6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

O kadar haklısınız ki
Zaafımı ,kaybetme korkumun çok farkında. Babamı da kaybettikten sonra sığınacak liman gibi gördüm, sevdiğim birini daha kaybetmek istemediğim için hep özür dileyip evde kalmasını sağlamaya çalıştım.
Sığınacak tek liman kendinizsiniz bunu asla unutmayın

Konumuz konu sahibinin eşinin koltukları götürcem demesi, bu sebeple işemeli zıçmalı bişeyler olması iyi olurdu 😑
İsemeyi sicmayi bu haysiyetsizler temizler yinede oturur. Camasir suyu doksun her yerine kullanamayacak hale getirsin ki icine otursun 😀 benim esyalarim esimdende ailesindende kıymetli eger alacagim diye tutturursa hepsini zararli ziyanli verecegim vallahi

Adam hiçbir zaman değer vermemiş size.
Siz adama yapışmışsınız.

Kusura bakmayın ama az bile yapıyor.

Adam neler yapmış evlenmeden önce bile bile evlenmişsiniz. Tabi ki size değer vermeyecek.

Ama bi çocuk yap düzelir…
Sizce de kırıcı bı yorum değil mi? Dobralik ayrı bişey kırıcı olmak ayrı..

cocuktan hallice değilim. herkese acık olan bi platformda derdını anlatan bı kadına bu denmez. aynısı yada farklı versıyonu sızın basınıza gelmiş olsa bu tarz seyler deseler hos mu olacak?
Babam öldüğünde bi kaç gelen, ailesinin telefonla aradığı, evlenirken hiçbir şeye karışmayan, birç içinde bi adamla evlenirsem gelebilir neden gelmesin.

Burda sorun kişinin kendi oluşturduğu cehennemin sorumlusunu karşı taraf sanması.
Karşı taraf kabak gibi ortada.

Değil evlenmek kapı önünden geçirilmeyecek insanlar.

Bi arada çocuktan da hallicesiniz. Ögretmenim koş koş bak bak ne yaptı diye dertlenmeyin.

Herkese açık platforma lafımız yok. Siz benim yorumuma cevap yazarsanız bende size uygun gördüğüm cevabı yazarım…

Sizce de kırıcı bı yorum değil mi? Dobralik ayrı bişey kırıcı olmak ayrı..
Değil tabi kapı önünden daho geçirilmeyecek adamlarla evlenir iseler bu son kaçınılmaz olur…

Ben dobra da değilim, kırıcı da…
Böyle bi adamı el üstünde tutarsa az bile yapıyor.
Bakın görün boşanmazsa daha neler olucak.

Ay s.. git deseydiniz böyle bir anneci eziğe hiç ihtiyacınız yok. Benim bir tanıdığımı da eşi sürekli gitmekle tehdit edip eşyalarını evin ortasına döküyormuş gece yarısı. Kadın en son kocasının bütün kıyafetlerini çöp poşetlerine doldurup kapının önüne koymuştu hadi ananın evine diye.

Anası alsın başına çalsın oğlunu. Hiçbir şekilde muhatap olmayın telefonunu açmayın. Namussuz sanki dostuna ev açmış da beyaz eşyasını koltuk takımını istiyormuş. Biraz şerefi olan adam montunu alır çıkar evden. Allah sizi kurtarmış bu heriften bir çocuğunuz olmadığı ve 6 ayda ne mal olduğunu gösterdiği için. Zararın neresinden dönsen kâr. Allah'ın sizi kurtardığı şeylere geri dönmeyin size tek vereceğim tavsiyem bu olur.
Kesinlikle Allah beni kurtarıyor belli ki. İmtihanındı belki de inşallah bu imtihanı hakkıyla geçmişimdir ...

Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Güle güle diyin bence. Balık baştan kokar.

Olur da barışırsanız sakın çocuk yapmayın, maazallah iki çocuk birden büyütmek zorunda kalabilirsiniz.

Allah kurtarsın içim sıkıldı. İğrenç bir insan nasıl güzel boşanılır bu virüsten, resmen sizden besleniyor. Bir de bunun borçlarını ödeyecekmişsiniz de çok hak ediyor ya sevimsiz. İstediği ailesine ona köl ol gene yaranama, ay kabus gibi. Hiç düşünme direk bir avukata git, evi terk etmelerini mesajla onaylat ona, aç davanı ve bence uzaklaştırma da çıkar. Herkesin bir tane canı, bir tane ömrü var. Elalem için değmez bu pisliği çekmeye ki el alemde hiç bir şey demez o kadar normal ki bu devirde boşanmak hele ki memur kadın kimse bir şey diyemez. Zamanı gelince seni sevecek hak edecek biri eminim çıkar karşına çok mutlu olursun inşallah ki bence yalnız kalmak bu pislikle yasamaktan bin kat iyidir. Ama hiç korkma yalnızlıktan bin kişi gelir kapına

Allah kurtarsın içim sıkıldı. İğrenç bir insan nasıl güzel boşanılır bu virüsten, resmen sizden besleniyor. Bir de bunun borçlarını ödeyecekmişsiniz de çok hak ediyor ya sevimsiz. İstediği ailesine ona köl ol gene yaranama, ay kabus gibi. Hiç düşünme direk bir avukata git, evi terk etmelerini mesajla onaylat ona, aç davanı ve bence uzaklaştırma da çıkar. Herkesin bir tane canı, bir tane ömrü var. Elalem için değmez bu pisliği çekmeye ki el alemde hiç bir şey demez o kadar normal ki bu devirde boşanmak hele ki memur kadın kimse bir şey diyemez. Zamanı gelince seni sevecek hak edecek biri eminim çıkar karşına çok mutlu olursun inşallah ki bence yalnız kalmak bu pislikle yasamaktan bin kat iyidir. Ama hiç korkma yalnızlıktan bin kişi gelir kapına
Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için..

Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Çekilmez, daha cokk başınız ağrır, çocuğunuz yokken yıl verin gitsin, dönerse de kabul etmeyin

Aileme de durumu anlattım . Benim ailem boşanmayı hep en son çare olarak görürler ,sabret kızım derlerdi . Bakıyorum ki onlarda bundan artık sana eş olmayacak diye düşünüyorlar. Ailem köyde yaşıyor, köyde bu tür boşanmalar laf olur diye eşim ilk kavgada köyde boşandı diye adın çıkar demişti. Aileme de laf gelmesin istediğim için sürdürmeye çalıştım galiba
Ne lafı çıkacak ya, anlaşamayan insanlar boşanır bu kadar net. Lütfen siz de çıkın bu kafadan, ayrıca konuşmak isteyen de konuşsun, "gel 1 gün benim hayatımı yaşa" desen kaçarlar, ağzı olan konuşsun. Bu hayat sizin.. sadece sizin..

X