- 23 Mart 2016
- 29.653
- 90.018
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.081
Evet canim şuan aktif olan herkesi yazalım eskileri silelimCherry Mom yine sorcam seni darlicam ama alt listeyi de yazayım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim şuan aktif olan herkesi yazalım eskileri silelimCherry Mom yine sorcam seni darlicam ama alt listeyi de yazayım mı?
mezun karneleri var ya onları dursun dimiEvet canim şuan aktif olan herkesi yazalım eskileri silelim
Ahh papatya kilo problemini nasil çözeceğini sen bizden daha iyi biliyorsun ve basaracagina inanıyorum...hep birlikte basaracaz... Ama arada @ calypso95 ile birlikte bilgi paylaşımı yapsanız...teorik yada pratik bilginiz farketmez..Evet zaten atanmaktan pek ümidim yok özelde çalışcam muhtemelen, fizik çok önemli olcak dedigin gibi kilolu diyetisyene kimse gitmez , bence pek kimse de işe almzbenim hastanem olsa diyetisyen alcak olsam önce kilosuna bakarım valla
vercem vercem bu kiloları zorundayım
hepimiz vercez hepimiz vermek zorundayız daha kaliteli bi yaşam için
![]()
Valla bravo kizlar... Motivasyonunuz harika bize etkinizde öyle![]()
Tabi canım o kalacak ona dokunmayacagiz üst listeyi guncelleyecegizmezun karneleri var ya onları dursun dimi
timam tabloya isimleri ekledim tarihler izinler falan kaldı bulabileceğim bi yer varsa ben de bakabilirim müsait değilsenTabi canım o kalacak ona dokunmayacagiz üst listeyi guncelleyecegiz
2020 izinlerine bakacagiz zaten çok olmaması lazım olanları da paylasim sayfasında ismini arattirarak bulabiliriztimam tabloya isimleri ekledim tarihler izinler falan kaldı bulabileceğim bi yer varsa ben de bakabilirim müsait değilsen
Olur2020 izinlerine bakacagiz zaten çok olmaması lazım olanları da paylasim sayfasında ismini arattirarak bulabiliriz
Başlangıç kilo.tarih hedef de oradan bulunacak çoğu bende de var atayim.w aptan sana
Kim neye bakıyor karıştı bende hepsiYaasağol canimm♥ her şeyin yazılı çizili olması hoşuma gidiyor
Canım yarış için yapılan sporlara ben bakıyorum:)
Deneme süresini doldurmuş oluyorsunuz cumaya güzel bir eksi ve bundan sonra istikrarlı katilim olacağına söz verirseniz dahilsiniz tabiki canımCherry Mom biz bu hafta listeye dahilmiyiz canim
Haklısın sen ortaya yazKim neye bakıyor karıştı bende hepsi![]()
Bütün grubu etiketleyecegimHaklısın sen ortaya yaz![]()
Hakikaten yaa gerçi.denizle Kardelen ucmustur.gelirler şimdi 5000 diyeBütün grubu etiketleyecegimip atlama kaça kadar sürüyor atlayanlari göremedim ben
Normal günlük sporlara kardelen bakıyor. Yarış için yaptıklarımıza benKim neye bakıyor karıştı bende hepsi![]()
1700 atladım canım benEvvet kızlar Zıp Zıp Challenge sonuçlarını alalımmm
Ben bugün pek iyi sonuç çıkaramadım diğer sporlardan ötürübidahakine kendimi yormadan önce yarış sporunu halledicem
![]()
Hey masallaah1700 atladım canım ben![]()
Yok kuzum. Ben biraz geç başladım 2000e tamamlayamadan eşim işten geldi. 1700cükHakikaten yaa gerçi.denizle Kardelen ucmustur.gelirler şimdi 5000 diye![]()
Sen hrmsireydin dimi canim napiyorsun su sıkıntılı gunlerde koruyabiliyormysun kendini aktif calisiyorsun dimi rabbime emanetsinizPerşembe evde bakim hastamiz var ve köye gidecegimden midem bulanmasin diye tuzlu çekirdek citleyecemyolda midem çok bulanıyor... Tuzlu kraker yerine tercihim doğru mu sizce