5 yaşında ki çocukla düşman gibiyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yaaa. Gecenin 11 inde sırf çocuk istedi diiye gitmek çok tuhaf ve çok saygısızca. Birinin, özgürlüğünün başladığı yerde diğeirnin biter

Evet yaaa. Gecenin 11 inde sırf çocuk istedi diiye gitmek çok tuhaf ve çok saygısızca. Birinin, özgürlüğünün başladığı yerde diğeirnin biter
çocuk gittiği evden de istediği eşyayı alıp çıkıyormuş vermezlerse ağlıyormuş ya da o benim diyormuş.bu o kadar büyük sorun ki.yarın okulda da arkadaşlarının eşyalarını zorla ister alır hatta çalar.

Çocuğun derdi dayak cidden anası babası biraz hafif patlatsa düzelir adsgagaajaj

İşte bütün mesele. En çokta şu yanlış yapılıyor. Bir şey yüzünden çocuğa sinirlenip istediğin telefonu almayacağım işte şunu yapmayacağım bunu yapmayacağım diye tehdit ediyor ebeveyin. Sonra keyifli bir zamanda da çocuk istediğinde gidiyor onu alıyor ve çocuğun kafasında sözlerinin hiçbir değeri kalmıyor Bunun farkında bile değiller. Sonra ne hayır demek işe yarıyor ne tehdit işe yarıyor Çünkü sen dediğin şeyin arkasında durmadın , büyük insanmış gibi düşünme o küçücük ve kafası karıştı.

Bu çocuk sosyalleşmiyor mu? Akranları arasında yer bulamaz ki böyle. Çoktan törpülenmeye başlaması lazımdı bu davranışlarının

çocuğun korkunç bir ailesi var
çocuğu bu hale getirererk hayatını batırmış, çocuğu resmen bitirmişler

dayak derken ? evire çevire derken?

anasını babasını döveceksiniz heralde ? ancak onlar hak eder
kendisine bu normalmiş gibi davranan, çocuğu bu hale getiren ebeveynler hatalı arkadaşlar ...
çocuk anasının karnında dur ben bir doğayımda bak nasıl dikdatörlük sistemi kuracağım demedi heralde

niye ne biçim anne baba dede babane annane demiyorsunuz da ne biçim çocuk o öyle diyorsunuz?
5 yaşında çocuğa bunu öğretenler utanmalı arkadaşlar yorumlara şok içindeyim şuan...

bir büyük içeri girdiğinde ayağa kalkılır ona yer verilir ,sofrada adap vardır herkes birbirini bekler ,birileri konuşurken her söze atlanmaz,emir kipiyle konuşulmaz. çocuğa bunların hiç biri öğretilmediği gibi hepsinin mental sorunu varmışcasına çocuğa resmen peygambermiş gibi muamele ediyorlar

o çocuğun psikolojisi ne haldedir inanılmaz üzüldüm kesinlikle sağlıklı ve normal bir ev ortamı gerek düzelmesi için ... ailesinin çok acil psikoloğa gitmesi gerek

evde yemek bu isteyen yer yemeyen aç kalır.
kimseye kalk yerinden diyemezsin kimse sana da diyemez saygı en önemli şeydir .
kimse sana emredemez sende emredemezsin burası askeriye değil çok emretmek istiyorsan büyü git komutan ol o zaman sana kimse birşey demez .
hayatda her istediğini her zaman elde edemezsin ağlayarak hiçbirşey yaptıramazsın.
markete gittiğimizde 1 tane istediğin şeyi seçme şansın var o kadar .

aile huzur istiyorsa çocuğunun sağlıklı olmasını istiyorsa bunu yapar bunu düşünebilmek içinde sağlıklı olmak gerekir
şimdi o ailenin karantina gibi komple öylece alınıp tedavi edilmesi gerek dünyayı o ailelerin çocukları bu hale getirdi işte
ne bakıyon lan diye bıçak çekti,kornaya bastın dedi kafasına sıktı, burası benim dedi darp etti, samuray kılıcıyla doğradı,dünya benim dedi istediğini yaptı.

Çocuk göz göre göre heba oluyor yazık ya.
Okurken aşırı sinir oldum ama aslında bebede de suç yok ki,ağzından her çıkanı emir kabul edip yapanlarda suç.
Bu çocuğu sen değiştiremezsin ama kafasına göre evine gelip,bebeği sevmesine,uyandırmasına karşı çıkmak sizin elinizde.
Eşiniz konuşsun ailesiyle,bari sizi rahat bıraksınlar ya.
El kadar bebe koca aileyi parmağında oynatıyor bu ne be?

birşey diyeyim mi vallahi haklı yorum

düşünsenize kadın binbir zorlukla doğuracak ne için ? yedisinden yetmişine herkes çocuğunun bu hale gelmesi adına uğraşsın diye
tek kadın onca kişiyle baş edemezde.
bu insanlara torun çocuk yapılmaz asslaaaa
siz düzeltirsiniz onlar bozar konu sahibi
çocuğunuzu asla istediğiniz gibi kendi doğrularınızla yetiştiremezsiniz
ne yiyor ne içiyor bu aile kafaları milyon olmuş
çocuk ne dese canlı bomba gibi davranıp her istediğini yapıyorlar çok korkunç konu sahibi

5 yaşında çocuğa söz geçiremeyeceğinize göre işi KV ve görümce ile çözeceksiniz.
Ben olsam hiç lafı dolaştırmadan " çocuğu isterseniz kafanızda gezdirin ama aynı şeyleri benden beklemeyin. Gece aramaları filan rahatsız ediyor beni" derdim. Şımarık çocuklara hiç tahammülüm yok maalesef, ama ben yerinizde olsam çocuk yerine annesine tavrımi koyardım.

5 harften içini anlamışsın ....

O bebeği ben yaşadım, onun ilerde yaşayacaklarını ben hep gördüm. Eğer ciddi bir yaptırım olmazsa o bebeğe yazık olacak. Çünkü diğer yavrum maalesef ki kaybediliyor ana babasının elinde.

Çocuğa yazık. Sinir olmakta haklısınız. Çocuğa yazık dememin sebebi de bu şekilde devam edilirse, gerçek hayat onu mahvedecek. Hiçbir yerde barınamaz böyle giderse. Bazen çocuklara böyle kötülük ediliyor işte, ailenin hatası çocuğun karakterine mâl oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…