Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya dün birde arı soktu beni kızımı doktora götürüken kolumun arkasını sırtıma doğru şişti iltihap oldu ucu anlamadan kaşıdım çok feci şimdi ya ne manyak arılar var :KK70:

slm kızlar, dün akşam bir türlü giremedim kk ya, telefon sayfayı açamadı bir türlü. gün içinde de iki çocukla girilmiyor nete. büyük oğlumun kreşini değiştirdim ayin sonunda başlayacak iki çocukla daha önce farketmedin ama zor oluyormuş. şimdi biri gözümü yemeye çalışıyor diğeri sırtıma çıkmış beni sallıyor. gün boyunca böyleydim yani.

Ay canım çok zor ya ben de okullar açılsın diye bekliyorum bu sene de gonderrcegim

ya dün birde arı soktu beni kızımı doktora götürüken kolumun arkasını sırtıma doğru şişti iltihap oldu ucu anlamadan kaşıdım çok feci şimdi ya ne manyak arılar var :KK70:

Kayinvalide iken beni de iki ke arı soktu canım. Şişmedi ama acısı fena idi... geçmiş ilsun

nilsub nilsub biz KarKralicesi KarKralicesi ile gruptan dışlandık kimse bizlen konuşmuyo sen konuşacaksın bizlen :KK70: tanışın ulennnn :KK70:
Kizz ne yaptiniz da ciss dedi size takiminiz.. almis suc ortağını da gelmis :D bizim kapimiz herkeslere acik datlum hoşgeldiniz ;)
KarKralicesi KarKralicesi hosgeldin sen de canim gel bize bazi bazi sohbet ederiz.. ben ozge takimin kecisi,nilguncumun ortisi,takimin eli sopali delusuuu hosgeldinn :)

Kizz ne yaptiniz da ciss dedi size takiminiz.. almis suc ortağını da gelmis :KK70: bizim kapimiz herkeslere acik datlum hoşgeldiniz :KK66:
KarKralicesi KarKralicesi hosgeldin sen de canim gel bize bazi bazi sohbet ederiz.. ben ozge takimin kecisi,nilguncumun ortisi,takimin eli sopali delusuuu hosgeldinn :)
gelemedi canım etiketledim ama sap sap takılıyo ortalarda :D takımda kimse yokta ondan dedim öyle :)

Bu arada herkese selamlarrr.. Bugun hastaneye gittim sonuc almaya carsi filan derken girmedim bu saate kadar,.
Dr fıtık değil bel duzlesmesi var dedi..igne yazdı yine ama hemsire dinlen bikac gun cekmiyo vucudun daha dedi.. delik desik heryerim :( bi sure ara vericem ilaclara da bakalım bi degisiklik olur mu.. soran herkese tesekkurler daha iyi olucam zopaayla kovalamaya devam edicimmm sizi ;)

Bu arada herkese selamlarrr.. Bugun hastaneye gittim sonuc almaya carsi filan derken girmedim bu saate kadar,.
Dr fıtık değil bel duzlesmesi var dedi..igne yazdı yine ama hemsire dinlen bikac gun cekmiyo vucudun daha dedi.. delik desik heryerim :KK43: bi sure ara vericem ilaclara da bakalım bi degisiklik olur mu.. soran herkese tesekkurler daha iyi olucam zopaayla kovalamaya devam edicimmm sizi :KK66:
çok geçmiş olsun canım . tedavisi varmıymış bel düzleşmesinin ?

Dr fıtık değil bel duzlesmesi var dedi..igne yazdı yine ama hemsire dinlen bikac gun cekmiyo vucudun daha dedi.. delik desik heryerim :KK43: bi sure ara vericem ilaclara da bakalım bi degisiklik olur mu.. soran herkese tesekkurler daha iyi olucam zopaayla kovalamaya devam edicimmm sizi :KK66:
geçmiş olsun kuzum yaaa iyi olursun inşallah :KK15:

nasıl dengeleyeceksin bugün ki menünü yazacaksın bak,merakla bekliyoree :)
Sana gereken cevabı Nilgün vermis zaten :p
nilsub nilsub biz KarKralicesi KarKralicesi ile gruptan dışlandık kimse bizlen konuşmuyo sen konuşacaksın bizlen :KK70: tanışın ulennnn :KK70:
Gelin gelin bizde de izne ayrılan ayrılana, bari muhabbet döner de şu gruptaki hatunlara da motive olur hem :D
Kızlar dedem vefat etti 2 3 gün aktif olamam cuma bildirim yaparim
Basın sagolsun canım :(

Sana gereken cevabı Nilgün vermis zaten :p

Gelin gelin bizde de izne ayrılan ayrılana, bari muhabbet döner de şu gruptaki hatunlara da motive olur hem :KK70:

Basın sagolsun canım :KK43:
birde bana kıskanç dersiniz yeri geldimi taş gibi hatun diye hakkını veriyorum lütfen....:KK70:

2016-08-03 21.02.11.webp

1.ara
1 dilim kavun
2.ara
5 tane cubuk kraker oğlum getirip ye anne deyip durdu anlaşılan babasına çekmiş
2 ceviz

aakşam da sadece
5 tane sarma
yogurt
1 kase semizotu salatasi

Kız nilsub nilsub sen de 2 gündür menü yazmıyorsun bu arada. Bugün de yazmazsan sana da uyarı verecegim :duduk:
ver yaz gitsin ben bugunde dahil 3 gün oldu kendimi şaşmış durumdayım abim geldi dünden beride kızçemle uğraşıyorum hiç düzgün beslenemedim birde saatli yemedim şekerim cezama razıyım :mad:
ama bugunu yazayım istersen

Back
X