- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.061
Kabak detoxu nasıl ona katilabilirimYarin hurma detoksu yapanlar kimler?bende varim
Persembe de kabak detoksu insallah
Su kacamak yapmis ve ya odem tutmus olanlara da tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak detoxu nasıl ona katilabilirimYarin hurma detoksu yapanlar kimler?bende varim
Persembe de kabak detoksu insallah
Su kacamak yapmis ve ya odem tutmus olanlara da tavsiye ederim
YaaBayiliyorum kafa yapına koordinatör gibisin![]()
Canım yarış için yapılan sporlara ben bakıyorum:)
Calypso95 evet sevgili diyetisyenimiz hala senden yorum bekliyorumCalypso95 K KuruPapatya sevgili diyetisyenlerimiz
sizlerden de elinizden geldiğince menulerimizi yorumlamanizi rica ederiz çok iyi olur bizler için
![]()
Canımm daha fazla gitse keşke de hedefi çok büyük tutmadım
800 canım :/Evvet kızlar Zıp Zıp Challenge sonuçlarını alalımmm
Ben bugün pek iyi sonuç çıkaramadım diğer sporlardan ötürübidahakine kendimi yormadan önce yarış sporunu halledicem
![]()
Ben çok kendim için düzenli beslendigim söylenemez ama sizinkileri yorumlayıp öneri veririmCalypso95 K KuruPapatya sevgili diyetisyenlerimiz
sizlerden de elinizden geldiğince menulerimizi yorumlamanizi rica ederiz çok iyi olur bizler için
![]()
Bugünlük 1500cükEvvet kızlar Zıp Zıp Challenge sonuçlarını alalımmm
Ben bugün pek iyi sonuç çıkaramadım diğer sporlardan ötürübidahakine kendimi yormadan önce yarış sporunu halledicem
![]()
Evet o yüzden bize örnek olmalisin valla kimse kilolu diyetisyene gitmez kilo vermek zorundasınBen çok kendim için düzenli beslendigim söylenemez ama sizinkileri yorumlayıp öneri veririmTabi
Calypso95 daha doğru değerlendirir o diyetisyen ben daha mezun degilim stajyer diyetisyen
bilgilerimi paylaşırımm
![]()
Ben toparlayip atayım canim sana onları.sen şimdilik güncel isimleri ekle.tabloyu oluştursun sonra eklersin olur muŞimdi oturdum da bilgisayar başına ben bu izinleri tarihleri falan tam bilmiyorum sen biliyo musun?Cherry Mom
tamamdır yapıyorum yavaştanBen toparlayip atayım canim sana onları.sen şimdilik güncel isimleri ekle.tabloyu oluştursun sonra eklersin olur mu
Evet zaten atanmaktan pek ümidim yok özelde çalışcam muhtemelen, fizik çok önemli olcak dedigin gibi kilolu diyetisyene kimse gitmez , bence pek kimse de işe almzEvet o yüzden bize örnek olmalisin valla kimse kilolu diyetisyene gitmez kilo vermek zorundasın:)))
Valla bravo kizlar... Motivasyonunuz harika bize etkinizde öyleKızlar♥♥
Birbirimizin menülerine sporlarına daha fazla yorum yapalım lütfen
Her akşam burada menü ve spor yorumları/eleştirileri/önerileri dönsün dursun
İlk sayfa da düzenlenecek inşallah.
Dışarıdan bakan ve bizim motivasyonumuzu gören herkes 5. Gruba girmek için can atsınbunu yapabiliriz.
Spor ve yarışmalarımız 10 numara zaten.
Birbirimizi motive konusunda kendimizi biraz daha geliştirelim.
1. Sayfada hem kendimizi hem arkadaşlarımızı takip edelim. Verilen kilo miktarlarını konuşalım. Az veren arkadaşlarımızın menü ve sporlarını inceleyelim, öneriler sunalım
Böyle böyle bir bakmışsınız 2-3 ay sonra ilk hedefleri tutturmuşuz da geçmişiz bile![]()