosu tutusunca nasil kapina kopek olacak davayi geri cek diye. Gencsin, kariyerin var. Biraz kendine guven ezik olma bu kadar.

Bende bunu yazacaktim. Ondan önce davranmasi lazim

X