• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evvet kızlar Zıp Zıp Challenge sonuçlarını alalımmm💪🏻

Ben bugün pek iyi sonuç çıkaramadım diğer sporlardan ötürü 👀 bidahakine kendimi yormadan önce yarış sporunu halledicem😂

Calypso95 Calypso95 K KuruPapatya sevgili diyetisyenlerimiz 🤗 sizlerden de elinizden geldiğince menulerimizi yorumlamanizi rica ederiz çok iyi olur bizler için :KK200:
Ben çok kendim için düzenli beslendigim söylenemez ama sizinkileri yorumlayıp öneri veririm 😄 Tabi Calypso95 Calypso95 daha doğru değerlendirir o diyetisyen ben daha mezun degilim stajyer diyetisyen 😬😬 bilgilerimi paylaşırımm 🥰

Ben çok kendim için düzenli beslendigim söylenemez ama sizinkileri yorumlayıp öneri veririm 😄 Tabi Calypso95 Calypso95 daha doğru değerlendirir o diyetisyen ben daha mezun degilim stajyer diyetisyen 😬😬 bilgilerimi paylaşırımm 🥰
Evet o yüzden bize örnek olmalisin valla kimse kilolu diyetisyene gitmez kilo vermek zorundasın :KK53: :)))

Kızlar♥️♥️
Birbirimizin menülerine sporlarına daha fazla yorum yapalım lütfen 🙏🏻
Her akşam burada menü ve spor yorumları/eleştirileri/önerileri dönsün dursun💪🏻
İlk sayfa da düzenlenecek inşallah.
Dışarıdan bakan ve bizim motivasyonumuzu gören herkes 5. Gruba girmek için can atsın 😍💪🏻 bunu yapabiliriz.
Spor ve yarışmalarımız 10 numara zaten.
Birbirimizi motive konusunda kendimizi biraz daha geliştirelim.
1. Sayfada hem kendimizi hem arkadaşlarımızı takip edelim. Verilen kilo miktarlarını konuşalım. Az veren arkadaşlarımızın menü ve sporlarını inceleyelim, öneriler sunalım💪🏻💪🏻
Böyle böyle bir bakmışsınız 2-3 ay sonra ilk hedefleri tutturmuşuz da geçmişiz bile😍

Evet o yüzden bize örnek olmalisin valla kimse kilolu diyetisyene gitmez kilo vermek zorundasın :KK53: :)))
Evet zaten atanmaktan pek ümidim yok özelde çalışcam muhtemelen, fizik çok önemli olcak dedigin gibi kilolu diyetisyene kimse gitmez , bence pek kimse de işe almz 😀 benim hastanem olsa diyetisyen alcak olsam önce kilosuna bakarım valla 😂 vercem vercem bu kiloları zorundayım👍👍 hepimiz vercez hepimiz vermek zorundayız daha kaliteli bi yaşam için 💪

Kızlar♥♥
Birbirimizin menülerine sporlarına daha fazla yorum yapalım lütfen 🙏🏻
Her akşam burada menü ve spor yorumları/eleştirileri/önerileri dönsün dursun💪🏻
İlk sayfa da düzenlenecek inşallah.
Dışarıdan bakan ve bizim motivasyonumuzu gören herkes 5. Gruba girmek için can atsın 😍💪🏻 bunu yapabiliriz.
Spor ve yarışmalarımız 10 numara zaten.
Birbirimizi motive konusunda kendimizi biraz daha geliştirelim.
1. Sayfada hem kendimizi hem arkadaşlarımızı takip edelim. Verilen kilo miktarlarını konuşalım. Az veren arkadaşlarımızın menü ve sporlarını inceleyelim, öneriler sunalım💪🏻💪🏻
Böyle böyle bir bakmışsınız 2-3 ay sonra ilk hedefleri tutturmuşuz da geçmişiz bile😍
Valla bravo kizlar... Motivasyonunuz harika bize etkinizde öyle😘

Back
X