Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başından sonuna yanlış ve hatalı bir evlilik. Ama size kızamıyorum belliki sevmişsiniz, hayal kurmuşsunuz mutlu bir yuva istemişsiniz. Aşkın gözü kördür, mantıklı karar verememiş olabilirsiniz. Bundan dolayı benim bir yorumum ya da eleştirim olmayacak...Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Evlenmeden önce yüklü miktarda borcu varmış. Düğüne masraf yaptım dese de doğru düzgün hiçbir masrafı olmadı . Ailemin de taktığı tüm takıları onun borçlarına yatırdık. Halen 500.000 borcu var. Ve ben aylardır kirayı faturaları hep yatırıyorum bir kez bile bunları yatırmadı. Çeyiz borcuna vs yatırıyorum, anneme destek olmaya çalışıyorum. Eve alışverişi evi ilk terk edene kadar onun kartından yaptık ,sonra ben alışverişi de üstlendim sayılır. Bana borçlarını bir kez bile yatırmadığımı ,maaşı nereye harcadığımı , hesap özetlerimi görmek istediğini kime parayı yedirdiğimin hesabını sordu. Mahkemede de hesaplarımın incelenmesini isteyecekmiş. Anneme verdiğim para rahatsız etti muhtemelenYa bişey diyim mi bu adam sizi hasta eder deli eder çıkar sokaklara deli diye bağırır.
Eşimle çok şiddetli kavgalarımız oldu belki sizinkilerden daha da şiddetli ama ikimizin de aklında elimize telefonu alıp kayıt yapmak gelmedi.
Baştan beri sizi sevmemiş ,belki memursunuz diye belki evlenmiş olmak için evlenmiş sizinle.
yol verin gitsin erkek dediğin koltuk takımını alıp gidiyorum hadi bana güle güle demez gidecekse alır ceketini defolur gider böyle mahalle karısı gibi adam mı olur çeksin gitsin.
Gül gibi kızsın daha neleri çıkar karşına düşünme bişey boşa gitsin.
Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dediai
esiniz ailesinden ne yazikki kopamamis böle bi adamla ne yazikki ömür geçmez cnku hep sizi suçlu biliyor Bn sizin yerinizde olsaydım çocuğunuzda yok ayrılınFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
By by de gitsin kendini sorgulamaFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Borçlarını ödetmiş kadının altınlarıyla. Çok açık bu yüzden evlendiği. Kanmayın kardeşim şu dolandırıcılara!Yav velev ki boşanmada sen haksız çık ne olacak. Kime ne kim haklı kim haksız. Ayrıca sizi izniniz olmadan kayda aldığı için suç duyurusunda bulunabiliyorsanız bulunacağınızı söyleyin( bundan emin değilim suç olup olmadığı konusunda)
Ya diyorsun ki babam öldü (Allah rahmet eylesin) 3-5 Saat geldi. Sen ağzınla kuş da tutsan bu adam seni sevmeyecekti. Bence bir şeyleri kamufle için evlendi bu adam. (Adam diyorum ama adamlar kusura bakmaz inşaşlah)
Korkunç birisi ondan önce sen git dava aç ona mı soracaksın naptığını,aç köpek tüm altınlarına el koymuş sende altınlarını istersin mahkemede kızım kaç kurtar kendini seni korkutup sindirmeye çalışıyor fena kullanmış sizi zaten bu yüzden evlenmiş altın gelir bişey gelir borçlarımı kapatırım karı da memur demiş Allah bilir kumarda mı borsada mı nerde yaptı bu borçları.Evlenmeden önce yüklü miktarda borcu varmış. Düğüne masraf yaptım dese de doğru düzgün hiçbir masrafı olmadı . Ailemin de taktığı tüm takıları onun borçlarına yatırdık. Halen 500.000 borcu var. Ve ben aylardır kirayı faturaları hep yatırıyorum bir kez bile bunları yatırmadı. Çeyiz borcuna vs yatırıyorum, anneme destek olmaya çalışıyorum. Eve alışverişi evi ilk terk edene kadar onun kartından yaptık ,sonra ben alışverişi de üstlendim sayılır. Bana borçlarını bir kez bile yatırmadığımı ,maaşı nereye harcadığımı , hesap özetlerimi görmek istediğini kime parayı yedirdiğimin hesabını sordu. Mahkemede de hesaplarımın incelenmesini isteyecekmiş. Anneme verdiğim para rahatsız etti muhtemelen
Eşim tatillerde ara tatil olsun, hafta sonu tatili olsun ailesinin yanına gitmeyi planlıyor. Ablası ailesinden farklı şehirde onun yanına ayrıca gitti.Biz yeni evliyiz beraber bir şey yapalım demiyor. 15 tatilde de yine ailesinin yanına planlıyordu.Buradan gördüğüm teknolojinin gelişmesi ilişkiler üzerinde saçma bir baskı yaratıyor. İnsanları görüntülü arayıp gece yarısına kadar konuşup yüzünü asınca ailesi sorun çıkarıyor. Teknoloji olmasaydı o kadar mesafeden kimse kimseyi kontrol edemezdi. Geçende yine böyle bir konu vardı, kız neden bizi aramıyor diye evliliklerini ailesi dinamit döşüyordu.
Bunlara rağmen sizden tazminat alacak öyle mi? Afedersiniz ama "nah" alır!Evlenmeden önce yüklü miktarda borcu varmış. Düğüne masraf yaptım dese de doğru düzgün hiçbir masrafı olmadı . Ailemin de taktığı tüm takıları onun borçlarına yatırdık. Halen 500.000 borcu var. Ve ben aylardır kirayı faturaları hep yatırıyorum bir kez bile bunları yatırmadı. Çeyiz borcuna vs yatırıyorum, anneme destek olmaya çalışıyorum. Eve alışverişi evi ilk terk edene kadar onun kartından yaptık ,sonra ben alışverişi de üstlendim sayılır. Bana borçlarını bir kez bile yatırmadığımı ,maaşı nereye harcadığımı , hesap özetlerimi görmek istediğini kime parayı yedirdiğimin hesabını sordu. Mahkemede de hesaplarımın incelenmesini isteyecekmiş. Anneme verdiğim para rahatsız etti muhtemelen
Borsa da takılıyor sürekliKorkunç birisi ondan önce sen git dava aç ona mı soracaksın naptığını,aç köpek tüm altınlarına el koymuş sende altınlarını istersin mahkemede kızım kaç kurtar kendini seni korkutup sindirmeye çalışıyor fena kullanmış sizi zaten bu yüzden evlenmiş altın gelir bişey gelir borçlarımı kapatırım karı da memur demiş Allah bilir kumarda mı borsada mı nerde yaptı bu borçları.
Yakamdan düşssün diye dua et seni korkutmasına izin verme devlet memuru kızsın haddini bildir boşa tut kendine bi avukat bi halt yapamaz
Sinirlenince gerçeklik algımı kaybediyorum sanırımÇok sürrealist yaklaşımlar bunlar bfnfn sapı de bari ndndn
o zaman bi teşhis daha koyayım bu evliliğe devam edersen hayatın mahvolur net aynısın çok yakın bir tanıdığım yaşadı ömrünü çürütür tüm maaşını yer öyle sırtına giyecek kıyafet alamazsın elin adamı için ne kendi hayatından vazgeçeceksin ayrıca bende köylüyüm benim annem babamda boşandı konuşuldu mu konuşuldu unutuldu mu unutuldu o yüzden düşüneceğin son şey bile olmasın kuyruğa girerler köyde memur kız kapmak için bak gör.Borsa da takılıyor sürekli
Çok doğru teşhis yaptınız
Babacığının yattığı yerler incitmesin, mekanı cennet olsun inşallahO kadar haklısınız ki
Zaafımı ,kaybetme korkumun çok farkında. Babamı da kaybettikten sonra sığınacak liman gibi gördüm, sevdiğim birini daha kaybetmek istemediğim için hep özür dileyip evde kalmasını sağlamaya çalıştım.
tüm ömrünü enerjini geçliğini güzelliğini paranı bu amip ve ailesine harcatmak istemiyorsan boşan.Eşim tatillerde ara tatil olsun, hafta sonu tatili olsun ailesinin yanına gitmeyi planlıyor. Ablası ailesinden farklı şehirde onun yanına ayrıca gitti.Biz yeni evliyiz beraber bir şey yapalım demiyor. 15 tatilde de yine ailesinin yanına planlıyordu.