5 yaşında ki çocukla düşman gibiyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosan dedim diye linclenmisim ama şöyle birşey var....
Benim amcamın oğlu bu anlatılan çocuğun aynısıydı ve ben çocukluğumda yaşadığım tramvayı anlatamam ... Bu tip çocukların aileleri asla çocuklarına egitmekten hoşlanmıyor, yanlışını söylersen sen kıskanç oluyorsun ki hatta benim annem erkek çocuğu olmadığı için kıskandığını ima ettiler... Babam da hiç sesini çıkarmıyordu. Ben bir güzel dayağımı yiyordum tehlikeli düşmeler yaşıyordum psikolojik baskı altında kalıyordum... Hamdolsun sadece 1 yıllık deprem dönemini birlikte geçirip sonra geri kalan hayatıma devam ettim. Ama ailesi hala bir çocuğu çekiyor 23 yaşında tatminsiz bir evlatları var....

Benim takıldığım nokta şu bu kadının küçük bir bebeği var gece 11'de aranıp rahatsız ediliyor... Bu kadın zaten çocukla uğraşıyor emzirmesiydi kalkmasaydı yatmasaydı... Bir de bu paşayı çekiyor Baba nerede acaba???? Ciddi soruyorum yani baba bir şey yapamıyor mu??

Çocuğun psikolojisi bozuk
O değil de aslında annesi babası suçlu
Biraz da yetişme tarzıyla alakalı olabilir
Daha önce de benzer bir konu açmıştınız sanırım.
Yerinizde olsam gitmem gelmem mesafe koyarım Annesine babasına

Evlerden ırakk aman diyimmm

Bence artık tüm bunları açık açık konuşmanız gereken bi noktaya gelmişsiniz. Açık açık her şeyi söylemelisiniz başka çıkar yol göremedim.

Aynen ben de çocuğuna elleyemiyorum bari seni döveyim derim
Ben ciddi taşınmayı düşünürdüm bu çocuk için kendi anası babası çeksin yarattıkları çocuğu
Söyledi sen böyle mi yetiştin peygamber mi doğurdun dedi.
Annesi çocuğu ve onu kınadığımız için şehir dışına sahile götürdü çocugu üzdüğümüz için
Böyle devam etsinler yarın öbür gün okula başladığında çocuklarının psikolojisi öyle bir bozulacak ki diğer çocuklar tarafından ülke dışına tatile götürseler yetmeyecek.
Buldumcuk görümce

7 yaşında karakter oluşumu tamamlaniyor ve ne yazık ki hayatı boyunca mutsuz ve bencil olur böyle giderse. Ailesi hic rahatsız değil anladığım kadarıyla ve hatta siz yapmadığınızda birde küsüyorlar onların ne farkı kalıyor ki o zaman çocuktan. Çocuk ailenin aynasıdır diye boşuna dememişler. Siz çocuğun söylediğini yapmamaya devam edin çocuğunda iyiliği için en azından çocuk doğruyuda görsün

Bu arada bir arkadasim vardi yani yetişkin bir adam. Tek çocuk ve anne taraftan tek torunmus asiri simarik büyütülmüş. Daha yakından tanıyınca birsuru gariplikleri cikti. Mesela bir wp grubumuz vardi orada tek admin kendisi olsun istiyordu önce şaka yapiyor sandık önemsemedik falan ama tuhafliklari devam etti hiçbir açıklama yapmadan hayatımızdan çıkardık epey deli olmuş tabi benle nasil konuşmazlar diye. Herkesi sacma sapan şeylerle tehdit etmeye çalışmıştı. Daha önce de bi kiz arkadaşına yaptıkları yüzünden karakolluk olmus falan.

"tatlım inanamicaksin ama kurbağalar bile yavrulayip üreyebiliyo. dünyadaki tek cocuk yavru senin değil." diyen olsa keşke görümceye

bütün aile normal görüyorsa hiç biriyle görüşmem ben olsam.
Aslınsa kv normal görmüyor ama çocuga azcık sesini yükseltse görümce çocuğuma bagıramazsın dıye alıyor gidiyo kadın yalnız yaşıyor torundan olmak istemiyor

Aslınsa kv normal görmüyor ama çocuga azcık sesini yükseltse görümce çocuğuma bagıramazsın dıye alıyor gidiyo kadın yalnız yaşıyor torundan olmak istemiyor
Esin ne diyor siz aynı binadasiniz degil mi? Bebeğinizin uyku saatleri yok mu?

Büyük ihtimalle gelecekte ki hali o arkadaş gibi olacak

iyi de 18 ine gelince anneannenin boğazına çökse kimsenin ruhu duymaz. Bu aile içi cinayet işleyen manyaklar yine aramızdan cikiyo. Allah korusun ama ilerisi için anneanne tepki gösterip görüşmeyi kesmeyi göze almak zorunda

Tövbe estağfurullah elleriyle çocuğun karakterini ne hale getirmişler
Çekemem net kimin çocuğu olursa olsun bu tavırlara tepki veririm. İsterlerse küsüp konuşmasınlar isabet olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…