6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Defolup gitsin. Direk boşanma davası açın kurtulun.

Hemen yol verin kağıt üstünde de evli kalmayın bence özsaygınız için. Sizi haketmiyor bir de pişkin. Anneci bu belli.

Ay s.. git deseydiniz böyle bir anneci eziğe hiç ihtiyacınız yok. Benim bir tanıdığımı da eşi sürekli gitmekle tehdit edip eşyalarını evin ortasına döküyormuş gece yarısı. Kadın en son kocasının bütün kıyafetlerini çöp poşetlerine doldurup kapının önüne koymuştu hadi ananın evine diye.

Anası alsın başına çalsın oğlunu. Hiçbir şekilde muhatap olmayın telefonunu açmayın. Namussuz sanki dostuna ev açmış da beyaz eşyasını koltuk takımını istiyormuş. Biraz şerefi olan adam montunu alır çıkar evden. Allah sizi kurtarmış bu heriften bir çocuğunuz olmadığı ve 6 ayda ne mal olduğunu gösterdiği için. Zararın neresinden dönsen kâr. Allah'ın sizi kurtardığı şeylere geri dönmeyin size tek vereceğim tavsiyem bu olur.

Siz gerçekten çocuktan hallicesiniz.
6 yaşında ana sınıfı öğrencisi arkadaşını korumak için koştur koştur mune öğretmenini çağırıyor.

Az bile yapmış….

Zerre değer vermediğim bir insan bana da böyle konfor sağlasa, değer verse az bile yaptım der daha fazlasını yaparım.

Sizin kocadan bı tık berbat olanı yasaklı madde kullanıp kumar oybayani.Sizinkinde de çok iyi birşey bı dakka hiç iyi bir özellik okuyamadım.Adamin pardon bu erkeğin kafasında sürekli bir gitme fikri var Ailesinize size zerre saygısı yok.Siz onun annecigine böyle yapınca okumuş caniniza.Evet kağıt üstünde evlisiniz onun demesi degilki bu kocanın nesi koca.Hani beraber gülme sarılma eğlenme paylasim sevgi saygı nerede.Niye evlendiniz ve niye bu kişiyle devam etmiyor diye üzülüyorsunüz.Sizi kimse sevmedimi hiç sevgiyi bilmiyorum derseniz anlarım üzüntünüzü tabi uzuluyorsanız yok üzülmüyorum derseniz yorumun bu kısmını dikkate almayın Durduğu kabahat ama onun değil sizin durdugunuzun.

cocuktan hallice değilim. herkese acık olan bi platformda derdını anlatan bı kadına bu denmez. aynısı yada farklı versıyonu sızın basınıza gelmiş olsa bu tarz seyler deseler hos mu olacak?

Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz

Allah in sevgili kuluymussun 6 ayda ortaya çıkmış,ayrıl kendini kurtar

Yani resmen aranda hiçbir şey olmayan bir insanla evlenmek için evlenmişsin. Ne bekliyordun ki. Çocuk falan yokken boşan da kurtul bari.

Tam bi uyanık spor, sende whatsapp yazışmalarıniz annesi ile olan olaylara ilişkin kayıtlı mayitli bir şeyler varsa kaydet mahkemede sun, hiç çekinme tazminat çıksa çıksa 50 bin falan çıkar en kotu senaryoda , hiç durma bu terbiyesiz cibilliyetsiz ile. Takılarını da ödemesi gerekeceğinden bi zararın olmaz

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Yorumlarınız sayesinde geleceğimi daha parlak görüyorum. Dün gece hayatım bitmiş gibi çaresiz ve suçlu hissediyordum
Umudunuzu kaybetmeyin, her zaman daha iyisi vardır, emin olun ...

Bende bunu yazacaktim. Ondan önce davranmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…